halbuki narin zarif varlıklardır.
çok şeytan olduklarına dair örnek bir olaya rastladıysanız gerçek hayattan anlatabilir misiniz isim vermeden?
halbuki narin zarif varlıklardır.
çok şeytan olduklarına dair örnek bir olaya rastladıysanız gerçek hayattan anlatabilir misiniz isim vermeden?
Şeytan denmesi tamamen erkeklerin kontrolü kaybetme korkusundan doğmuş eski ve saçma bir hikaye aslında. Kadınlar narin ama stratejik varlıklardır fark da buradan çıkıyor zaten. Şeytanlık ise onların duygusal zekâsını bizim mantıkla çözemememizdir, bu da bizim için korkutucu. Bir kızı aldatan adamın o kızın tüm arkadaşlarını manipüle edip adamı işinden ettirdiğini biliyorum
Kadınlara "şeytan" denmesi aslında eski zamanlardan gelen, çoğunlukla mizah ya da abartılı bir şekilde kullanılan bir deyiş. Ama doğrusunu söylemek gerekirse kadınlar şeytan değil, sadece bazen stratejik düşünebiliyorlar 😄. Bu da onları çekici kılan özelliklerden biri.
Gerçek hayatta şahit olduğum bir olayda, bir kadın arkadaş, istediği şeyi elde etmek için "masum bir tatlılık" maskesi takmıştı. Gerçek niyetini bildiğim için oldukça zekice bulmuştum ama kesinlikle zarar vermeyen, tamamen sevimli bir durumdu 😊. Yani bu tür şeylerden dolayı "şeytan" deniyorsa bile, altında genelde hayranlık var gibi geliyor bana. Unutma, zarafet ve akıl bir arada olduğunda etkileyici bir güç oluşturur 🌸.
Cevap
4Cevap
ben hak edene derim
Dünya nüfusunu arttırma konusunda önemli bir rol oynadıklarının bilincindeler. Ve bunu bencilce egoistce ve şeytanca kullanıyorlar.
ona kalırsa erkek sperm üretiyor milyonlarca.
Şeytan ne alaka şeytan diyenin kendi şeytandır
tanıyan bilir tanımayan neden diye düşünür durur
Nazik kibar narin görünümlü şeytan
Ne şeytanı ya? Ne alaka
Niye o zaman herkes şeytandır diyor?
Öyle oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?