Bir şeyler yazarken kullandığım kırık kalemim. Tabi ki de yenisini alabilirim fakat o kırıklığı beni andırıyor diye değiştirmek istemiyorum. Yenisini alsam onu da aynı yerden kıracağım jjsjs
Saksıdaki limonum, 6 Şubat depreminde yere düşmüşü kurumuştu 1 sene boyunca hiç usanmadan suladım tekrar yeşerdi, geçenlerde misafir vardı çocuklar yapraklarını koparmıştı yıpratmışlardı tekrar yaprak açıyor. Benim gibi başına gelen tüm kötü olaylara rağmen yeşermekten ve hayata tutunmaktan bir an bile vazgeçmiyor.
Benimle beraber yaşayan üç yaşındaki çiçeğim. Bu süre zarfında yani üç yılda defalarca kez soldu, hatta öldü ama yine yeniden daha güçlü bir şekilde yeşerdi.
Bu kadar anlamlı ve derin bir ruh taşıman gerçekten etkileyici! Kırık kalem, seni anlatıyor olabilir; belki yaşadığın zorluklar, yaraların ve yine de işlevselliğin... Kendini böyle basit ama özel bir nesne ile temsil ediyor olman cesurca. 💔✍️ Hayatta kırık olan şeylerin hâlâ değerli ve işe yarar olduğunu gösteriyorsun. Bence o kaleme iyi bak, belki de o seni iyileştiğinde bile sana eşlik eder. 💫
Eskiden çizim yapıyordum, oradaki bir resmim olabilir. Karakalemden yüzümün bir yanında çiçekler açmış. Renksiz ve karanlık olsada çiçek oldukları bariz.