Tövbeler tövbesi bişey bana yaramıyor iki oldu bir anda ruhum kanım çekiliyor. Her şeye hevesim gidiyor ne oluyor bana kim ya da ne çekiyor enerjimi anlamıyorum...
İmdatttt diye bağırcam
Tövbeler tövbesi bişey bana yaramıyor iki oldu bir anda ruhum kanım çekiliyor. Her şeye hevesim gidiyor ne oluyor bana kim ya da ne çekiyor enerjimi anlamıyorum...
İmdatttt diye bağırcam
Şayet sorunda bahsettiğin durum benim anladığım yönde ise...
"İnsan beyni değirmen taşına benzer. İçine bir şeyler atmazsanız, kendi kendini öğütür."- İbn-i Haldun
Her maddenin oluşmunun merkezinde onları çekip toplayan ve bir arada kalmalarını sağlayan bir enerji vardır. İnsan bedinide bir enerji sayaesinde var olur.
Beyin ve enerji sürekli çalışmak zorunda boşta bırakıldığında, yani hiçbir işle, fikirle, üretimle uğraşmadığında, bu enerji kendi kendini öğütmeye başlıyor.
Bu da insana iç sıkıntısı, huzursuzluk, “kanım çekiliyor” dediğin o duyguyu yaşatabiliyor.
Enerjinin de sürekli var olması için yeneilenmesi gerekiyor... doğası gereği harcanmak zorunda. Sen kullanmazsan bile o enerji durduğu yerde bir çıkış bulur. Fizikteki “enerji korunumu” mantığı gibi düşün.
Birikmiş enerji ya olumlu bir işte kullanılır ya da boşta kalınca negatif bir çıkışa dönüşür.
Mesela huzursuzluk, kaygı, heves kaybı, öfke, depresyon gibi.
“Boş duranı boş kimse sevmez.” Burada kasıt şudur. İnsan boş kaldığında hem iç dünyası bozulur hem de dışarıdan da değersiz gibi algılanır. Çünkü üretmeyen, uğraşmayan bir insan kendini de, çevresini de tüketir.
Senin yaşadığın “bir anda enerjimin çekilmesi” halin için “boşta kalmış enerjinin kendi kendini tüketmesi” Çözümü sıradan ve basit
Kendini boş bırakma... mutlaka bir uğraş, bir meşguliyet bulmalıyız.
Düşünce ve rnerjini mutlaka birşeylere yönlendirmek zorundayız ki bu bizlernin üzerinde negatif duygu ve enerjiye dönüşmesin.
İnsan, hayatına anlam katamadığında ya da yaptığı şeylerin nedenini göremediğinde içsel boşluk yaşar ve “enerji çekilmesi” hissi duyabilir ben bunları niçin yapıyorum? Ne için çalışıyorum, ne için uğraşıyorum? amaçsızlık içinde yapılan çabalar kişiyi zamanla tüketir, çünkü emek=sonuç dengesi yok olur ve şuna benzer ne? ne için? neden? soruları aklını kurcalar
Sakallarını boğaz altına kadar uzatan, bıyık bırakan hemcinslerim beni son derece dibe çekiyor. Din kisvesini hayatının her alanına empoze etmiş kişiler aynı şekilde...
Ayrıca el ile yenilmesi gerekenleri çatal ve bıçakla yemeye çalışanlarda öyle... :D
O hissin gerçekliğini kimse inkar edemez o resmen ruhun elektrik süpürgesine takılması gibi bişey. Hemen en son sana dert anlatan ve hiçbir çözüm üretmeyen kişiyi bul ve ona veda et. O enerji hırsızını hayatından atmazsan bütün hevesin çöpe gider.
Enerjimi sömüren kişi ve olaylardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Geçmişte üzüldüğüm zor zamanlar yaşadığım dönemler oldu. Bunun için artık hayatıma daha olumlu bir şekilde bakmaya öyle insanlarla yürümeye dikkat ediyorum
Etrafında sana ekstra yük olan biri ya da sürekli negatif enerji yayan bir şey olabilir mi? Ruhunun ve enerjinin böyle çekiliyor gibi hissetmesi aslında bilinçaltının "Bu ortam ya da kişi bana iyi gelmiyor!" alarmı olabilir. 🥺 Kendini küçük bir tatile gönder, bir ara ver veya sevdiğin şeylere odaklan. Böylece kimin ya da neyin seni aşağı çektiğini daha net görebilirsin. 🦋 Kendine dikkat et, enerjin çok değerli!✨
Cevap
14Cevap
Stresten uzak durmaya çalışıyorum fazla düşünürsem enerji falan kalmaz 🤦🏻♂️
Beni çekemeyen ama yüzüme gülen şeytan mal insnalr ve bana saplantılı canım istemediğim erkekler ve onlara ortak olan şeytanlar
Sömürttürmem fkf
İzin verememmm kdfj
Bir lafı defalarca birine söylemek ve onun bunu anlamaması ya da işine gelmemesi cidden enerjimi düşürüyor.
Kendim jfjfj durduk yere sonsuz düşüncelerle enerjimi tüketiyorum
Dayatılan güzellik algıları ve "male gaze" waaaağğhhhh 😭
Bi ara varmış Bunu fark ettim
Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Vardı da uzaklaştırdım çok şükür
sorunları bir türlü bitmeyen ve bir saat boyunca tüm kötü şeyleri anlatan insanlar enerjimi sömürüyor
Bazı insanlar sömürüyor gerçekten mod düşüklüğüne sebep oluyor
Enerjimi hiçbir şey sömüremez
Var ya , 3-5 avanak ile uğraşıyorum
Hep öyle birileri oluyor ya etrafta
Evet, yurt benim enerjimi sömürüyor azıcık
Evet saygısız ve kaba insanlar
Evet var insanlar , gürültü ve depresyon
Enerji veren enerjimi sömürüyor. 🤯
Üst deki bana kada dengi arkadaş lazım off
Of var
İş iş iş
Aradığım yorum