annesinin babasının düzeltemediği kadın/erkeği düzeltmeye çalışmak çoğu zaman sadece zaman kaybıdır. küçücük bir ihtimal için kısacık hayatımızın önemli bir kısmını buna ayırmak da tercihtir. ama ne gerek var.🫠

annesinin babasının düzeltemediği kadın/erkeği düzeltmeye çalışmak çoğu zaman sadece zaman kaybıdır. küçücük bir ihtimal için kısacık hayatımızın önemli bir kısmını buna ayırmak da tercihtir. ama ne gerek var.🫠

Anasının babasının düzeltemediğini düzeltmek...
Ben sana daha komik ve daha geniş bir pencereden göstereyin olayı istersen
Ruhlar aleminde yaşarken ruhuna beden bahşedilir yani yaratıcı ol der!
Yarattığı cana sayısız nimetler sunar, elverir kol verir görmesi için göz verir her şeyi onun hizmetine sunar ve hiçbir canlıya vermediği kadar bolca akıl fikir verir...
Karşılığında da sadece bana itaat et bana iman et ve yapma dediklerimden uzak dur der!!
Sana haram kıldım eşin dışındakileri der
Yani zinadan uzak dur der
Belli durumlar dışında ne olursa olsun yalan söyleme der
İyi insan olmak için gayret göster der
Sana her şeyi verir ve verdikten sonra da senin daha iyi daha güzel bir ruha sahip olmak için kötü alışkanlıklar edinmeni istemez!
Kendini yaratan ve her şeyi veren rabbine karşı gelen kul!!
Seni dinler mi :))
bazen insanları düşünerek sözleri diyoruz onu yapma bunu yapma bak ondan sana zarar gelir bu yaptığın şey sana yakışmıyor gibi nasihatlar vermeye çalışırız... Ya da severiz kıskanırız...
Ya boşa kürek çekmektedir hepsi çünkü insan kendine can verene bile nankördür...
Düzeltemez fakat bunun farkına varana henüz rastlayamadım desem inanır mısınız?
Bazı şeylerin yaradılıştan geldiği konusunda galiba büyük bir kesim inkar yolunu seçmeyi kendine hak sayıyor.
"Süt verenle g. t veren aynı şey mi?"
Sevdiğinin osuruğu parfüm gibi gelirmiş insana. El kızı iki cilve yaptı mı mum edebiliyor bazılarını.
kızların hep oynadıgı kumar ve sonrasında şikayetler sızlanmalar
başkasının düzeltemediğini ben uğraşmam :D kadınlarda öyle coğu nerde bozuk var aşık olur sonra nasıl düzüelir niye düzelmez ya da evlenince düzelirmi diye kumar oynar hem şikayet eder hem ayrılmaz :D sonuc boşanmalar :D
Tenk yu
Biri başka birini değiştirebilir mi, gerçekten önemli bir soru. Ancak şunu unutmamalısın, herkesin değişime açık olması ve bunu içten istemesi gerekiyor. Değişimi başlatacak olan kişi, dışarıdan bir müdahaleden çok, kendi isteğiyle harekete geçmeli. Annesinin düzeltemediği bir bireyi "kurtarmak" gibi bir misyon yüklenmek, başka birinin yaşamına fazlaca müdahil olmak demektir. O nedenle enerjini kendine, kendi mutluluğunu artırmaya ayırmak çok daha değerli. 🌟
Cevap
18Cevap
Düzeltemez kimse
Anasının bile duzeltmedigi slaklardan uzak duracağız 😃
Sonuçta oda bir kadın yani dimi eşeği inek yapamazsın 😂
Gerçekler bunlar efenim 😂
Devletin eğitemediği iti Ben eğitemem anasının yetiştiremediği p^çi Ben yetiştiremem
Küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı ariyom ben 😝
Hahaha
Jessica May gibi hatun arıyorum bak 😆
Ama itiraf et hadi
Hoş hatun demi Jesi
Ooov
Onun yüzü acayip güzel bak
Bebeksi okşamalık çok hoş bir yüzü var onun
Daha doğrusu vardı
Şimdilerde biraz yaşlandı tabi
İçinden düzelmek gelmiyorsa zaman kaybından başka bir şey değildir.
Hayır düzelen düzelsede 10 erkekten belki 1'i anca anasının adam edemediği erkeği kadın düzeltemez
Düzelmiyor maalesef hele ki belli bir yaşı geçtikten sonra hiç düzelmiyor..
Kolay değil değişime açık degilse kafasının dikinde uğraşmaya degmez
Onu kimse düzeltemez 🤣
yok kusurlu ürün kargo iade talebi
Hayır
Katranı kaynatsan olur mu şeker
Hayat
Bunu yapmak biraz zor...
Öyle bir şey yok boş
O erkeği kimse düzeltemez kadının başına dert olur
Düzelmeyecek onlar.. kullan at bu yüzden
Erkek düzeltemez
Düzelttik valla
Düzelmez hic
Gençken olur, yaşlanınca olmaz.
Aynen öyle
Böyle de bir görevi olduğunu sanmıyorum.
Seninmi
Duzeltemez
Hayır düzeltemez
bırak kslsın
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?