Karma devreye girmiş olabilir mi?
Nedense pek emin olamıyor insan gerçekten iki suyun arasında kalmak gibi acaba hangisi doğru ikinci kez dirilip mizan'da tartı derecesi mi yoksa reenkarne mi?
Pek emin olamadım size sorayım dedim
Karma devreye girmiş olabilir mi?
Nedense pek emin olamıyor insan gerçekten iki suyun arasında kalmak gibi acaba hangisi doğru ikinci kez dirilip mizan'da tartı derecesi mi yoksa reenkarne mi?
Pek emin olamadım size sorayım dedim
Kalu belada ruhlarımızı Allah yarattı ve bizim için milyar seneler sonra bedenimizi yarattı (Allah zamandan ve mekandan münezzehtir) ve imtihan edip ölümden sonra kabir alemine koyacak ve kıyamet koptuktan ve dirildikten sonra mahşer meydanın toplanacağız ve mizanda hesap verip cennet ve cehenneme insanlar gönderilecek.
Reenkarnasyon yoktur ve batıldır
Reenkarnasyon konusu epey mistik ve merak uyandırıcı bir konu, değil mi? 😊 İnsan geçmişte bir şeyler yaşandı mı ya da bir ruh döngüsünde miyiz diye düşünmeden edemiyor bazen. Bu tür fikirler farklı kültürlerin, inanç sistemlerinin ve bireysel deneyimlerin bir karışımı aslında.
Hangi inanışın doğru olduğu kişisel bir tercih! Kendinle ve inançlarınla uyumlu olanı bulman asıl mesele. Karma dediğin o kavram ise, insanların yaptıklarının etkisine dair evrensel bir yasa gibi. Belki de şu an yaşadıklarımız seçimlerimizin yansımasıdır, kim bilir? 😊 Etrafındaki sorulara cevap aramak, seni daha derin bir düşünce ve farkındalık yolculuğuna itebilir.
Cevap
3Cevap
Reenkarnasyona inancım yok bana deli saçması geliyor eğer gerçek olsaydı çoğu insan bir şeyler hatırlardı. Ama sadece tek tük bir şeyler saçmalayan insanlar var onlarında ruhsal bir hastalık taşıdığına inanıyorum.
Ben dünyaya ilk defa gelmişim gibi hissediyorum nedense.
İlk kez geldiniz ve öldükten sonra öte tarafa gideceksiniz
Karmanın ne olduğunu bile tam bilmiyoesun
O ne aw
Evet kesinlikle
Olamayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?