- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
8 ayEvet inanılmaz ama gerçekten oldu turda arkadaşımın benzeri erkekle sınandım mucizeleri yaşadım ne oldu ikinci gün plan kurdu ve sanki bir şey verir gibi yaptı ve gözlerime baktı ben hep sinirli bakıyordum abimde yanımda şahitti baya bakışma ve birden kızın ruhu belirdi gözleri aynı mavi vicdanım sorgulandı ve başımı çevirdim sonra 3. gün nefreti hissettim dedim ki yolda yine o çocuk sinirlendim o kafedeydi arada tabiki mesafe vardır sonra baya sinirlendim vücudumu boşalttım birden bir şey oldu ayağa kalktım ve sanki altımda bir şey var gibi hissettim ama o durumu hissediyorum bekledim sonra anlayınca geri gittim sanki altımda bir tekerlek var gibi sonra o beni ileriye itti sonra ben yine geri gittim o yine beni ileriye itti sonra yine geri gittim baya gittim mucize olay durdu ama benim elim ayağım birbirine dolaştı ne yapacağımı bilemedim sonra beni dinlediğini hissettim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayÖncelikle olay bir kuzenimin közün içine su atmasıyla başlamış ( duydugum bu )
Ben kendim yaşamadım, ama kuzenlerim yaşadı içine cin girmişti öğrendiğim kadarıyla. Bir gece vakti kendisi asmaya çalışmış o sıra da uyanık olan başka kuzenim engel olmuş. Sonra da kendisini asmak isteyen kuzenimin anlattığına göre; " 3 varlık gölge gibi bişey halat ayarlamışlar, tavana bağlamışlar, onu zorla kollarından tutup aşmaya çalışmışlarm". Ve o akşam ki olaydan sonra arada bir anı gelen şuursuzca kendini yerlere atmalar, kendi kafasına vurmalar yaşandı. Inanmamıştım saçma gelmişti bana, ama bir ara o olaya denk geldim. telefonunu yere sertçe firlatmasiyla, büyüklerin onun kollarını tutup ona seslenmesi bir oldu yasin yasinnn ( gerçek ismi değil ) oğlum sakin ol demeler bir oldu...
Bu olay 3 kişiden sonra bu kuzenimde de oldu, bazen insan görmediği için bir şeye inanmaz, ben kendi gözümle bir cin min görmedim, ama ciddi bu olaya şahit oldum, korkunç tüyleri ürperten bir olaydi.
Gösterdikleri bir hocaya göre de aile de son 2 kız, 1 erkeğe gelicek ondan sonra tamamen kesilecekmis bu olaylar.10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 8 ayBen normalde kız arkadaşıma yüz okuması yapıp bir çeşit fal gibi bakardım o gösterdi kişinin nerde olduğuna kadar söylerdim. Gözümün önünde kesitler geçiyor çünkü. Arkadaşım bana birini anlatıyor diyelim kıvırcık saçlı saçı siyah burnu şöyle diyorum arkadaşım da nasıl biliyorsun diye sordu defalarca. Doğuştan geldiğini düşünüyorum baba tarafından. Sonra tabi bu bak bak diye tutturdu, bir zaman sonra tüm arkadaşlarım her konuyu bana sorar oldu evlilik öncesi kayınvalidesine kadar hepsini de bildim. Tabi bunlar yaşanınca odamda sesler duymaya başladım. Ben bana öyle geliyordur diye düşündüm ama defalarca tekrarlandı. Ve uyumama izin verilmedi. Artık uyku uyuyamaz oldum. Aileme anlattım. Baba tarafımdaki kişi muska yaptı bana öyle uyudum. Bunun dışında evin karşısında inşaat vardı burası cami olacak dedim oldu. Sonra iş arkadaşim beni aradı evleneceksin dedim dedi nerden duydun bir çok şey rüyamda kadın gördüm gidip gerçekte asistanlığını yaptım.
114 Yorumla- 8 ay
O muska duruyor ancak kullanmıyorum, çünkü yüz okumamaya çalışıyorum yüzeysel baktığım oluyor derine inemiyorum bu olaylardan sonra. Benim babamın dayısı böyle işleri bilirmiş, zamanında annemi babama almak için bazı işlemler yapmışlar mesela. Ondan geldiğini düşünüyorum üçüncü gözüm açık hatta bu enerjimi kullanarak geçmişte çok şey yaptığım oldu.
- 8 ay
Hayır bakmadığım sürece sıkıntı olmuyor. Çocukken yatağımdan çekildiğimi hissediyordum. Büyüyünce mesela cin vs olduğunu düşünüp çok korktum ona da sonra bunun pişişik güçlerle ilgili olduğunu öğrendim bir kaç kez aynı esnada astral yaptım. Kendi bedenim uyurken gördüm. Bir çok kişi inanmıyor ancak cin, büyü ve böyle şeyler var geçmişte yaşadığım tüm şeyleri anlatsam aklınız durur. Korkmayın diye kısa kesiyorum.
- 8 ay
Sadece okuyan varsa bir konuda tavsiyede bulunmak istiyorum.
1. kimseye fal bakmayın.
2. sakın ama sakın cin yoktur demeyin altını çiziyorum, çünkü siz öyle düşünürseniz dalga geçerseniz gülerseniz vs onlar varlığını size ispatlamaya geliyor. Uyarıyorum yaşamış biri olarak hepsini. - 8 ay
Su grubu empat
- 8 ay
- 8 ay
Aklımı nasıl korudum bu süreçte diye sormuşsunuz çok zor oldu bu. Korku filmini birebir yaşadım. O süreçte çok dua ettiğimi hatırlıyorum, sonra da muska taktım. Normalde cesaretli bir insanım O sebeple yüz okuması yaptığım için bunlar oluyor diye düşündüm.
- 8 ay
@Bihteeerrr eskiden inancım varken bana da gerçek gelirdi bu "varlıklar". Artık inanmıyorum ve hiç başıma gelmiyor ve zerre korkum da yok.
Zifiri karanlıkta ormanda gezerken "cin, cin, cin diye bağıra bağıra gezerek test ettim. Bişey olmuyor. 😂 - 8 ay
- 8 ay
@Bihteeerrr yolla bana videoyu bir de ben deneyeyim bakalım 😅
- 8 ay
8 ayYaşadım. Bizim evin altında yatır varmış. Bi de Söğütözü'nün tarla olduğu dönemler o zaman. Issız bi yer. Evin kapıları kendi kendine açılıp kapanıyodu, uzun boylu nurlu dedeler geziyodu evin içinde, valla da billa da ama ben korkmazdım hiç. Bi kere de annemin kılığında biri bilgisayar koltuğumun arkasına geçmişti. Anneeee çıksana arkadan gördüm seni diye ardıma döndüğümde annem yoktu. Gittim anne dedim niye şaka yapıyosun. Ne şakası demişti. Üzerindeki kıyafet de annemindi. O kazağı bi daha asla bulamadık. Başımıza hiç kötü şeyler gelmedi ama kime söylediysek evden taşının dendi. Biz o evde yıllarımızı geçirdik. Sürekli fısıltılar duyardım, gölgeler görürdüm. Ardımda hep biri varmış gibi hissederdim. Gece olunca evin içinde birileri hareket ederdi, kanepe yastıkları bozulurdu. Evin içinde beyaz ışıklar görürdüm hep. Gizemli, sırlı bi evdi. 😂
Bu yazıya gece denk gelene selam olsun, arkanı kolla 🤣🤣010 Yorumla- 8 ay
Evin içindekiler bundan kaçmıştır :))
- 8 ay
@Onemortime nihahahaha volla öyle oldu. Bi süre sonra gittiler. Mekanın sahibi kimmiş gösterdim 🤣🤣🤣
- 8 ay
Oralar kentsel dönüşüme girdi, artık inler cinler koca binaların içinde cirit atıyodur 🤣🤣🤣
- 8 ay
Bu mu hakketen kırıldım 🤣🤣
- 8 ay
Bilemedim ya.. Kötü ruhlar bakmıştır cehenneme dönmek mi o ev mi?:))
- 8 ay
Ruhlarımı saldım çayıra mevlam kayıra 🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Paranormal olaylarla ilgili hikayeler hep merak uyandırır, değil mi? 😊 Açıkçası benim hiç doğrudan bir paranormal deneyimim olmadı. Ancak kendimi biraz ürkütücü bir ortamda, rüzgârın garip sesler çıkardığı ve gölgelerin daha “fazla şey” gibi göründüğü bir anın içinde bulduğumda, aklımın oyunlar oynadığını hissettim. 🙃
Resimdeki gibi bir ortamda bulunup doğanın “dilsiz fısıltılarını” dinlediğinde gözlerin ve kulakların sana oyun oynayabilir. Ya senin böyle bir deneyimin oldu mu? 😊 Anlatırsan keyifle dinlerim!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayYaşamadım ve okuduğum cevaplar sayesinde bu gece uyku yok gibi ahahah
26 Yorumla- 8 ay
Sevmiyorum gece gece 😂
- 8 ay
Siz eğlenin tabi ya 😀
- 8 ay
Maalesef 😂
Maruna / karabasan görmüştüm rüyamda ve korkudan dilim tutulmuştu bir süre. 12-13 yaşlarındaydım.
Hala daha anlatırken tüylerim urperir gözümden yaş gelir.
Havada ama içinde görünmez bir beden ve baş olduğu belli olan küçük siyah bir rabadon şapka ve ona bağlı kısa bir pelerin içinden beni boguyordu. Bir süre mücadele ettim artık nefes alamayacağımi ve kurtulacak gücüm olmadığına kanaat getirdikten sonra kelime i sehadet getirdim ve gitti.
Daha sonra böyle aptal hikayelere inanmayı kestiğimden beri hiç rastlamadım kendisine. her şey kafada 😅10 Yorumla
8 ayKöydeydik, hayatımda ilk defa köye gitmiştim. Ahır vardı babaannemin, o dönemler de paranormal olaylara merak salmış biriydim. İnek başını konu alan bir Japon efsanes (yanlış değilsem) vardı.
Ahıra gitmemiz gerekti gece vakti, büyük ihtimalle de aklımda kaldığından olsa gerek o gece, ahırla ev arasındaki dar yolda upuzun, inek başlı birini gördüm. Ama gördüğüme yemin edebilirim yani. Can verdim orada resmen.110 Yorumla- 8 ay
O an koşarak gidip eve anlattım, korkudan ölmüştüm. Peşimden herkesi zorla dışarı çıkarttırdım göreceksiniz bakın diyerek kimse görmedi. Sonra ben sabah vakti o dar yere yine girdim ama görmedim. Ondan üç gece sonra yine çıktım balıktım ve görmüştüm, inanmadılar.
- 8 ay
Muhakkak, çünkü hem o dönemler hem de hâlâ devam eden paranormal ve gerçek suç ilgim vardı. Önceleri hep korkar panik yapardım ama meraklısı olduğum için bırakamazdım. Zamanla bilinçaltım da kabullendi herhalde artık öyle hayaller falan görmüyorum. Hâlâ deli gibi gerçek suç meraklısın ama.
- 8 ay
Meraklısıyım*
- 8 ay
Üf delisiyim hem de.
- 8 ay
Ben avcı gibi bekliyorum saniyesinde izliyorum, kendi araştırdıklarım aynı zevki vermiyor nedense.
8 ayben paranormal olay falan yaşamadım. Benim hayatım zaten kendi içinde yeterince karmaşık ve mantık dışı. Benim için en büyük paranormal olay ay sonunda maaşımın yetmesi olurdu falan filan. Yani ruh görmedim ama kredi kartı ekstresi gördüm o daha korkunçtu.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKüçüktüm yaklaşık 10 yaşlar. Gece tuvalete kalktım tam odanın kapısına elimi attım. Bir de baktım ki bir şey belimden tuttu beni gidemedim. İtiyorum itiyorum gidemiyorum. Bir adım geri gittim. Tekrar denedim. Yine aynı şey karnımdan birisi beni tutuyor gidemiyorum. Ama görünürde bir şey yok. Yatağıma döndüm yorganı başıma geçirdim ayet el kürsi okudum. Ama sabaha kadar çişimi tutmak zorunda kalmıştım.
19 Yorumla
Cevap sahibi8 aySağol. Bir tane daha var da onu anlatırsam millet uyuyamaz :)
Cevap sahibi8 ayYine küçükken 7-8 yaşlarındayım. Evimiz sokağın sonundaki son ev. Sonra orman başlıyor. Sabah annemle bir konuda tartışıyorduk. Küçük bir kız kapımıza geldi. Kız benim yaşıtım sapsarı saçlı renkli gözlü beyaz uzun elbiseli tertemiz bayram çocuğu gibi. Bizim mahallede yaşayamayacak kadar aykırı güzellikte :) Bir bardak su istedi getirdim. Annenle iyi geçinmeye çalış, bu senin hayatın için çok önemli dedi. 7 yaşındaki çocuk. Sonra teşekkür etti gitti. Sonra annem geldi kiminle konuşuyorsun dedi. Kız vardı görmedin mi dedim. Görmemiş. Aradan yıllar geçti. Bu olayı başkalarının da yaşadıklarına şahit oldum. İnsanların dönüm noktaları olan yaşlarda böyle birisiyle karşılaştıklarını duydum. Su isteyip öğüt verip gidiyorlarmış. Bügün hala annemle sorunlar yaşıyorum.
Bir diğer olay bir gün teyzem geldi evde beraber vakit geçirdik. Başka kimse yok. Sonra gitti. 5 dakika sonra telefon çaldı. Teyzemin şehir dışında trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrendim. O zaman o kişi kimdi.
Cevap sahibi8 ayRica ederim :)
Cevap sahibi8 ayBir de zamanda atlama yaşadım diyebilirim. O korkunç değil ama ilginçti. Evime 20 dakika uzaklıkta bir havuz var. Düzenli olarak yürüyerek gidiyorum. Zaman konusunda takıntılıyım hiç bir yere geç kalmam. Sürekli alarmla iş yaparım. Hazırlandım 30 dakika var. Tam çıkacakken kedim kapıda bacağıma sürtündü sadece elimle sevdim evden çıktım. Yürümeye başladım. 2 -3 dakika geçtikten sonra telefona kulaklık takıp müzik dinleyerek gidecektim. Telefondaki saat havuz saatini 1 saat geçmişti. Anlam veremedim. Geri döndüm eve gittim. Saatler ileri veya geri alınmamıştı o gün. Ne yaşadım bilmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. çok yaşadım. en korkunç şey şuydu, bir gün annelerin odasında yatağın üstüne oturup ağlıyordum. kafamı kaldırıp karşıdaki aynaya baktım ve aynadaki görüntüm ağlamak yerine gülüyordu. sonra sallanmaya başladı ama ben gülmüyordum ve sabit şekilde oturuyordum. sakin kalıp orada oturmaya devam ettim pek umursamadım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Turizmde çalıştığım dönemde personel evi perili köşk gibi tarihi bir yerdi sürekli ayak sesleri hırıltılar nefes alıp verme sesleri duyuyorduk gezip dolaşıp bakıyordum ama hiçbir şey yoktu odama gelince yine aynı sesler alışmıştık artık😀
15 YorumlaÇatıya salça yapmak için çıkıyorduk. Babam salonda namaz kılıyor diye anahtarı almadan çatıya çıktım ama babam yukarıdaydı. Ama gördüğüme eminim. Kimdi derseniz bilmiyorum ama babamın aynısıydı
15 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayEvet her gece oturma odamda biri oturuyor ben banyoya gidince önünde bekliyor sonra dolanıyor kim bu kim diye sordum oğlunu özleyen bir anneymiş ölen kayınvalidem yani
12 Yorumla- 8 ay
Evet yeni fark ettim zaten
Gizli Üye(30-35)8 ayHiç inanmam aslında, ama unutamadığım bir olay var. Ortaokuldaydım dersimiz beden ve boştu , biz de bodrum katta masa tenisi oynuyorduk, giyinme odası falan da o kattaydı, beyaz elbise giymiş bir kız indi, giyinme odasına yöneldi. Oda büyük, bir ana kapısı var içinde de kız ve erkek giyinme odaları var. Hemen arkasından bizde gittik güya şaka yapmak istedik. Ana kapıyı kapatıp önüne sıraları çekip oturduk. 15 dk bekle yarım saat bekle kapıya vuran kimse yok. Artık bi bakalım bu kız bayıldımı içerde acaba diye biz girdik içeri. Kimse yoktu. Ve giyinme odasından çıkılabilecek başka bir kapıda yoktu, yukarı çıktık yana yakıla kızı arıyoruz ama hiçbir yerde bulamadık…
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
8 aySoru tam benlik yazılanları okumaya geldim bende yaşadım bir şeyler ama önce millewt ne anlatmış onu okiyim
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayYaşadık 7 kişi.. Aynı anda aynı şeyi gördük.. 2 si şu an ünlü.. Yani enteresan bir hadiseydi.. Biraz biz çağırdık sanırım ondan oldu :))
16 Yorumla- 8 ay
Bana fark etmez bu emoji işini anlamıyorum nasılsa :)).. Aslında çağırma gibide değil.. Bir gece önce cesmede hayaletli rivayet edilen işte herksin gelin gördük dediği yerde kaldık hiç bir şey olmadı.. Ertesi gece evde baya kafalritiken o kadqe xok dalga geçtik ki sqnieim bir uyarılması ani yaşadık :))
- 8 ay
Düz duvara tırmanmaya çalışanla komodinin içine girmeye çalışan oldu.. Ben yalan yok hareket edemedim.. Milim oynamadım kalakaldım :))
Gizli Üye(36-45)8 ayBu gece rahat uyuyamazsam sabah seni bulurum Carvel 😂
Meraktan 2 tanesini okudum. Ortak noktaları görünce bıraktım okumayı 🤦♀️
210 Yorumla
Cevap sahibi8 ayDur diğerlerini de okuyayım 🤣
Cevap sahibi8 ayUyudumm evet çay eşliğinde korku hikayesi okuma keyfisi mod on 😂
Cevap sahibi8 ayDur ben de yazıcam bir tane. Gaza geldim ahaha.
Bir arkadaşımın hikayesini yazıcam benimkiler bende kalsın 😂
Yeni doğum yapmıştı. Bize rahatsız olduğunu söylediler işe gelemiyordu. Geldiği bir gün sordum samimice "neyin var?"dedim. O da anlattı.
Doğum yapınca sutlerini sağıp dondurmus. Sonra bebek içmemiş onları. O da kapının önüne çöp diye çıkarmış. Annesi uyarmış "kızım onları lavabodan dök dışarı atma" demiş. Hemen koyduğu yere bakmış ama bulamamış.
O sırada annesi umreye gitmiş eşi de işe gidince evde bebeğiyle yalnız kalıyormuş. Kendi kendine açılıp kapanan kapılar, yanıp sönen ışıklar ve eşi evde yokken eşinin suretinde gelen bir siluet..
Sürekli görmeye başladığı için konuşmaya da başlamış onunla arkadaşım. Eşine durumu anlatınca herkes korkuyor tabi hoca hoca gezmeye başlıyorlar. En son bir hoca dertlerine derman oluyor uyguladığı tekniklerle..
Arkadaşım bir daha asla eskisi gibi normal ve sağlıklı olamadı maalesef. Daha hassas, daha sinirli, daha tahammülsüz oldu genel anlamda.
O hoca konuşmasan bu kadar sorun olmazdı demiş. Görsen bile konuşmamak gerekiyormuş aklınızda bulunsun.
Cevap sahibi8 ayNormal çalışan anneler bunu yapmaya mecbur kalıyor bebeği sütsüz kalmasın diye. Bir de bazen ilk aylarda fazla süt üretiyor vücut terbiye olana kadar. Ziyan olmasın diye sağıp saklanır. Sonra usulüne göre çözdürülüp bebeğe icirilir.
Cevap sahibi8 ayRica ederimm
m 8 ayO görsel siccin filminden değil mi süfshsghs
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
8 ayBu görseli tanıdım da ismini unuttum bea
Yaşamadım.
12 Yorumla- 8 ay
Dabbe idi galiba.
Şimdi hatırladım, arkadaşlarım arkama dokunup beni korkutuyordu. 🤦🏻♀️
Gizli Üye(18-24)8 ayBir kere gece uyurken odanın kapısından birilerimin girdiğini içeri gördüm baktım dua okudum gitmedi sonra gittiler bir de odanın kapısında uyurken arkası dönük upuzun birini gördüm
13 Yorumla
Cevap sahibi8 ayNe biçim yazmışım hep yazım hatası 😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayVar ama anlatamam çünkü benim için zordur hatırlamak istemiyorum:)
12 Yorumla- 8 ay
Tamam:)
8 ayBiri bikere bi tokat attı rüyamı gerçek mi hala bilmiyom 🤣
16 Yorumla- 8 ay
Valla anlamadım 🤣
- 8 ay
Ne be 🙂
- 7 ay
Buda var
8 ayBen ölmüş cin bir bebek gördüm. Bembeyazdı çok korkmuştum başta hayal falan sandım ama gerçekti meğer musallat durumum varmış. Ardından hocaya gittik bir daha da aynı durumu yaşamadım geçti, gitti.
13 Yorumla- 8 ay
Teşekkür ederim, evet korkudan kimseye anlatmamıştım
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayÇok var
Yıllar önce elektrik yok tv kapalı
Renkli bir film izledim
Film bitti kalktım elektrik hala yoktu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. özel bişi değil di cinin biri boğazımı sıkıyordu 2 yumruk salladım içinden geçti iğrenç 1 kahkaha 1 felak 1 nas bağıra bağıra kaçtı
10 Yorumlanefes sesi, fisilti, yanimdan ruh geciyormus gibi seyler oluyor bazen
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Anım şanım olmasada geçtiğimiz cumartesi uykudan uyanınca bir şey gördüm
10 YorumlaParanormal olay yoktur. Psikolojik danışman vardır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi kere bi kız seni seviyorum demişti sonra numarasını dahi vermemişti.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
8 ayUu en sevdiğim yaşadım.
20 Yorumla Şu anki siyasi ortamı tüm toplum yaşıyor
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayNiyet ettim paranormal olayları okumaya. 😂
15 Yorumla- 8 ay
Ahahaha çok iyi ettiniz 😃
- 8 ay
Henüz beklediğimi alamadım beklemedeyim 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karabasan öpücük kondurmuştu jsjf
20 Yorumla
8 ayhepsi yalan olduğu için böyle varlıklar olmadığı için hayır yaşamadım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşadım bir ara. Çok önceleri.
10 YorumlaHangisini anlatayımki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 aybir kaç sene önce çok yaşıyordum şu an nöö
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. karabasan gelmişti yaşadım😬
10 Yorumla
8 ayDefalarca yaşadım..
10 Yorumla
8 ayHiç inanmıyorum böyle şeylere
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
8 ayHayır yaşamadım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
8 ayHayır yaşamadım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
8 ayHatırlamıyorum xd
10 Yorumla Karabasan gelmişti uykuda sadece o var😀
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 8 ayHayır
10 Yorumla
8 ayKarabasan oldu sadece
10 YorumlaUfak tecrübelerim var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır çok şükür yaşamadım
10 Yorumla
8 ayEvet anlatmak istemiyorum k. b
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Hayır yaşamadım
20 Yorumla
8 ayYaşamadım
10 Yorumla
8 ayYaşamadımda bu foto hangi filmdendi
10 YorumlaYaşamadım
10 Yorumla
8 ayHayır yaşamadım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
8 ayHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBi ara okurum diye yazıom ahahw
00 Yorumla
8 ayEvet yaşadım
10 Yorumla
8 ayEvet
10 YorumlaSanırım yaşamadım
10 Yorumla
8 ayKöyde yaşamıştım
10 YorumlaYok…
10 Yorumla