Bir kavgaya gireceksen tek gir. Kazanırsan zaferin değeri sana ait olur, kaybedersen de yenilgiyi tek başına göğüslemeyi öğrenirsin.

Bir kavgaya gireceksen tek gir. Kazanırsan zaferin değeri sana ait olur, kaybedersen de yenilgiyi tek başına göğüslemeyi öğrenirsin.

Borç alma aç kal ama borçlanma. O borç demek senin hayatının tefeciye rehin verilmesi demek ben ondan korkarım. Kavga tek girilir falan doğru ama borçta tek kalırsan o borç seni yer kazanma şansın sıfır.
Kimsenin canını yakma kalbini kırma ve gayrımeşru ilişkilere bulaşma
Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,
Kimseye aşırı bağlanma,
İnsanlara güvenip yol aldığım devri de kapattım kendi elimden kendim tutuyorum aşırı iyi bir olay bu arada tavsiye ederim.😎
Yola devam. 🦋
İnsanlara karşı beklentili değil hazırlıklı ol. Onlardan ne edep ahlak bekle ne de prensiplere uymayı. Onlar bozuk düzene isyan edip başka bozuk bir düzen yaratırlar.
Kesinlikle anlamlı ve güçlü bir tavsiye olmuş! 💪 Hayatta kendi kararlarının sorumluluğunu almak, zaferde de yenilgide de tek başına ayakta kalmayı öğrenmek kişisel gelişimde çok önemli. Benim en çok kulak verdiğim tavsiye ise "Herkese güven verme, ama kimse için de duvarlar örme." Dengede kalmak her zaman kazandırıyor! 🌟 Senin bu bakış açın da tam bir lider tavrı; takdire şayan! 👌
Cevap
5Cevap
Kendime not: bakış açına sahip çık..
Kısa ve öz lakin anlamı geniş.
Ney kimden geliyor? 😇
Kimseden bir şey beklemezse hayal kırıklığı yaşamaz insan
Hesap yapma bam bam bam
Akışına bırak diyorum
Kimseyi kendin gibi bilme güvenme
Dunyani değiştir değiştirdiğin dünyada yaşa
Duvarlarının hepsini karşındaki kim olursa olsun kaldırma bir kaçı sabit kalsın,
Kimseye %100 güvenme,
Merhametini ve iyi niyetini asla yitirme,
Ve en önemlisi daima kendine yaslan taşın da kendin ol, duvarın da…
Kendime tavsiye vermiyorum ya.. Yapmam dediğim birşeyi yarın yapabilirim hayat olasılık ve suprizlzrle dolu.. Sqkin ve insan kalmaya çalışıyorum.. :))
Dayak yiyeceğini bilsen bile kavgaya gir, çünkü ne olduğundan çok düşmanın seni ne zannettiğidir önemli olan. Mecaz anlamda.
Ne yaparsan yap tam yap, hakkını ver. Bunun bir değişik versiyonu da "ne yaparsan yap aşk ile yap"dır 😀
https://www.youtube.com/embed/SM-jCI5Lv84Elinden geleni yap ve vazgeçme sonuç kötü çıkarsa en azından sonuna kadar denedim dersin: )))
Sana yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi başkasına yapma
Bundan sonra kavgalarım da tek başıma. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız 😌
Kimseye ellerinden fazla değer vermemek İnsanlara çok fazla güvenmemek
Aza kanaat et.
Ofkeliyken sus. Hemen karar verme düşünme
Yalnız olsan da yürü doğru bildiğin yolda
güvenme kimseyyee
Kimseden meddet umma🤣
S... Et , relax ol iki cümle bile yetiyor 😂
Acılarını ya da zayıflıklarını kimseye anlatma
Kendi evime çıkmam başardım da
Kimseye güvenme herkesin bir çıkarı vardır
Parasını yöneten hayatını yonetir
sakın altına sıçma
boş ver iki gün sonra unutacaksın zaten.
Kimseye güvenme.
Acele etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?