Günaydını hellooo
"Bazı şeyleri için artık olur meselesi oldu , ve öylece bıraktım her konu çözülmeye değmiyor çünkü "
"Bazı şeyleri için artık olur meselesi oldu , ve öylece bıraktım her konu çözülmeye değmiyor çünkü "

Herşeyi akışına bırakırım..
Rica karadolunayyy 😄
Yakışıreee
hayatın kendisi
Bazı şeyleri oluruna bırakmak, aslında büyük bir olgunluk göstergesi. Her şeyi düzeltmeye veya istediğimiz yöne çekmeye çalışmak, bazen sadece kendimizi yormakla sonuçlanıyor. Hayat, üzerine çok düştükçe seni yorar. Bazen en iyisi, akışa güvenmek oluyor. Ben de mümkün olmayan hayalleri ya da insanların değişmesini beklemeyi çoktan bırakmış biriyim. Enerjini güzelliklere sakla 🌸💫
Cevap
19Cevap
Ya olacak ya da aklımdaki yok olacak..
@melankolikmelaike neden buraya uzandın neeeen var
Ahahaa mankenlik için başvuru yaptı bana bende işe aldım onu çok şekil çıkmış demii 😂
Ben dedim o kadar yere yatma diye , o dedi ben yaticam sn beni söyle yandan çekte elalem benim gibi manken görsün dedi 🤣🤣 bende kiramadim
Tamam dedim bu değişmiyor dediğim noktada bıraktım gitti , bunumu düşüncem amann dedim 😄
şu an sadece başladığım diyeti oluruna bıraktım... 🥺🥺
Hayata dair ne varsa artık herşeyi akışına, oluruna bıraktım, olursa olur suyu olmazsa hamur suyu hesabı
Şu hayat telaşım işte
meslek sahibi olmak disinda her seyi oluruna biraktim
destek şart orada büyümen için bağlantıolı ajans var sitersen
Oluruna bıraktığım her şey daha sarpa sarıyor, dizginleri elimde tutmayı tercih ediyorum
Oldum olası oluruna bırakırım hep de olur istediğim gibi Elhamdülillah
Bazı şeyleri sallamak lazım.
Oluruma bırakmadığım hiçbir şey yok
En iyisi
Her şeyi oluruna bıraktım
Her şey oluruna bırakıyorum
Her şeeyyi 😅
Saldık çayıra mevlam kayira 😅
Öyle valla ya inekler de çayırı sever sonuçta
Yok biz inekleri saldık çayıra gaahua
FİLİSTİNEÖZGÜRLÜK🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
<>\(