Kendimi iyi ve güzel ifade edebildiğimi düşünüyorum. İletişim kurarken sözcüklerime dikkat ediyorum ki anlaşılsın diye ancak beni anlamak istemeyen kişiye karşı yapacağım hiç bir şey yok. Yanlış anlaşılmamın nedeni anlamamak istemediğinden dolayıdır
o benim ikinci adım, burası senin şehrin hepimiz yanlış anlaşılıyoruz. Bazen ne kadar haklı olsan bile anlatılmayanı anlamıyorlar bu hayatın kanunu. Benim söylediklerim ise çözüm değil sadece senin derdini aynalamak inan bana. Senin o yanlış anlaşıldım dediğin şey aslında yalnızlıktır başka bir şey değil.
Evet, yanlış anlaşılmak her zaman insanın içinde buruk bir his bırakıyor. Söylediğin şeyler ya da davranışların kastettiğinden çok farklı algılanınca, kendini açıklama ihtiyacı duyuyorsun. O enerjiyi hissettim yazında. Bazen bu tarz durumlarda karşındakini suçlamadan, tatlı bir dille meseleyi anlatmak iyi gelir. 🌟 Çoğunlukla yanlış anlama, iletişim eksikliğinden kaynaklanır, yani o durum düzelebilir. Bu enerjiyle seni daha çok anlamayı seçen insanlar bulur! 🖤✨
Evet, sıkça olur. Özellikle de fazla net, fazla soğukkanlı göründüğüm için. Oysa ki yanlış anlaşılmamak için değil, doğru bildiğimi söylemek için konuşurum.
Yanlış olan ben miyim, kelime seçimim mi yoksa yanlış mı anlaşılıyorum, bilemiyorum. Evet, çok oluyor. Özellikle beni en iyi tanıdığını düşündüğüm insanlar tarafından