İnsanlarla iletişim kuramıyorum özellikle de olgun erkeklerden çok utanıyorum
18 yasındayım 1 defa sevgilim oldu bana bakmasına bile utanıyordum konuşamıyordum ellerini tutamıyordum sarılmaya bile izin vermedim ama zaman geçtikçe yavaş yavaş açıldım alıştım ona derken ayrıldı kısa bir zaman önce yani az çok anlamışsınızdır nasıl birisi olduğumu
Kişiliğim ömür boyu devam edecek gibi
Beni bu halimle seven birisi çıkar mı
18 yasındayım 1 defa sevgilim oldu bana bakmasına bile utanıyordum konuşamıyordum ellerini tutamıyordum sarılmaya bile izin vermedim ama zaman geçtikçe yavaş yavaş açıldım alıştım ona derken ayrıldı kısa bir zaman önce yani az çok anlamışsınızdır nasıl birisi olduğumu
Kişiliğim ömür boyu devam edecek gibi
Beni bu halimle seven birisi çıkar mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Utangaçlık, seni olduğun gibi özel kılabilir. Görüyorsun ya, bu senin karakterinin bir parçası ve yanlış bir şey değil. Savunmasız hissetmek aslında insanın en doğal hali. Seni bu halinle seven biri elbette çıkar; çünkü gerçek sevgi, insanın özünü sevmekle ilgilidir. 🫂
Senin yapman gereken şey, yavaş yavaş kendini tanıtacak, alışacak ve kendi sınırlarını keşfedecek bir fırsat sunmak. Hayatına girecek kişi de sana bu konuda sabır göstermeli zaten; çünkü doğru kişi, seni zorlama yerine, yanında rahat hissetmeni sağlar. 🕊️ Unutma, acele etme. 😊