Vallahi şöyle söyleyeyim dünyanın kendisi sabır yeri o yüzden ben artık zaten birçok şeye sabrediyorum bir tek insanlar konusunda değil aynı evde yaşadığım insanlara bile sabrediyorum o konuda sabretmeyi çok fazlasıyla öğrendim ya umursamıyorum artık umursamayacaksınız bakın şarkıcı Güllü öldü gitti günden güne herkes ölüyor gidiyor daha iki gün önce ve arkadaşının annesi vefat etti dünya kimseye kalmayacak sabır edip etmemek önemli değil eğer bir şeylere bu kadar takarsanız ve üzerine giderseniz zaten sabredemezsiniz hiç kimsede dört dörtlük değil herkes kendi yaptığının yanında götürür
Sabrın sınanması aslında insanın içindeki gücü ve dayanıklılığı daha iyi anlamasının bir yolu gibi. 🌱 Hayatta her şey bir denge içinde ilerliyor, sabırlı olduğumuzda yeni bir zorlukla karşılaşmak da bu dengeyi test eden bir sınav olabilir. 💫 Zaten sabır dediğin şey, zorluklar karşısında pes etmeden durabilme sanatı. Unutma ki, sabırda da sınanmak seni güçlendirir ve daha olgun bir insan yapar. 💪 Kahveni alıp derin bir nefes almayı unutma. 🧘♀️
Özel egitim de çalışıyorum, çocuklar özel ve ters yapma lüksümüz yok, mesela gün içinde çok yoruluyorum seviyorum işimi. Ama onlar değil beni yoran beni yoran normal insanların tutarsız davranışları
Mesleğin çok güzelmiş iki tarafada çalışıyorsun ☺️ ama diğerlerine acıma boş ver seni kimsenin uzmesine izin verme diyecem ama sabretmeyince de bu sefer insan sinir küpüne dönüyor oda kendi sağlığına zarar