İlk okulda silgimi çalan arkadaş, senle bir gün hesaplaşacağız

İlk okulda silgimi çalan arkadaş, senle bir gün hesaplaşacağız

Kin tutan biri değilim, çünkü öfkeyi içimde taşımak bana huzur vermez, aksine ağır bir yük gibi gelir. Elbette kırıldığım anlar olur, ama bunu yıllarca saklamak yerine zamanla bırakmayı tercih ederim. Kin büyüdükçe insanın kendi kalbini kararttığını gördüm. Affetmek unutmak değildir, sadece kendine iyilik etmektir. O yüzden içimde kin değil, ders kalır ve hayatıma daha hafif devam ederim.
Bazılarına kin tutmak lazım genel olarak değilim🙂
Silgi çalan çocuğu asmak lazım tabi benimde pembe cüzdanımı çalmıştı biri hala aklımda cüzdanım daha 1 gün kullanmıştım 🤣
idam edelim hemen :D
Önce işkence edip çaldıklarına pişman edelim sonra affetmiş gibi yapıp sevindirip idam edelim🤣
Bir kusurumuz olduysa affet bizi başkan 😂
Kusur etmeycek kadar akıllı sağ duyulu ve iyi birisin 🙂
Hayır değilim. Kin tutmam ama birine soğuduğum zaman döndüğünde aynı sıcaklığı bende asla bulamaz. Nefret veya kinden kaynaklı değil aynı muameleyi gösterememek.
Çok haklısın 🙏
Teşekkürler
Rica ederim :)
Kinci biri değilim..
Rica ederim 🌺
Cevap
35Cevap
Yapılanı unutmuyorum ve affedemiyorum da dilim affettim dese de kalbim affetmiyor sanırım kinciyim evet
Hiç kinci olmadım. Ama belkide kinciyim beni üzen canımı yakan olursa hayatımdan çıkartıp yoluma devam ediyorum.
Hayır kinci değilim. Duygusala girmeden bana iyi gelmeyen insanlara yol veririm.
Önceden değildim artık evet
ilkokulda silgiyi çalan arkadaşla birgün hesaplaşmakmı?🤭🤣 bu nasıl kin nasıl hafiza. insanin yüreği nasil dayanır kin taşımaya. kin güçlüdür ve insanı içten içe çökertir ya🤦🏼♀️yok yokbenlik değil kin tutmak.. yapan elbet çeker cezasını. bide onun yükünü ben çekemem. kalbim beynim bana lazım. gereksiz insanlara ayıramam. unuturum geçer
Çok fena kin tutarım.~ Kin tutmak beni hayatta tutar. Örnek veriyorum birisi bana Bana 1 tokat vurduysa 5 kat tokat geri iade etmek zorundayım. Kin tutarım bana 1 tane iyilik yapıyorsan 200 tane benden iyilik göreceksin. 1 tane kötülük yaparsan 200 kötülük görürsün. Bana nasıl davranırsan öyle davranırım. Gram sekmez. Bana 1 kez kötü kelime kullanırsan 200 kez kötü kelime kullanırım. Faiziyle geri alırsın. Kredi kartı gibiyim ~😂ne yaparsan karşılıgını fazlasıyla alırsın
Hayır, kin tutmak bana göre değil. Elbette zaman zaman kırıldığım veya üzüldüğüm anlar oluyor ama bunları içimde büyütmek yerine anlamaya çalışırım. Herkesin farklı bir bakış açısı var ve hayat hikayesi var, bu yüzden affetmek bana iyi geliyor, kin taşımak yerine affetmeyi ve bundan ders çıkarmayı tercih ederim..
Kinciyim.
Bana karşı hata yapanı affetsem bile asla aklımdan silmem.
Bende olmayana sahip olan birini görürsem genelde umursamam ama çok istediğim bir şeyse ona sahip insana çok büyük bir hasetle kinlenirim
Kısasa kısas yapan biri değilim ama bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam hepsinin not alırım
Kindar asla değilim.. olmak da istemem herkes ettiğini bulur nasıl olsa.. sadece mesafe koyarım
Kinci değilim ama bazen insanlara çok sinir oluyorum 🤣 benimde kokulu silgim çalınmıştı aklıma geldi ya
İkinci bir insan değilim karşımdaki insana illaki zarar vermek için cevap göstermem ama yeri geldiği zaman yaptığı hatayı da yüzüne vururum
hayır degılım alanımdan cıkarttıgım anda hıcbır dıygu kalmaz bende tabı bır sureç bu
Asla değilim, bu kadar ucuz ve gereksiz duygulara kapılmayacak kadar güçlüyüm.
Kısmen ya, içimde kötülük yapmak gibi bir şey yok ama unutmuyorum.
İyiliği de, kötülüğü de unutmam ve mutlaka karşılığını veririm.
Hayır asla kin tutmam ama öfkeli olduğum bir kaç kişi var gerçek hayatta
Yok kinci değilimde. Gerçi kim sanki bu dünyada normal insan ki asdasdad awq 🥴
Kinci bir insan değilim fakat eskisi gibi davranış göstermem
Asla değilim. Nefret edilesi Polyanna huylarım vardır hatta.
Kinci değilim ama iyi veya kötü bana yapılanları asla unutmam
hiç değilimdir, kin besleyen insanlardan da uzak dururum mod düşürücü
Kindar biri değilim. Kin tutabilen biri değilim ama soğursam eskisi olamam.
Kinci bir insan değilim ama yapılan da unutmam.
Kin tutarak beynime hamallık ettirmem, yok sayarım..
Kin tutmam direk silerim.
O kadar da değilim. Affederim genelde ama unutamıyorum hicbirseyi.
Değilim ama olmak gerek bu güne kadar hep iyi niyetli oldum iyilik yapan kötülük buluyor maalesef
Çok Kinci bir insanımdır.
Benimle iyi geçinsinler. 😃
Evet bazen kinci olabiliyorum
Eh sayılır unutmam önüne getirir laf sokarım
maalesef b12 eksikliğim var 😂
Değilim ama biri ters yaparsa onla işim olmaz
İntikam soğuk yenen bir yemektir 😈
Degilim sadece bir özür dilemeye bakar
Kinimiz dinimizdir.
Pek sayılmaz yani sanırım
Değilim kin bana göre değil
Hayır değilim :)
Hayır değilim, kin beslemeyi sevmem.
Yok değilim ama yapılanı unutmam
Evet, kinci bir insanım.
biraz öyle olabilirim
Kinci olduğumu düşünmüyorum.
Hayır asla değilim ki tutmak bana göre değil.
Hayir barış adamiyim
Yerine göre değişir..
Hayır
Kin tutmam ya unut gitsin
Evet biraz var.
Evet kinciyimdir
Unutmam ama kinci değilim
Gamsız biriyim kin tutmak bana göre değil
Haddinden fazla kinciyim askım
Keşke azcık olsaydım.
Herkes bana kincisin diyorlar 🤦🏻♀️
Hiç değilim