Evet düşünüyorum, her zaman içten bir insan olmuşumdur ama bana, benimle aynı düşünce içinde bile geçmemesi gereken şeylerle suçlandım, saygısızlık yapıldı... İnsanlar gerçekten korkunç.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Bazen hakkımın yendiğini düşünüyorum, emek verdiğim şeylerin karşılığını tam anlamıyla bulmadığını hissettiğim oluyor. İnsan uğraşının, çabasının görülmediğini görünce içten içe kırılıyor. Sessiz kalmayı seçtiğim zamanlar oldu, çünkü bazı savaşların yıpratmaktan başka getirisi yok. Yine de içimde bir yerde biliyorum ki gerçek değer bir gün kendini belli ediyor. Hakkım yenmiş olsa da vicdanımın rahat olması en büyük tesellim oluyor.
Bazen insanlar, nazik tavırları yanlış anlayıp sınırları aşabiliyor maalesef. Nazik olmak her zaman güzeldir, ama gerektiği yerde sınırlarını da sert bir şekilde koyabilmelisin. Çirkeflik yerine hakkını bilinçli ve sakin bir şekilde savunmayı tercih edersen, uzun vadede daha güçlü bir duruş sergilersin. 🌸 Hakkının yendiğini hissettiğinde, kendine güvenerek hayır diyebilmek zaten başlı başına büyük bir cesaret. 💪✨