Herkesin hayatında düşüşler oluyor. Kimi hemen kalkıp yoluna devam ediyor, kimi de biraz orada kalıp soluklanmayı tercih ediyor. Sen hangisine daha yakınsın?

Herkesin hayatında düşüşler oluyor. Kimi hemen kalkıp yoluna devam ediyor, kimi de biraz orada kalıp soluklanmayı tercih ediyor. Sen hangisine daha yakınsın?
Düştüğün yerde bi müddet kalmak. Genellikle adrenalin yüzünden kalkıp devam etmek ne yaptığını bilmiyor anlamı ile denk. Hata yapmak, afallamak an meselesi.
Bana göre sağlıklı olan bi müddet kalmak. Süresi her insana göre değişiyor lakin o düştüğün yerde toparlarsın kendini. Tamamen bitirdiğinde kalkıp devam etmelisin. Yoksa anlık adrenalin ile bir daha düşersin..
Hayatın kanunu bu, düşersen kalkmak zorundasın. Kendini yalnız hissedersin düştüğünde, hatta kimseyi istemezsin 'ben kalkarım' dersin ama o boşluğun içinde biri gelir kaldırır seni. Çekinirsin, korkarsın yinede o insana sığınırsın. İltica edecek bi yer bulursun, başını yaslayacak bi omuz, kollarında hayat bulacağın bi insan. 🌿
Evet , kendini daha güvende hissedersin. Bir de yalnızlığın yükünü omuzlamazsın. 😊
Yalnız değilsiniz 🌿
Ben düşünce uzanırım belli bir süre.. Oranın keyfini sürer bir analiz yaparım.. Ama önce keyfini sürerim.. Sonra analiz.. Sonra canım isterse kalkarım.. Bazen dib yüzeyden daha dalgasız olabiliyor :))
Aklın yolu bir.. N zaman dusecez bir dqha deyip durmak keyfini sürmek en iyisi :))
Benden sqnq gelsin :))
https://youtu.be/qPOTEs_yTJo?si=Mm9CU6J31D3UXVdR
Efsane şarkı ve klip teşekkürler 🙂 bu da benden gelsin https://youtu.be/dkNfNR1WYMY?si=RxB0K3TgYXzjWmhQ
Teşekkür ederim :))
Hayatta düşmek, aslında yeniden kalkabilmenin bir provası gibi. 😊 Ben genelde biraz orada kalıp, neye takıldığımı gözden geçirip toparlanmayı seçiyorum. Çünkü doğru dersleri çıkardığında kalkmak daha güçlü hissettiriyor. Senin de enerjine bakılırsa, kalkıp devam edenlerdensin diye düşünüyorum! Ama ne olursa olsun, cesaretin senden hiç eksik olmasın. 💪
Cevap
8Cevap
Ben düştüğüm zaman az dinlenmesi tercih ediyorum biraz yorgun oluyorum haliyle sonrasında enerjimi geri kazandığım zaman hayatıma devam ediyorum
devam etmek. ama insan yorulunca sürünme başlıyor
Orada kalacam artık bana ne
Düşme sosyetic düşme haa youtube.com/shorts/a5POVbR24jk?si=Kj_Fzhp7hzAKJo3V
😅 ya bırakın düşecem
🧌 tamam ya şakaydı
Kalkıp devam ediyorum. Yapımda yok öyle hemen pes.
Bi süre kalıp dinlenmek güzel halının desenlerini izlemek falan keyif veriyor
Durduğum an öldüğüm andir tekrar tekrar kanaya yaraya kalkmak farz
Kalkmak şart ama hemen değil. Önce neden düştüğünü gözlemlemeli ve anlamak gerekli ki devam edebilelim.
Kalkıp devam etmek. Fedakarlık olmadan zafer de olmaz
Er ya da geç ayağa kalkıyoruz
Gerekirse biraz kalmak lazim.
Devam etmek nefes aldığım sürece yılmak yok
Devamke
Her şeye rağmen kalkıp devam etmek
Devam etmek
Kalkıp devam etmek
Hiç düşmemiş gibi yapıp, daha güçlü yürümek
Devam etmek
Kalıp devam etmek
Devam etmek