Kızlar erkek gibi hissetirmiyor daha çok kız çocuğu gibi hissetiriyor neden böyle?

Bana bir erkek olduğumu hatırlatan bir kıza çok nadir denk geliyorum , erkekler sürekli kendini geliştirmek zorunda hem yakişikli hep kariyeri iyi olcak kızların tek derdi güzellik trip çok zorlandım çok ağladım neden sorunlarla mücadele bilinçli kadın gibi kadınsı hissetiren yok akşama kadar Sosyal medyada beni şu kadar beğendiler şöyle selfi çekelim şöyle dedikodu yapalım her gün hikaye hergün vakit kaybı şımarıklık vs birazdaha ciddi tuttuğunu koparan kadınlar olsa çok rahat diyorum erkekler kendini çok değiştirirdi kızlar çok basit bırakıyor kendini istisnalar dışında kızların neden kendilerini kattıkları ne bilim güzel bir yetenek iyi bir yabancı dil iyi bir hobi ya da vizyonlu güzel yemek yapmasını bilen bunları diyince kızlar bağırmaya başlıyor yemek yapmak zorunda değilim vs vs bir ton safsata ekkelerin olduğu tarafa bakıyorum evlencek adamdan dünya kadar şey ya da bekar olsun bir çok şey bekleniyor kızların seçtiği bakkal aburcuburları gibi olduk
Güncellemeler
8 ay
Diğer bir sebebi erkeklerin nefes alan her kıza uçması sebebi ile kızlar zaten bana talep var diyip kendine ekstra bir şey koymak istemiyor yığınla erkek geliyo çünkü
Kızlar erkek gibi hissetirmiyor daha çok kız çocuğu gibi hissetiriyor neden böyle?