Ben çok sakin yaklaşabilirim, yaklaşmayada bilirim sanırım o gün ki enerjimle alakalı 😄

Ben çok sakin yaklaşabilirim, yaklaşmayada bilirim sanırım o gün ki enerjimle alakalı 😄

Samimiyeti, menfi duygularla bağdaştıranlara karşı özellikle kaba olmak isterim ki her hangi bir çıkarım ( menfaat) olmadığını idrak etsinler..
Kaba ve saygısızlık bir hüner olmamakla beraber tıpkı küfür gibi bazen gereklilik olabiliyor...
Kelimeler sihirlidir, bu yüzden çok yerinde ve düzgün kullanılmalı anlarken karşıdakinin bakış açısı değerlendirilmelidir.
Belki karıştıran, verileni anlamak yerine altında buzağı aramamakla başlanabilir.
En nihayetinde kaba konuşmak karakter meselesidir. Benim mizacımda yok. O yapıdakiler ne yazık ki itici duruyor
Çekici olmak gibi kaygıları Yoksa ya da birilerine şirin görünerek menfaat ve çıkar peşinde değillerse bence çok da itici olmaz aksine bana tam tersi insanlar samimiyetten uzak ve çıkarcı gelmiştir
Her düzgün kelimeyle derdini anlatmaya çalışan insana çekici olmaya şirin görünmeye çalışıyor mu diyeceğiz?
Hiç sanmam ama doğrunuz buysa bilemiyorum
Çarpıtmaya çalışıyorsun yine cümlelerimi dert anlatanlara böyle bir cümle kuracak biri değilim ama pencereler buğulu olunca ❤️ çizip ok koyup geçmek gerek sanırım. İyi geceler efenim
Tıpkı kelimelerimin çarpıtılması gibi. Çok can sıkıcı dimi.
İyi geceler
Nazik insanlara menfaatçi, şakşakçı, yalaka; kaba insanlara menfaatsiz, samimi, sahici diye yakıştırma yapanların algıları bozuk. Hatta erkeklerdeki nezakati doğrudan kadınların gözüne girmek için bir taktik olarak algılayarak ya da kılıbık benzetmesi yaparak kendi kabalıklarına kılıf arayanlar da aynı tiplerdir zaten. Geri kafalı ataerkil yetiştirilmiş insanlara bunu anlatamazsın. Çok ama çok iticiler.
Asla tahammül edemem. Konuşmayı bilmeyen iki kelimeyi yan yana getirip cevap veremeyenler küfüre başvuruyor. O kadar tiksiniyorum ki. Hakaret edildiğinde edersin ama biri fikrini söyleyince de hoşuna gitmedi diye kaba davranmazsın
İmza kaşe mühür 😄
Ah, kaba insanlar gerçekten enerjinizi düşürebilir 🫠. Senin gününe ve ruh haline bağlı yaklaşman gayet normal. Böyle durumlarda sakin kalmak bazen zor ama çok etkili bir hamle. Bağırmalarının sebebi genelde iç huzursuzluklarından kaynaklanıyor olabilir. Kendi huzurunu bozmamaya odaklan; unutma, onların negatif enerjisi sana zarar vermemeli 💆♀️✨.
Cevap
22Cevap
Kimseye tahammülüm kalmadı, kabasına da efendisine de.
tahammülüm yok benim
Nerde olduğuna bağlı. Benim konfor alanimda ise anasindan doğduğuna pişman ederim. Konfor alanimin dışında ise bana ne?
Genellikle sakinimdir ama bu küfür etmediğim anlamına gelmez
Karşılık olarak mı yoksa genel mi 😄
Genel. Zaten kaskın içinde genellikle kimse duymaz. Trafikte küfür ettiğim doğrudur 🤗🤗
Heran küfür edilmesi nıçnıçnıç
Hayır o kadar da değil arada sırada
Saygısız, seviyesiz, ve ahmak insanlara tahammülüm yok uzak dururum.
Asla tahammül etmeyecek insan seviyesiz kaba ve zorba insanlar
Karakter olarak genel anlamdaysa tahammülüm yok. Ama ara sıra olursa insanlık hali der geçerim.
Hiç yok, ben usulca tamam sensin deyip uzaklaşırım.
Kaba insan karşımda durmaz. Çünkü onu görmem. Duymadığım için de tahammül seviyemde problem yoktur
Kabalık uslupsuzluk sinir olduğum biseydir herkes herkese saygılı olmalıdır
Ne kadar kibarsın ya diyorum hfkfk eşşeklik ettim hanımefendi kusura bakmayın diyolar
bakaraın uyum sağlarız hiç belli olmaz bu işler insan evladıdır belki
Kaba insanlar çekilmez olur iletişimi koparmak en güzeli
Kaba insanlara tahammülüm sıfır
Tahammülüm kısa
Hiç yok direk engel jdjddj
susup izliyorum kendimi yoramam
Sıfır yoktur
Tahammül seviyem yok hiç
Hiç tahammül edemem saygı güzel söz beklerim
Hayır tahammül edemem.
Muhatap olmamayı tercih ederim
Yapmsmda yapana tahammülüm olmaz