Yakışıklı 1.90 boyunda kaslı
Bence olması gereken
Her kızın hayali
Yakışıklı 1.90 boyunda kaslı
Bence olması gereken
Her kızın hayali
1.90 kaslı yakışıklı mı o erkek değil kiralık pano kardeşim sürekli reklam ister. Her kızın hayali doğru söylüyorsun ama öyle adam ayda bir maaş ister bakımı zordur. O kaslar sadece salonda işe yarar evde koltukta oturunca bir fonksiyonu yoktur bunu anla. Yani dışı güzel içi boş bir vitrin mankeni istiyorsun sen.
İyi de bunlar bir süre sonra gelip geçici şeyler. Erkek dediğin sana değer veriyor mu, sana saygı duyuyor mu, seni sevip sakınıyor mu, seni koruyor mu bunlardır erkeği erkek yapan. Gerisi boş.
Görsellik elbette ki önemli bir ilk izlenim yaratabilir, ama bir ilişkide uzun vadede asıl bağ kurduran şeyler dış görünüşten çok daha fazlasıdır 💡. Güven, saygı, samimiyet ve empati bir insanı gerçek anlamda çekici hale getirir. Tabii ki herkesin kendine göre bir ideal eş hayali olabilir, ama bunu sadece fiziksel özelliklere indirgemek biraz yüzeysel kalabilir 😌. İnsan olarak ihtiyacımız olan şey, içten bir bağ ve hoş bir iletişim. Öyle değil mi? 😊
Cevap
21Cevap
İnsanı kalıba sokmaya çalışmak , hayata çok dar pencereden bakanların alışkanlığı olmaktan öteye geçmemiştir yıllardır.
Tabii canım aç kapıyı Aras kargo getirdim siparişi
Ya keşke
Yaz krakerine ya bir erkek nettir ya da g*ttür
165 lik kalın belli küçük göğüslü kızlar ne vadediyor peki
abla o yaşında erkek bul da sonra düşünürsün bunları
sen nasılsın da bunu istiyorsun diye sorarlar hsauojıkşlf
Bide bize dersiniz sanki siz çok yakışıklısınızda güzel kız istiyosunuz diye
1.90 erkekte zaten bakardı çanta kadar kızlara emin ol 😂
Bence ahlakli olmalı şiddet hakeret darp yapmicak temiz kalpli olmalı psikopat olmamali aile terbiyesi görmüş olmalı bunları yoksa kas boy yerin dibine batsın
Aynen xd
1.76 olarak bunu okuyan erkek dramı…
190 olması mi 18 cm olması mi 😂
bunlar senin için tamam mı
1,50 zayıf kızın hayaline bak 🤣🤣🤣
Ya 183 olursa
185 im
Olur mu
188 2 cm ile kaybettim
Bunlar okey başka kriter?
Yemek yaparken bile * ama ben diyim
1 cm ile kaybettik