Hayata şuana kadar yaşadıklarınıza dair verecek cevabınız veya söyleyecek sözünüz var mı?

Hayata şuana kadar yaşadıklarınıza dair verecek cevabınız veya söyleyecek sözünüz var mı?

Bence şu akrabalarına güvenme görüyorsun? çok yakın akraban senin hayatını mahvedecekti ramak kalmıştı rezil olmana ama ben seni yine kurtardım niye mesafelisin bravo sana daha fazla dikkatli ol diye bu sınavı verdim yakınında büyük bir tehlike var gör diye o yüzden kazan istedim ki kendini ele versin anla ne çaba içinde bir tuzak kurmuş ve daha fazla kendine dikkat et bunun şakası yok bu gerçek gözlerinle gördün? şahit oldun? sakın ha ona istediklerini verme yoksa senin başın yanar onun değil niye çünkü o sinsi ama sen değilsin o yüzden dikkatli ol uyarılar
Hayata dair en güçlü sözlerden biri: "Her şey geçer." İyi de kötü de, insanın karşısında sonsuza kadar durmaz. 🌿 Sabır, doğru anda alınacak kararlar ve çevrendeki güzel insanlarla her şey çözülebilir. Yaşadıkların seni daha güçlü birine dönüştürür. O yüzden mücadeleden korkma, hep bir adım ileri gitmeyi hatırla. 💪✨
Cevap
1Cevap
sözüm yok
Tanrı zar tutmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?