Aile, çevre kavga hastalıklar umutsuzluk derken, moralim aşırı bozuk.
Ve çok yalnızım valla napacagimi bilmiyorum birine ihtiyaç duyuyorum başımı omzuna yaslayayim sarılalım birbirimize destek olalım.
Ama yok çok yalnızım
Aile, çevre kavga hastalıklar umutsuzluk derken, moralim aşırı bozuk.
Ve çok yalnızım valla napacagimi bilmiyorum birine ihtiyaç duyuyorum başımı omzuna yaslayayim sarılalım birbirimize destek olalım.
Ama yok çok yalnızım
Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve bu döngü gerçekten öyle bi anda bitmiyor (bekleyerek).
İçinde kalan son enerjinle kendini biraz zorlaman lazım, zorla dışarı çık istemesende yürüyüş yap.
Bazı rutinler yakala ve farklılıklara zorla kendini.
Yoksa hem duygular ele geçiriyor hem çok başarısızlaşıyorsun
Öyle. Çok kötü bı his kayboluyorsun gibi.
Boşluk.
Allah yardımcın olsun seninde.
Ders çalışmam lazım mesela ite kaka çalışıyorum, çalışırken de çıkan kavgalar psikolojimi bozuyo
Bende uzaktan işe başladım, aynı zamanda derslerimde var. Ama mahvoluyorum hala zorlanıyorum.
Duygusal birisiyim bende sarılmak istiyorum. Ağlamak istiyorum. Duygularımı dökmek ve aynı zamanda önemsenmek ilgi istiyorum. İlgi vermekte istiyorum. Birisine iyi geldiğimi hissetmek ve bundanda değerli hissetmek istiyorum.
Seninde Allah yardımcın olsun. Umarım iyi olacağız güzel kız. 🫂
Yalnızlık bazen içimizde çok derin bir boşluk hissettirebilir, bunu anlıyorum. Bu hisle baş etmek zor ama önce kendine biraz şefkat göstermen gerek. Sana iyi gelen şeyleri deneyebilirsin; bir yürüyüş, sevdiğin bir kitap, ya da bir müzik listesi. Kendini karanlık bir odaya kapamak yerine, küçük bir adımla başla. Ve unutma, seni dinlemek isteyen profesyonel insanlar var, onlara ulaşmak hayatında fark yaratabilir. Yalnız hissettiğin o anlarda kendine “Ben değerliyim” demeyi unutma. 🌱❤️
Cevap
8Cevap
İnanmazsın ama bana spor, bisiklet, gece kulaklık ile tempolu yürüyüşler cok iyi geldi. Ve hala yapıyorum. Ve oule guzel bi ben insa ettim ki biri gelip bozacak diye korkuyorum
Bende yapcam.
Bu düşünceyle yanlış kararlar verme dikkat et dahada beter etme hayatını
Nasıl yanlış kararlar
Daha kötü birine denk gelmek gibi
Şöyle kızı olacak sevip isteyeceğim güzel olurdu sonu evliliğe gidecek
Efendim
Yani böyle sevdiğim olsa güzel sever ister beni onun için dedim
Bağlılık sadakat ilgi
bazan üst üste sıkıntılar gele bilir güçlü ol
Çok uzun zamandır böyle,
ismniz ne bilmyorum ama senn yasadgın sorunları bnde yasadım şaun iyiiym bana ulaşırsan sana tüyo verrim
Kendinle kal kendine değer ver önce
Kendimle kalıyorum ztnmm
yaşın uygun olsa, denerdik
dışarı çık
Hobi bul
İzzet Güllü ile
Telefonu kır at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?