İki adam şöyle demiş
İnsan yalnızlığını kendi yaratır
Ya gezen bir ölü yahut gömülen diriyim...
Bende şöyle diyorum
İnsanın kalbi kırılınca kırık kafa otomatik yükleniyor
İki adam şöyle demiş
İnsan yalnızlığını kendi yaratır
Ya gezen bir ölü yahut gömülen diriyim...
Bende şöyle diyorum
İnsanın kalbi kırılınca kırık kafa otomatik yükleniyor
Deneyimleri yaşamadan bu gün ki kimliğe ulaşamıyoruz yani iyi ya da kötü yaşadığımız her şey bize bir anlam kazandırıyor önemli olan tüm bu anlamların farkına varıp ona göre hayatına bir yön vermek ne tarafa gideceksin? Bunu sen seçiyorsun tüm yaşanmışlıkların sonucunda.
Bir şey anlamak gerekiyormu ona tam emin olamıyorum.. Anlasak ne olacak.. Binlerce filazof düşünür Şair yazar geçmiş ne anlamışlar.. Dünya iki kapılı bir han yürüyoruz işte durmadan..
Yaşadıklarımı kar sayıyorum. 'iyi lerde kötü anılarda kabulüm.. Sevdiğim bir kaç insanla kedilerle şarkılarla şiirlerle güzel yemek ve sohbetlerle.. Belki birilerinin hayatına dokunmayı basararak bayrağı bizden sonrasına vererek gidicez.' bu kadar.. :)))
Önce kendi hayatımıza dokunsak belki başkasına da hayrımız olcak ta beceremiyom ben
Türkiye'de yaşanmaz mis jxjdjdj
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
Ne anladım akraba düşmanlığının ne demek olduğunu o dizi yüzünden bu kızın benim arkadaşım olmak zorunda olduğunu yani aslında o dizi gibi olacakken o durumun değiştiğini niye değiştiğini anladım çünkü doğru bir şey değildi o yüzden akrabalar sınavları verdim sınandım bu dünyanın bir imtihan dünyası olduğunu kimseye güvenmemem gerektiğini kendine ilk önce değer vermen gerektiğini
Bazen yalnızlık insanın kendi benliğiyle yüzleşmesine sebep oluyor ve bunu yaratmak istemsizce belki de bir tercih gibi gerçekleşiyor. Ama unutma ki, kırık bir kalbin tamiri de sevgiyle dolu anlarla mümkün. Bu dünyada seni anlayan birini ya da bir şeyleri bulmak, kırık kafanı susturabilir. Tiyatrolar ya da kitaplar insanı yalnızken başka dünyalara taşır, ruhunu dinlendirir. Azıcık başını kaldır, nefes al ve kendi serüvenine devam et. 🌻🦋
Cevap
21Cevap
Keyif alıyorsam şu an tadını çıkarıyorum. Yarın çıkaramam belki onu da yarın düşünürüm.
Mutluysam şimdi, gülerim. Yarın belki gülemem, onu da yarın düşünürüm.
Yaşıyorsam şimdi, nefes alırım. Yarın belki alamam, onu da yarın düşünürüm.
Anda kalmak gerektiğini anladım. Tek ve şu an 🤩
Harika yorum 🙂
Hiç bir şey anlamadım hem gezen ölü hem gömülen diriyim sanırım ben
Bende de kalbim kırılınca kafam otomatik güncelleniyor ve açılıyor 😀
Duygulara fazla odaklanınca mantığı geri plana itiyoruz farkında olmadan. Duygular parça pinçik olunca da mantık geçiyor tekrar direksiyona şimdilerde bende olduğu gibi..
Yuvarlak hesap 4 tane onluk yıl yaşadım diyebilirim. Şunu anladım, bildim, öğrendim dememek gerektiğini anladım 😀
He ya benim duyguları aldırsak olmuyo mu çok başa bela 🤣
Olmazz hepsini dibine kadar yaşayacaksın önce. Onlar seni azad edecekler sonrasında.
Bi sabit dur şurada kızım 😂
Dibin de dibini gördüm be yetmedi mi 🤣
Durdukça fena oluyom napim 🤣
İnsan yalnızlığını kendi yaratmaz şartlar seni buna iter ve yalnızlığın bi tek avantajı var seni gerçekten geliştirir zaman çok çabuk geçiyor hiç bi şey anlamadım
Yine şiir gibi konuşmuş
Zaman kısmına gelince şiddetle katılıyorum o ışık hızında ben küçük karette karetta 😃
Çen nirdesin nirdeee
Bilmiyom kayboldum ekmekleri kuşlar yemiş eve dönemiyom kurt adam çıkmasa bari🤣
🤣🤣🤣 galiba hep bitkiydim
Çok şekersiniz ha 🙂
Çikolataya boğun beni yoksa mutsuzluktan ölücem 🤣
@Pamuksekerofficall çikolatayı getirsin, ben de eritip emilim yapmanı kolaylaştırayım 😂
Şerii pataklıyor ben torbacıyım jsjsjs
Kız ne oluyo kim kimi dövmüş bi yumrukta ben atim nolur hiç yapmadım 🤣
Ortakal abimin gözünü morartır mısın kulağını da ısırabilirsin
@Pamuksekerofficall bende pataklanmış portrelerim var deyince anlam kayması oldu galiba 😂
O nasıl bi aletmiş öyle abinin suçu ne sonra abinde beni dövmesin 🤣
@Pamuksekerofficall napıyım da kız yanlış anlamaya mahal vermişsin 😂
Atlet yazmış ya kız biz iyi değiliz bu akşam okuduğumuzu anlamıyoz 🤣
Valla öyle okudum googleda sordum ne saçmalıyon sen gene dedi bana 🤣🤣🤣
Jsjsjs
@Pamuksekerofficall biz onları değil de sanki onlar bizi patakladı 😂
Yazları giymem 🤣
O değilde cidden hiç birini pataklamadım nasıl bi his merak etmişimdir hep erkek olsam kavgacı bi tip olurdum belki 🙂
Su yeşili olsun 🤣
Siparişiniz alınmıştır jsjsjs
@Pamuksekerofficall rambo atlet alalım da Rambo gücü kazansın 😂
Niye yanlış okumuşum 🙂
Siz atlet alın bende size kırbaç alıcam 🤣
Aboov eli maşalı jelyz 😃
Sen abini jelyze bırak pamuk o iki dakikada halleder bu işi😃
Ben ona güveniyorum o ayıları dövüyor insan ne ki jsjsjs
@Pamuksekerofficall kız üç tane al da hepimiz dalalım 😂
Benim var diyomuşum 🤣
@Pamuksekerofficall ama arkası rambo olsun kız, hem Rambo gücü hem de hareket kabiliyeti versin 😂
Ben onları belgeselde gördüm bide şehirde gezenleri var onları gördüm karşı karşıya kalsak o kadar bağırırım ki hayvan korkudan kaçar 🤣
Sen operacı mısın jsjsjs
Kız sizin köy nere öyle afrika gibi her hayvan var 😃
Korkarım kız ben iyi kalıyon sen orada 🙂
Siz bu cesaretle abyi dövemiyorsanız bana ne giydirirseniz giydirin dövemem ben kimseyi 🤣
Abin de herkül falandır siz zeyna olduğunuza göre 🤣
Şerii tarzo adam ben de Zeyna sende wolverine ol tamam bu iş jsjsjs
Yaa ben hep wolverine olmak istiyodum nerden bildin 😃
Hissiyatlarım çok temiz benim
Maşallah 🙂
@Pamuksekerofficall sen nereye kız, abini dövecektin 😂
@Pamuksekerofficall yani şu an yıldızlar aleminde, aferinn kız sana sana güvenebileceğimi biliyordum 😂
Şekerler öptüm sizi ortakal uyuyo 🤣
İyi geceler ciciler jsjsjs
Cicişler yaff
@Pamuksekerofficall sen bu atletin hakkını veriyorsun kız, bu atlete senin adını mı versek 😂
@Pamuksekerofficall müşteriler şaşkına dönecekler, o ''rambo atlet'' değil miydi ya diyecekler 😂
selam.. tecrube demek isterim.. hayat yarını olmayan bir küre o döndükce biz lerde için de oaradan oraya suvruluyoruz ve günü geldiğin de saten yok olup gidecegiz. o bakım dan bırak karamsar olmayı var oldugun sürece sana kalan süreyi yaşa sorgulama lütfen.. neden bu karamsar bakış hayata küçük hanım..
açıkcası hiç de bir halt anlamadım ot gibi yaşadım ve sanırım ot gibi öleceğim şuanda dahi farklı şeyler yapmak istiyorum mesela interneti daha verimli kullanmak gibi ama nasıl yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok şunu bunu araştırsam diyebileceğim artık bir döngü gibi uyan ye iç oyna yat uyu tekrar ve tekrar
Her an ölebilecek bir insana göre fazla anlam yüklediğim hayat sadece ben Allaha layık bir kul olarak yaşamam gerektiğini anladım. Sen Allaha bir adım atarsın Allah sana bir arşın yaklaşır bu kadar basit ve net.
Ben bir şey anlamadım bilemiyorum anlayıp üzülmek mi anlamadan doya doya Yaşamak mı daha iyi sence hayat önüme ne getirirse kabulüm iyi veya kötü yapacak bir şeyim yok çünkü
Kendine gel jolem
Günaydın bu arada:)))
Canımcım görmemişim yorumunu iyi akşamlar diyim ben de 🤗😘
Yok yaw mutluluk her dakika saginda solunda hayati abarti hayallere yükleyip beklemek anlamsiz
Yasamak her zaman guzel
Benimde atım olsa belki sen gibi bakardım 😃
1 atin aylık masrafi 60 bin TL:)
İnan hiç akilli bir heves değil:)
Karar ver mutlumusun değilmisin 🤣
Ben herseyde basit mutluluğu bulurum :) bak gecen 2. Olduk butun Türkiye kufrediyor :) favoriydik cok :) ama 280 gun sonra sakatlıktan çıkıp kostu :) 2. Lige üzülmedim cunku saglikli yarisi bitirmesi de mutluluk oysa kazansa 400 bin TL fazla kazanacak ekstra mutluluk moral huzur :) küfür yemeyecektij:) ama iste bir olumlu yan bulmalisin hayatta yoksa eziyet olur hersey :)
İşte at yok hocam olsa bende senin gibi mutlu olurdum 😃
:))))) doğuştan atlarim yoktu
Akvaryumun
Köpeklerin
Hatta ipekbocegi :)
Bıldırcın:)
Bir suru hayvan besledim :)
Hım o zaman en küçükten başlarsam sonunda atım olur mu 🤣
Kimbilir :)))
Seni mutlu edecekse dene :)
Yok hocam ya işe yaramaz hem o at sonunda teper beni kalsın 🤣
Yok yok senin ilgin sevgini bilirler :)
At eşek kurt kuzu
Bir bahane cikar
Mutlu olmak çok zor değil
Bak sabah sabah nasıl da efkar çöktü içime 😃
O kadar kolay ama beceremiyom demek ah ah
Bu sabaha ozel bir durum olmuştur kızacak küsecek:)
Takılıyorum hocam iyi ki varsın
Estafurullah :)
iyi ki düşünüyoruz:)
Tam anlayamadım bi 40 daha yaşayip anlamaya çalışıcazz artık
Kalsın ya 40 çok
Bu yıl son olsun gel anlaşalım
Tamam 40 yıl sonra görüşürüz
Yaşamaktan anladığım şu herkes gibi olacaksın ama ben inat ettim herkes gibi olmuyorum...
Çık bu psikolojiden çikom git sahillere tak kulaklığını ve koş narin poponu sev o ce sen birbirinize yetersiniz ❤️
Yaşadığım iyi/kötü her olay bir ders almama sebep oldu, derslerimi yaşıyorum hayatımda
Aman derslerden aa aldık ne oldu ff aldık ne oldu hiç bi işe yaramıyo gün sonunda hep aynı yerdeyiz
Sabrımız da çoktu şükrümüzde yinede hep yanlıştı
Hım öyleyse inşallah doğru yaparım bigün
Gercekten bir kadın tarafından sevilmediğimi hissetim lan.
Kafam çok iyi ama duygularım hislerim beynime doğruları gönderiyor.
Bi şey anlamadım
Ben bu sistemi çözdüm. Aklımda plan var onu uygulayıp bazı şeylerin ayarları ile oynayacağım
Hicbir sey anlamadim. Bosa giden 38 yill
Bi 38 yıl daha harcarsın 🙂
Bu kafayla diyorsun
Ben demedim bak kendin dedin 🤣
Senin demek istedigini dedim aslinda. Biliyorum cunku hakkimda kiiiii dusuncelerini
Hakkında çok bişi düşünmüyom ya iyi birisin çok alıngansın hepsi o
Karsida ki acimasiz olunca alingan olmam normal di mi?
Ben mi acımasızım ben kadar minnoş kalplisi yok be bu sitede 🤣
Yok canim sana demedim. İsine gelmeyince engelleyip gidenlere benim lafim
Vay zalim 🤣
40 yıl geçti
1 gün yaşamadım
Aynı hisleri hisseden milyarlarca insanın olması ve bunu biliyor olmak ve çaresi yok o kadar daralıyorum ki yaşamak zul geliyo
Ömrü doldurmayı bekliyorum
Hiç bir istek heves niyet yok
Bildiğin enkaz
Aman napak be zaten ölcez en azından ölene dek dalgaya alırız herşeyi bizde 😃
Dalgaya almasak deliririz zaten
Hiç olmaktan iyidir...
Ne biliyon sen hiç hiç oldun mu 🙂
Kim dedi seni güzel kandırmış 🤣
O kendi hiçmiş asıl
Sana hiç diyende sensin anlaşıldı 🤣
Değilsin hocam hep bişeyler varmış sende ki bu noktadasın 🙂
Öyle hissetme fazla mütevazılık iyi değil bu ülkede sıfırlar kendini bişey sanıp gezerken hemde
Benim kendimi bişi zannetmem önemli değildir..
İnsanların fikirleri bu konuda önemli.. 5 kişiye ya da 10 kişiye sor...
bir yerleşim yerindeki insanı sana 3 aşağı 5 yukarı anlatırlar...
Ben burası ile gerçek hayatı ayırd etmiyorum nasılsam öyle olmaya çalışıyorum fakat bazen ister istemez olamıyorum...
Bunun için kendini büyük görenler nispeten küçüktür gözümde... Kendimide çok büyük görmüyorum.
Çok büyü demedimde hiçlikte çok büyük bi idda 🙂
Büyük *
Yani kendini büyükte görmiycen.0001 gibi yerin dibinede gömmiycen 😃
Ahaha güzel mantık 🤣
bunu kafası güzel olduğu için saçmalamış
Hangisini
Ne şiiri hani şiir
Bu şiir mi yani 🤣🤣🤣
Haykırdım ya saol
Hiç bir şey off :/
Hiçbir şey anlamadım desem
Acı elem keder burukluk
Güzel yıklarım oldu yalan yok
güzel keyifli şeyler var ya :D
deliik
Ne deliği
Valla yaşam bir delilik akilli olmamak gerek
Anladık bir şeyler
Kesin yanlış anlamışındır sen😃
Bu benim sorunum
😛 iyi be gıcık
Öyle oluyor.
Nasıl oluyor gıcıksın sen 🤣
Her insan infazı ertelenmiş bir idam mahkumu, demiş Hugo.
Gıcık mı?
Memnun oldum. :)
Doğru demiş 🙂
Çok şey bundan emin ol
Hiçbişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?