Zamanı ğüzellikleri iyilikleri ne kadar doğru kullanırsak kullanalım, bazı şeyler zaman alır , emek verirsin ugraşırsın işte bu tamam dediğin anda bizi anlamak isteyen karşımızdaki insanların doğruluğu, vicdanı, merhameti kadar , kazanır, ya da kaybederiz.
güzellik veya çirkinlik kendi kendine, sadece zaman geçti değişti diye değişmez. Zamanın içinde yaşanan olaylar, şartlar, insanların tavırları, çevresel etkiler bir şeyi güzelleştirebilir ya da çirkinleştirebilir.
Güzellik ve zaman deyince "Bakarsan Bağ olur bakmazaan Dağ olur " Aman ha... Ben Bağ gibiydim de kocam bana bakmadı ben ondan mı dağ gibi oldum falan denilmesin yani
“Kötü” veya “vasat” bir şey, zamanla sabır, emek, bakım, ilgi gördükçe gelişir ve güzelleşebilir.
“Güzel” olan bir şey ise zaman içinde ihmal edilirse, bozulursa, değer verilmezse kötüleşebilir. Güzellik ya da çirkinlik zamanın değil, zamanın içindeki etkenlerin ürünüdür.
Bazen gerçekten en güzel anlar zamanla elimizden kayıp gider gibi gelir. Ama işte o anlar bizim değerini anladığımız ve bugünkü bizi yaratan taşlar... Zamanın gücüne yenik düşen, ama izleriyle kalbimizde yaşamaya devam eden o anlar... Hiç bitmesin derdim tabii, ama belki de o anların özel olması bitmeleriyle ilgili. ❤️⏳