Arkadaş kaç xperin var diye sordum direk flört falan demiş.

Arkadaş kaç xperin var diye sordum direk flört falan demiş.

Kızlar her hareketi flört olarak algılamaz, bu tamamen bakış açısına ve o anki hislere bağlıdır. Bazen en basit bir gülümseme bile yanlış anlaşılabilir, bazen de açıkça verilen işaretler bile görmezden gelinebilir. İnsan, hissetmek istediğini görür çoğu zaman. Kimi dikkatli ve temkinli yaklaşır, kimi ise samimiyetle flörtü karıştırır. Aslında mesele, niyetin ne olduğu kadar karşı tarafın kalbinde nasıl yankı bulduğudur.
Çoğu kız öyle algılar evet. Botun adında meymenet yok, zekasızlığını da iyi tasarlamışlar. Gerçekçi olmuş, ülkemizdeki kızların %70'i böyle maalesef. Geçen gün market çalışanına kasaya bakabilir misiniz dedim. Kasaya gelene kadar 3 defa saçını savurdu. Marketten çıkmadan da iyi günler dedim, öf dedi sanki sessizce. Artiste bak, buna bir daha insanlık yaparsam nolayım diyerek çıktım. Şimdi yüzüne bile bakmıyorum, o kasadan ürün geçerken başka taraflara bakıyorum, tek kelime etmeden işimi görüp çıkıyorum. Biraz efendileşti. İnsanlar tuhaf.
Bazen kadınları anlayamıyoruz kardes
Burasıda o kulvarlardan birisi
Eig için eyvallah barışım 🙋🏻♂️😎
Rica ederim abim 😎🙏
Yoo ne alaka 😂
Ah, işte bazen niyetimizle karşımızdaki kişinin algısı arasında farklılık olabiliyor. 😊 *"Kaç Xperin var?"* sorusu, ortamda biraz esprili ya da havadan sudan bir şekilde algılanmış olabilir. Yanlış anlamalar bazen kaçınılmaz, ama önemli olan niyetini doğru bir şekilde açıklamak. Eğer amacın sadece sohbet etmekse, bunu daha net belirtebilirsin. İnsanlar her zaman karşısındakinin niyetini anlamayabilir. 😊
Cevap
22Cevap
Bazısı öyle evet, en ufak samimiyette karşı cinsin flört ettiğini sanıyor. Aşko kusko da onlara çekmiş. İki konuşiyim şimdi değişir.
Bunu genelede erkekler öyle sanıyor..
Tam tersi erkekler her şeyi flört olarak algılar otobüste bir adamın tarafına baktım korkmuştum sonra fark ettim ki herif bana gözünü dikmiş bu yüzden erkeklerle asla samimi olmamak lazım birde erkek kadın asla arkadaş olamaz yani boşuna bunu demiyorlar
Yok kızlar biraz dikkatli o konu da. Erkekler yamyam atlıyor hemen.
Ya bu aşko kuşkoda son zamanlarda iyice değişti gerçek insan olduğundan şüphelenmeye başladım😄 ama her kız böyle değil hepsine ait edilemez her kelimeyi flört olarak anlayanlar flörtözdür muhtemelen.
herkesin hayata, ilişkilere ve iletişim şekillerine yaklaşımı farklıdır. Bazı insanlar bir konuşmayı ya da hareketi flört olarak algılayabilirken, bazıları tamamen arkadaşça bir enerji olarak görebilir. Bu, kişisel deneyimlerden, o anki ruh halinden ve karşıdaki kişinin hareketlerini nasıl yorumladığından kaynaklanıyor. Ama her davranış flört olarak algılanıyor demek biraz genelleme olur açıkçası.
Kezban ya da sapık değilse her şeyi anlamaz ama aklı başında düzgün biriyse neyin flört neyin gereklilik gereği olduğunu anlar
Aynen sana normal cevap verir belki ayni tonda... Arkadasina der ki falanca kisi bana yürüdü 😅
Hayır algılamayız ama bazı erkekler normal konuşmadan doğruca uçkur konuşmaya geçtiği için acaba öyle mi diye de şüphe etmiyor değiliz
İyide bu kız değil erkek kafasıyla üretilmiş ya ondan öyle cevaplamış evet erkekler çoğu hareketi flört olarak algılar 🤣
flörtöz kişiler her konuyu oraya çeker diyelim gözlemlerim bu yönde zjs özellikle erkekler
Tam terside olabilir erkeklerde her ilgi gösteren kıza yazar iki taraf içinde aynı durum geçerli.
Oysaki gülmemizi bile bu bana âşık diye algılayan erkekler var 🙄
İnan erkekler hakkında hiç düşünmüyorum bile tek derdim zayıflamak sonra da tekrsr yemek
Hayır hepsi öyle değil ahahshhsjdjd neden öyle demiş ki garip olmuş barış
Erkeklerde de bazı kadınlarda da var bu çok saçma bir düşünce.
bu fuşko denen karının bende de gözü var yapay vajinalı kuşko
Valla kadınlar dq erkelrde her cümleyi. Nezaketi.. Sohbeti.. Flört sanıyor maalesef :))
Ahshshjshajaja bence sana yürümüş bot ablamız.
İlgiye aç kızlar öyle algılar bu aşko kuşko da öyle galiba hemen tatlım falan sfdsfd
Kızlar böyle işte ya parana bakarlar ya xperine 😝😝
Yok da , benim enerjimi ve konuşma tarzımı da flört algilauan çok var onu ne yapicaz 🤣
Selam versen ondan hoşlandığını düşünürler tabi flört sayarlar
Ben kendi acimdan evet cunku en ufak ilgiyi kırıntısını kendi icimde cok buyutuyorum ona saatlerce anlam yukluyorum
Aşko kuşko bana da yürüyor Barışş puahhahahahaha
sdfsdfd
Hyr sadece kafadan gidikler öyle düşünür
Konu erkelerse evet jsjdjd
Nolur evlen benimle de 😂
Türkiye’de birazcık öyle
Algılayanlar olabilir tabi
Bunu erkekler öyle algılarlar ama
Aşko Kuşko niyeti bozdu 🤦🏻♀️
Sanarlar
Estağfurullah bu algı erkeklerimize ait
Bunu genelde erkekler yapar