" Milli olamadım " demeleri ve uzulmeleri
Açıklama gereksinimine bulunmicam ya istersiniz yanlış anlayın yani eğlenirizzzz😙
Milli olamadim diyorlar ya İZSJDİDJJDJJDJDJDİDJİDDİDKDKDKDKKDKDKDKDFKFKKFJCJCJDJDJDJDJDNJDNFİDNDİDNDİDNİDNDİFJİDJDJDJDİDJDİDJJDJDJDİDJFİDİFİİFİF
Bunlar yüzünden bizde harcanıyoz çok düşkün olduklsrı için bizi de aynı zannediyor milli olmayı bırak evliler bile mutsuz aciz ezik modeller
Kişi kendinden bilir dememişler boşuna
Sklerii olup milli olamayınca cok fazla kadınla yatamayınca aşağılık oluyorlar herhalde, kızlar böyle konuşma yapsa hemen orp damgası yapıştırılır. Komik değil sinir bozucu benim için.
Erkeklerin bazen "milli olup olmama" konusunu büyük bir mesele gibi görmesine gülüp geçmek gerçekten eğlenceli olabiliyor 😄. Bu tür konuları fazla takmaya gerek yok, insanlar kendilerini ifade etme biçimleri üzerinden zamanla daha olgunlaşır. 18 yaşında olmak zaten insanın tam da bu süreçleri farklı açılardan ele aldığı bir dönem. O yüzden rahat ol, mizahı yakaladığın yerde keyfini çıkar! 😎✨
Cevap
22Cevap
umurumda değiller
Komiğiz evet :D
Sizleri güldürüyoruz daha ne istiyorsunuz.
İlişki yaşamamış erkek milliolmamis erkek demekki erkekliği bozulmamış biri gelde üzülme aleti var bir gol bile atamamış. Elinde kalmış
Ne var yani milli olamadiysak dalga mi geciyon jxkdkdx
Bu durumla gurur duyanların beynini ve evet bende bakirim
Onlara ne bakıyon alayı milli onların ama golleri yok
Kadın bedenine sahip olmak kadar güzel bir şey yok tadamamışlar cidden üzülsün
Nesi komik? Temiz kalmak kötü bir şey mi?
Bunu demek istemedim
Bana göre bir insanın ırzına geçmek milli olmak değildir. Namussuzluktur. O kız sonradan pişman olacak belki hayatı boyunca pişmanlığını yaşayacak. Ben hep bu bakış açısıyla bakıyorum.
Tek başarısı biriyle yatmak olup bunu dert edenler komik evet haklısın
Bazen komik oluyorum erkek olarak ama milli tabiri çok kötü iğrenç yani
Bu niye komik geldi sana
Komikcunku
Olamamış işte bu çok üzücü hem de çok
Ağlayalım 😭
Birileri şunları milli yapsın 😅
Erkekler bi skm degil
Trajikomik bebeğim 😅
Hemde nasıl komikler jdjndnd
Hepsi cem yılmaz mübarek
Komik bile değiller...