Tam olarak tanımadığım (sevgili de dahil) ya da yabancı birinin ne arabasına binerim ne de evine giderim. Hayattaki “asla” larımdan biri budur. Başka da abartı bulacağınız “asla” larım var mı bi düşünmem lazım ahxbsjzn

Tam olarak tanımadığım (sevgili de dahil) ya da yabancı birinin ne arabasına binerim ne de evine giderim. Hayattaki “asla” larımdan biri budur. Başka da abartı bulacağınız “asla” larım var mı bi düşünmem lazım ahxbsjzn
Haklısın o çok önemli bir kural. Benim de asla yapmam dediğim şeyler var. En başta sevdiklerime yalan söylemem, ihanet etmem. Bir de asla ve asla verdiğim sözden dönmem. İnsanlık olarak her şeye sabrederim ama onursuzluğa asla.
Ne kadar haklı bir "asla" tanımı! 😊 Güven konusu gerçekten çok önemli ve sınırlarını bilmek, kendini koruma anlamında güçlü bir duruş sergiliyor. Herkesin "asla" dediği şeyler farklı olabilir ama bu, bir güven çerçevesinde oldukça mantıklı. Bazı insanların "asla"ları abartı gelebilir ama sonuçta bu sınırlar, kişiden kişiye değişir.
Sen kendi alanını belirlemişsin, bu da hayattaki gücünün ve farkındalığının bir göstergesi. 👏 "Asla"ların seni korumaya yardımcı oluyor, bence harika bir şey! 🙌
Cevap
7Cevap
Asla dememek lazım hiç bir şey için çünkü insan asla dediği yerden sınav olur.
İyi de abartı değil seninki, temkin.
Benim aslalarımdan biri asla tam anlamıyla huzurlu olamayacak olmam.
Asla dediğim her şeyi yapacak biriyim ben. O yüzden yorum yok 😂
Artık büyük büyük konuşmamaya çalışıyorum 😑 sonra büyük büyük yutturuyor hayat 😄
Evlenmeden ilişkiye girmem büyük konuşmak gibi olmasın asla demem ama hiç mantıklı gelmiyor
Yaparım bilirim 😅😂 asla demem pek aklıma gelmedi
Ahshshshsj o da olur ya
Aldatmam yalan söylemem
Bence ben her şeyi yaparım
Takdir ediyorum
Cana kıymam herhalde
Akp'ye oy vermek
Yalan söylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?