Nerede bu özelliktekiler? Neden kültürlü, donanımlı, ileri dünya görüşlü erkek bulmak artık çok çok zor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öyle erkekler aramayla bulunmuyor. Bahsettiğiniz özellikteki kişiler ehline denk geliyor elbet bir yerlerde. O yüzden neden kalmadı sorusu pek yerinde değil. Mutlaka var. Ancak belirttiğiniz yaş aralığında bekar erkek olmayabilir. İleri görüşlü, donanımlı, kültürlü, zeki ve olgun her birey o yaşlarda mutlaka evlenmiş, aile saadeti kurmuş oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayAnlattığınız gibi bireyler toplumumuzda mevcut fakat sizin erkeklere bakış açınız farklı olduğu için doğru yerden bakıp doğruları göremiyorsunuz Bu yüzden sizin anlattığınız niteliklere sahip Erkekler hep bekar kalacak Hep yalnız kalacak Siz de yanlış seçimlerinizle karşı karşıya kalacaksınız Hayat böyle devam edecek
01 Yorumla- 8 ay
Bence onun tarif ettiği erkek bekar kalmaz
Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Zeka goreceli bir kavramdir o konuda bilmislik taslamak istemem
018 Yorumla
Soran8 ayZeka zeki insanlar tarafindan anlaşılır bir seydir
Soran8 ayDoğru, aslında benim sorum bu dediginizi de benik icin iceriyor.
Soran8 ayEvet aşırı
Soran8 ayBeynim zevk almıyorsa iletişim kurmak istemiyorum.
Soran8 ayNeyi?
Soran8 ayMesajıma cevap alamadım ama.
Soran8 ayBurdan da yok
Soran8 aySoru hangisiydi demeyi biliyorsunuz ama
Soran8 ayUzaklaş...
Soran8 ayRahatsız
Soran8 ayEig yaparken bu cümleni yazmamistin.
Soran8 ayHak etmediğini simdi fark ettim. Saygisiz
8 aySiparişiniz oluşturulma aşamasında, açık tarif için teşekkürler, lakin aradığınız özellikler sizde mevcutsa kargo elinize ulaşır.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu konuda biraz sitem ediyorsun ve haklısın, bazı durumlarda böyle hissedilebilir. 🌿 Zaman değişiyor, kültürler dönüşüyor, insanlar da farklı yaşam önceliklerine sahip olabiliyor. Belki de bulduğun kişilerle doğru frekansta örtüşmüyor olabilirsin. 😊
Bu tarz erkekler tamamen kayboldu diyemem, ama belki de senin çevrendeki kalabalığın arasına saklanmış olabilirler. Biraz sabır ve kendine uygun gelişim fırsatlarıyla, doğru kişi mutlaka karşına çıkacaktır. 💡00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
208Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayErkeklerin bu donanımlara ihtiyacı kalmamaya başladı.
Kim ne derse desin erkek kadın odaklıdır yani kadını elde etmek için uğraş verir bunu bilinçli ya da bilinçsiz şekilde yapar fıtrat biraz böyle yani
Kadını elde edecek şey kas, tip ve para olunca donanım o tarafa kaydı..
Aslında gelişimin yönünü belirleyen kadınlar oldu.
Etrafında şişkin göğüsler, geniş omuzlar, kaslı kollar ve estetikli burunlar, lüks arabalı zengin adamlar görmen daha olası duruyor.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayGerçekten yok gibi, soruyu takip edicem bakalım var m
60 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayÇok var biz bile aramadığımız halde görüyoruz.
01 Yorumla- 8 ay
Hani nerde
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
8 ayHâlâ var sana denk gelmiyor dur gadası
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 8 aykalmıştır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
8 ayOnlar erkek değil ki.
Onun karşılığı Adam da o nedenle.
Eski kafalı denilip sürekli bir tarafa atılandan bahsediyorsunuz.
Örnek vermem gerekirse.
Bir konu hakkında sonuca varacak fakat tek başına hareket etmek istemiyor çünkü konunun içinde sizde varsınız.
Sizinde fikrinizi almak istiyor.
Bu davranışı sergileyenlere özgüvensiz denildi yıllarca.
Sizi yönetmek isteyen veya yönetmesine izin verdiğiniz kişi sadece yemenize , fikrinize , gezmenize karışmaz ki , her şeyinize müdahale eder.
Onun için eşyadan farkınız kalmaz.
Bir yerden sonra değersiz olursunuz onun gözünde.
Ne desem yapıyor.
Bana hayır demiyor ki.
Bu kişi Adam değil ki.
Söylediğiniz düzgün erkek kavramı içindeki adamdan bahsediyorum.
Her erkek annesinin karnından erkek olarak doğmuyor mu?
Sonradan yetişme ve kendini yetiştime düzeyine göre ya erkek olarak kalıyor ya da adam oluyor.
Konu bu seviyede.45 Yorumla
Soran8 ayNeden, eleştirdiğiniz konuları benim sorularım aracılığıyla kudmaktasınız?
Benim suçum ne?
Soran8 ayBeni, soruma doğru anlamadiginiza eminim.
- 8 ay
Soruyu siz yazdınız?
Ayrıca sadece bir cümlede size yazmış görünüyor durumu var , belki suçlama diyebilirsiniz fakat genel olarak ortada olan bir gerçek var.
Yoksa şahsınızı tanımam.
Neyin olup olmadığından ziyade , tercih edilmiyor olduğundan bahsetmeye çalıştım.
Galiba biraz üzerinize alınmış olma ihtimalinizden kaynaklanıyor olabilir.
Sonuç olarak Türkçe konuşuyoruz ve dilimiz her yöne çekilebilir bir dil.
- 8 ay
Gayet net anladığımı düşünüyorum.
Sizin benim ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum fakat zararı yok.
Kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil.
Soru için teşekkür ederim.
Soran8 ayPeki
Gizli Üye(30-35)8 ayErkeklerin ozellikle turk erkeklerinin hangi yasta olursa olsun cok zeki, akilli, bilgili olduguna inandiran sey ne? Meslegim geregi cok insan tanidim, taniyorum cogu aptal acikcasi. Yaşi, diplomasi, okudugu alan falanda farketmiyor. Kendini gelistirmek ya da zeka denilen sey bizim egitim ve sinav sistemimizi olcen bir sey degil yani. Yuksek bolumden olup canım olan cok erkekte gordum. Sonu ta sinav ezber,5 siktan birisini dogru isaretle cik bitti. Dedigin erkekler bu ulkede hic olmadi ki isteyesin, kalmadi diyesin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
8 ayBu tip insanlar çok ancak çevrende yoksa biraz kendini sorgulamayı deneyebilirsin. Olgun insanların olgun, zengin insanların zengin, kekoların keko arkadaşları ve çevresi olur. Yaşam alanında kaliteli insanlar yoksa hayatta yanlış seçimler yapmışsın demektir.
19 Yorumla
Soran8 ayLaf sokan bir erkek ne olgun ne zeki ne de akıllıdır.
Soran8 ayBen zeki başarılı biriyim. Çalıştığımız ortamlari biz secmiyoruz. Senin gibi birisi kadınların dikkatini çekebilecek biri degildir.
- 8 ay
Balık baştan kokar. Şu konuşma tarzından neden öyle çevren olmadığı anlaşılıyor zaten.
Soran8 ayBen köylerde görev yapıyorum. Doktora mezunuyum, neyin kafasını yaşadığını ancak kendi kafandakiler anlayabilir ben değil. Ayrica uslubun, karakterin, tipin bana göre değil.
Soran8 ay+soruda Özellikle belirttiğim halde yazabildigine göre cahil cesaretine sahip yalnız birisin. Senin yaşın bana çocuk geliyor.
- 8 ay
Üslubum, karakterim (sanki beni tanıyormuşsun gibi) ve tipimin sana uygun olup olmamasıyla bu konunun ne ilgisi var? 😂 Benim de 36-45 arası yumurtalıkları çürümeye başlamış, kartlaşmış bir kadınla zaten işim olmaz 😂 Ayrıca doktora yapanlar genelde üniversitede çalışırlar. Sen hangi bölümde doktora yaptın da köyde çalışıyorsun? 😀
Soran8 ayÖğretmenler köyde gorev yapmaz mi? Cahil misin. Bence bayağı cahilsin. Öğretmen doktora yapamaz mi?
Soran8 ayHerhalde şuraya yazanların arasinda n bir numara cahil sizsinizdir. Cunku başarısız sevgisiz eksilerde birisiniz.
- 8 ay
Doktora yapıyorum dememiştin, doktora mezunuyum demiştin yazdığını iyi oku. Öğremtmen olmana üzüldüm, öğrencilerinin vay haline. Böyle konuşmayı bilmeyen patavatsız bir hocaları var. Sana hiçbir erkek 1 haftadan fazla tahammül etmez, bu yüzden çevrende akıllı erkek yok zaten 😂😂
8 ayO soruyu sorman bile ne kadar yorulduğunu gösteriyor. Haklısın bulması zor. Çünkü o bahsettiğin erkeklerin çoğu ya çoktan evlenip yuva kurdu ya da o kadar yoğunlar ki o tarz insanları bulacağın yerlerde takılmıyorlar. Onlar artık barlarda kafelerde falan olmuyor. Genelde hobilerine ya da işlerine odaklanmış durumdalar. O yüzden belki de aradığın insanı bulmak için baktığın yerleri değiştirmen lazım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBirincisi, kimse kendini geliştirmiyor artık. Bu yüzden donanımlı erkek az.
İkincisi, o seviyeye gelmiş erkek fark edilmek değil, fark edip kendi eksenini oluşturmayı sever. Fark edemiyor olmanızın sebebi budur.
14 Yorumla
Soran8 ayEvet. Bu da bir sebep olabilir elbet. Ama ben soruyu soran olarak bu verdiğiniz ornektekilere ulaşabilmek ozel çaba göstermek, ilgili ortamlarda olmam gerek.
Soran8 ayBu çok meşakkatli değil mi
Cevap sahibi8 ayOnlara ulaşılamaz, onlar sizi görür ve ulaşır...
Soran8 ayKim görür
8 ayFeminizm en çok tembel ve olgunlaşamamış erkeklere yaradı kadınlar iş güç eğitim diye kendine yırtarken erkekler yerinden bile oynamadı sonuç kadınlar fazla zeki ve erkeksi oldu erkeklerde çocuk gibi kaldı yanlarında o halde kadınlar erkekleri beğenmiyor erkeklerde kadınlara yetinemiyor artık ve nefret ediyor durum bu
20 Yorumla
8 ayparlak moncler giyen erkekleri mütevazi erkeklerden daha çekici bulduğunuz için olabilir mesela açıkçası yaşıma göre diğer yaşıtlarım daha üstün ileri görüşlü düşünen biriyim ve kültürlü buna rağmen böyle bi erkek istemiyor kızlar vay anasını be tas kafalı ter kokulu nike tech giyen bebe bizden daha üstün çıktı bu yüzden bulamayacaksınız dediğin erkekleri
00 Yorumla
8 ayHepsi sosyal medyanın esiri oldu. Yüzleri görünmyen herkesin içindeki saklı gizli dünyaları ortaya cıktı. 35+ erkekler 08 lerin sonu 90 lar nesli. ne yazıkki bu adamların genclikleri zordu. cocukluk travmaları hep içlerinde kaldı ve bastırıldılar. o nedenle sımdi kişiliklerini ortaya koyabilecekleri ve bunu yaparken de ifşa olmayacakları pek çok platform belirdi. Bu nedenle yok değiller ama...
00 YorumlaYok o erkeklerden yine var halen daha var günümüzde ama şöyle bir şey oldu o erkekler artık işkolik işte ne bileyim hani çok fazla ketum olaylara yine eski düzende bakan por olarak sayıları azalınca yeni nesil jenerasyon da böyle cıvıl cıvıl böyle hayat görüşü geniş işte otur deyince oturan kalkmayınca kalkan modellerin peşine düştüğü için o senin bahsettiğin erkeklerin yanından geçip gidiyorsunuz görmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayÇok zeki olduğumu iddia etmiyorum ancak çok kaliteli eğitim aldığımı düşünüyorum. Kendi adıma konuşursam, hayatımda sadece bir kadını sevdim. Ondan başka kimseyi sevemedim, bu yüzden yalnız öleceğimi düşünüyorum. Belki de zeki bir adam benim yaptığımı yapmazdı, bilmiyorum.
116 Yorumla
Soran8 ayTek bir kadını sevmiş olmak zeka belirtisi değil evet. Konumuz zeka akıl
Cevap sahibi8 ayO zaman ben elendim, size bol şans :)
Soran8 ayBir insanın zekasını ne ile fark edersin
Cevap sahibi8 ayFelsefik bir soru, bu. Nedir sizce?
Soran8 aySordum
Soran8 aySizden duymak istedim.
Cevap sahibi8 ayZeki olmadığımı siz söylediniz. Zeki olmayan birisi, zekayı nasıl tanımlayabilir ki?
Soran8 ayZekisiniz veya degilsiniz. Size sordugum sorunun cevabını sizden duymak istedim.
Cevap sahibi8 ayNeden sonuç ilişkileri arasında bağlam kuran ve bunlara yönelik çıkarımlar yapıp, tutarlı davranabilen kişi zekidir.
Soran8 ayKimsin
Cevap sahibi8 ayHiç kimse
Soran8 ayNasıl tanışacağım
Cevap sahibi8 ayBunu istediğimi sanmıyorum
Soran8 ayPeki
Soran8 ayHoşçakalın
Cevap sahibi8 aySizde teşekkürler
Gizli Üye(18-24)8 ayÇünkü şimdi erkekler cahil 😂😂ondan
Yani özür dilerim bunu diyorum ama isteyen üzerine alabilir sorun değil
Şimdi erkekler 30 yaşında bir işi bile yok evlilik bile düşünmüyor ki🤷♀️
Eskiden öyle değildi ki 30 yaşında ki adam çoktan evlidir ve çocukları bile var bir çok şey hakında bilgisi var
02 Yorumla
Soran8 ayEvlilik?
Evlilik istediğimi kim söylüyor?
Evliliğin zeki adamla ilgisi ne?
Cevap sahibi8 ayZeki demedim ki bilgili dedim olgun oluyor şimdi ki adam 33 yaşında 35 yaşında ne istediğini beli değil
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
8 ayPardonda siz o adamları hak edicek ne yaptınız?
Ben söyliyim oynadınız yalan söylediniz aldattınız ikili oynadınız iş cevirdiniz sattınız sevgisini hiçe saydınız her türlü bku yiyipte şöyle erkek neden yok mıy mıy masalını gidin başka yerde anlatın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKadınlar ne kadar feminendi olursa o kadar yatırım yapar kadınlara erkek. Ne kadar testosteron kokarsanız o kadar yaratıcılıkları geriler. Kime neye ne için yaratıcan iki hayat kadını erkkekkyaaa desin diye erkek olunmaz. En maliyetli ve zor şeydir. Dübürünüzü okşayıp ilgi almaya benzemez erkek olabilmek 💨
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayTabi ki var, ancak dediğim gibi az. Ayrıca bu kişilerden sosyal olanlar kapıldı. Size sıkıcı gelen ama güvenebileceğim ve iyi bir hayat arkadaşı olan erkekler tabi ki var. Ama dediğim gibi siz onları sıkıcı buluyorsunuz
önce şu soruyu kendine sor. Ben heyecan mı arıyorum yoksa düzgün birisi mi? 😊😊 heyecan ise piyasa da erkek çok ama güvenmezsin 😊😊😊 ama biraz sıkıcı olsun ama güveneyim ve bana ilgi göstersin dersen o zaman var. 😊😊02 Yorumla
Cevap sahibi8 aySonuç olarak o tip sıkıcı erkekler kaldı, ama onlarında bayanlardan beklentileri var. En önemli beklentisi insan evladı olması 😊😊😊 zamanın erkekleri acayip ama sizde bizden eksik kalan yanınız yok. Yani, tek beklentisi mutlu olmak olan bayanları hayatlarına alırlar. Ona sorun yaşatacak kadınlardan uzak durdukları için bu saate kadar beklentilerini unutma 😊😊
Cevap sahibi8 ayDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim😊😊
8 aybir erkek cok zeki bilgili olsa neden 35 yasina kadar bosta kalsin? o yasta bu niteliklere sahip olup bosta kalan erkekte baska bi problem vardir
17 Yorumla
Soran8 ayNeden evlenmiş olsun?
Her zeki adamın eşinin bu özelliklerde olduğunu mu düşünüyorsunuz.
Yaniliyorsunuz. Erkeklerin yüzde 99u evlenmek için evlenir.- 8 ay
evlensin demedim ki. neden bosta kalir sence o yasta bi erkek? hayatina birisi girmis cikmis olablir o ayri konu ama sitedeki erkeklere baksan hepsi asiri bilgili kulturlu zaten ama cogu bekar
Soran8 ayBoşta kalmak diye bir şey yoktur.
Ben evli degilim, boşta olduğum icin mi sanıyorsun?- 8 ay
of abla aynen
Soran8 ayYavrum universitene git sen.
burada ne işin var. 22sin daha.- 8 ay
okuldan yeni geldim abla annem izin verdi telefonla oynamama
Soran8 ayTamam.
8 ayO iyi insanlar, o güzel atlara binip gittiler.
Demirin tuncuna, insanın …. kaldık.
61 Yorumla- 8 ay
Yaşar Kemal
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayOnu size sormak gerek diyecem de sizin düşünceleriniz ve konuşmalariniz önemsiz yaptiklariniza bakılır sadece
İşte lafa gelince böyle oluyorda icraata gelince bambaşka oluyorsunuz
01 Yorumla
Soran8 ayYurtdışından sizi sınır dışı etmeleri gerek
Hak etmiyorsunuz oraları
Ağzınız cümleleriniz kusmuk
8 ayVar da insanlar nereye bakacağını bilmiyor ayrıca zaten bir internette takılmıyor Instagram vesaire falan kullanmıyorum daha çok evdeyim film izliyorum hobilerimi yapıyorum çalışıyorum evden işe işten eve bazen arkadaşlarımla görüşüyorum
00 Yorumla
8 ayBulamazsın, çünkü görünmek, göstermek, bulunmak gibi bir dertleri yok. Bu yaşta bu özelliklerde ki erkekler, kendi dünyalarını oluşturmuştur, herkes giremez o sınırlardan.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. yanlis yerde ariyor olabilir misin? yani bu ozelliklerde insanlari bulman icin o cevrede ve cercevede takilman gerek... neden kalmadi sorusundan ziyade nerde aramaliyim sorusu daha yerinde olurdu..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 ayçünkü yeni jenerasyon artık bozuldu. o saydığın özellikteki tek tüh erkekler de çoktan kapıldı
41 Yorumla- 8 ay
Kızın umudunu kırmasına apla 😝
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aslında çoklar ama maalesef kötü olanları ayırt etmek zor
21 Yorumla
Soran8 ayKötüyü niye ayırt edemiyorsunuz
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
8 ayBiz buradayız hanımefendi, sadece siz bizi TikTok’ta değil, kitapçılarda arayın.
25 Yorumla
Soran8 ayBen TikToka girmedim. Genelleyen bir erkek zeki değildir.
- 8 ay
Genellemeyi sevmeyen birinin ‘hiç kalmadı’ diye genelleme yapması da ayrı bir ironi.
Soran8 aySorunun neresinde hiç kalmadı yazıyor
Bekliyorum bul goster.
Soran8 ayİroni senin hayatın olmuş koçum.
Bu üslupta biri zeki değildir mesela.
Gommecidir- 8 ay
Koçum dediğine göre sen astrolojiye de meraklısın, ama polemik yapmak zekâyı değil sabrı ölçüyor, ve kimsenin koçu değilim, sadece mantıksızlığa ayna tutuyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 8 ayErkekler park yeri gibidir. İyi olanlar kapılmıştır
22 Yorumla
Soran8 ayKapanlar bu dedigim özelliklerde olmuyor genelde.
- 8 ay
Yapacak pek bir şey yok
Arkadaşlar kötü bir şey dememiş ki yani bu söyledikleri bile bir erkeğin sonradan elde edebileceği şeyler ki sağlıklı bir ilişki yaşamak için gerekli olan hususlar, bazıları yok sarışın olsun kumral vb boyu şu kadar olsun diye takıntı yapıyor ama bu kızın istediğinin farkı sonradan elde edilebilecek özellikler olması
00 Yorumla
8 ayBu şey değil mi ya gençken güzelliğine güvenip 30lu yaşlara kadar önüne gelen tüm iyi efendi dürüst erkekleri reddetip nerde it kopuk serseri züppe varsa yatan partileyen o kızın güzelliği gitmeye başladığında efendi işinde gücünde erkek arama olayı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
8 ayBence dolu dünya vardır da kadınlar serseri maganda tiplerin aşkından sıyrılıp şöyle kafalarını kaldırıp sağa sola bakarlarsa bulabileceklerdir
00 Yorumla
8 ayA haber izleyen kahvede okey oynarken dünya meseleleri üzerine konuşup akşam iki tek atıp dünyanın her türlü sorununu bilip her şeyi çok iyi bilen kişiler nerde onlar nerdeler
00 Yorumla
8 ayHanım efendi bu soruyu neden 25 yaşında değilde 40 lı yaşlara yaklaşınca soruyorsunuz bunu kendiniz daha iyi biliyorsunuz,,, siz 25 yaşında iken sıkıcı banal dediğiniz adamlar şu an sizin tarif ettiğiniz adamlar oldular ve evliler,,,, tahminimce anca anladınız 1.85 yakışıklı size değer vermeyen erkeklerle sevgili olmanın hiç bir değeri olmadığını inşallah ben yanılıyorumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim sıkıntımda bu valla, tam benim konum bu. Çoğu insan cahil. Eğitim sisteminden ve ailelerden kaynaklanıyor bu
52 Yorumla
Cevap sahibi8 ayevet, bizim millet okumayı pek sevmez biliyorsunuz zaten bunları
8 aySadece erkekler değil kadınlar da da var bence karakter meselesi olgun düşünceli insanlar azalıyor gibi
10 YorumlaBilmem nerede? Kaçırmış olabilir misiniz? Veya şöyle tekrar bi bakın etrafınıza belki yakınlarınızda vardır öyle birileri :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı. Her şey bir tesadüften ibarettir çünkü, denk gelişler bu yüzden önemlidir. Herkese bol şans.
14 Yorumla
Soran8 ayDenk gelisleri mi bekleyeceğiz bir ömür?
Soran8 ayBurdan bahseden kim? Reelden diyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayBazı 35 yaş erkeklerin g. Zekalı olduğuna o kadar şahit oldum ki
20 Yorumla
8 ayÇünkü bulunduğun çevre ve aradığın şey birbirine çok uzak.
02 Yorumla
Soran8 ayNeden
- 8 ay
Bunu kendine sorman gerek, cevabı verebilecek olan sensin, bulunduğun yeri kim değiştirebilir?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ay34 bedenli zarif giyimli bebeksi okşamalık yüzlü bir hatun ise buradayım bebişim değilsen ben yokum 😝
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsellik odaklı çoğu artık olgunu, zekisi de böyle konuşacak konu bile bulamıyorlar neredeyse
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
8 ay+ 35 kadınlar Z kuşağı ile beyinlerini tokuşturup aynı olduklarından beridir harf kullanma zahmetinde dahi bulunmuyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zeka, akıl, bilgi, kültür , donanım.. bunları ölçebilecek bilgi birikime sahipseniz ben sonunada evlilik teklifinizi reddetmeyi çok isterim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
8 ayÇok zeki, akıllı , bilgili ve 35 erkek.
4 farklı kriteri bir araya toplamak çok zor.
Akıllı ve anlayışlı olsa yetmez mi?00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı.
8 ayAramayı bilmiyorsun ya da gözünün önünde körsün
07 Yorumla
Soran8 aySen ne dedin
Soran8 ayNicki çapkın olan biri zeki olamaz ki
- 8 ay
Çapkın olduğumu nereden biliyorsun ayrıca zeki olduğumu söylemedim
Soran8 ayZeki olmayanları görmek istemiyorum ben artık. Dehşet akıllı zeki erkek istiyorum.
- 8 ay
Dehşet zeki erkek istiyorsan Çin'e git
Soran8 ayOnlar mı zeki?
- 8 ay
Eee zeki arıyorsun ben şahsen normal biriyim ancak çevrem bana zeki çalışkan akılısın diyor aslında hiçbir şey yapmıyorum sadece sabırlıyım
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayOnlar her zaman var ama konuşunca bilge oldun, Googleye gerek gibi yakıştırma yapınca yavaş yavaş kabuklarına çekildi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
8 ayVarda kıymet bilen nadir diyebilirim
ya da bi partneri olmuş oluyor
Kıymetimizi bilen yok kendi adimada00 Yorumla Tabiki varız, var olmaya devâm edeceğiz. Sadece seneler içinde toplumdaki yer ve sorumluluğumuz değişiyor, ayrıca seneler sabit kalmıyor:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zeka herkese kısmet olmuyor maalesef. Bilgiye, kültüre önem veren pek göremiyoruz etrafra.
07 Yorumla
Soran8 ayBen veriyorum.
Soran8 ayBiri sizsiniz.
- 8 ay
Kadın yürümüş sana
- 8 ay
Biri sizsiniz demiş
- Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı.
8 ayBir söz vardır "sana en yakın 5 kişinin ortalamasisindir" diye ya sen o seviyede değilsindir ya da etrafındakiler değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayOnlar 1900 ler çocuğu senin dediğin erkek modeli 2035’den sonra ortaya çıkacak.
218 Yorumla
Soran8 ayO yıldan sonra erkek kalmaz emin ol
- 8 ay
Onlar daha tehlikeli olacak. Şu anki Z kuşağı işte. İki lafı bir araya getirip konuşamıyorlar.
Soran8 ay@MBlackiron z kusagindaj bana ne
Soran8 ayLüzumsuz muhabbet neden ediyorsunuz
- 8 ay
2035 yılında olacak olanlar şu anki gençler işte, bunu demek istedim ben. Sen bu soruyu soruyorsun ama ilk önce aynada kendine bak olur mu? Fikrimi belirttim ve kaba bir yorum yapıyorsunuz.
Soran8 ay@MBlackiron ben durustum. Olduğum gibi. Yalandan suslu puslu cümleler kurmak zorunda değilim
Soran8 ay35ustu diyorum.
Z kuşağı diyorsun. Yersiz bir yorum.- 8 ay
Ben aslında cevabımı bu yorumu yapan kişiye yazdım. seninle bir ilgisi yoktur.
Soran8 ay@MBlackiron konusuyoruz
- 8 ay
Bir şey demedim.
Soran8 ay@MBlackiron yazan benim.
- 8 ay
Yazamıyorum şu an. Mesaj engeli var.
- 8 ay
Müsait değildim. Mesajları neden kapatıyorsun anlamadım. Seni mi yiyecekler?
Soran8 ay@MBlackiron kes sesini. Saygisiz
Soran8 aySenin usagin falan mi var saniyorsun. Seni burada saatlerce bekleyecek.
Soran8 ay@MBlackiron blr daha karşıma çıkma.
- 8 ay
Çok garipsin gerçekten 😂Neden ceza aldığın belli oldu şimdi. Ne bileyim ben senin burada olduğunu, böyle atar yapıyorsun. Bana mesaj attın, insan gibi cevap verdim sana. Kabahat bende gerçekten, seni dinledim, sana yazdım. Bir de öğretmensin sen değil mi! Yazık sana!
- 8 ay
Sen psikoloğa git, hatta psikiyatriye gitsen daha iyi olur. Tedavi olman lazım senin!
Gizli Üye(36-45)2 aykime göre zeki tartışılır. toplum normlarının çogunu kabul edip zekiyim diyorsa hikayedir o. ya da karşı taraf yanlış tanımlıyordur zekayı. pek çok kadın bu kafada.
00 Yorumla
8 ayKalmıştır ama kalmışsa da bulmak zordur ama ben buldum ya aşkımı ❤️😘
00 Yorumla
8 ayVardır da kendini belli etmez öyle her yerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBu gibi soruları ne zaman sorsak şu sonuç çıkıyor. Zaten sayı çok çok az, olanı da kaptılar kalmadı😉
02 Yorumla
Soran8 ayKapanlar bilgili kültürlü zeki değil ki. O kadınlar hak etmiyor ki
Cevap sahibi8 ayEvet üstüne çirkin. Denk değiller ama çirkin şansı demekten başka çare bulamadım bugüne kadar. Kabullen vazgeç
8 ayHerkes eşitini bulur demek ki hak edecek eşiti değilsin
033 Yorumla- 3 ay
senin anan kalta. k demek ki patla k erkek senin ağzını burnunu dağıtırım orspu senin anan dir senin o kafanı keserim anqnin vaginasina sokarim oroa pu cocuğu sen kimsin bana küfür ediyorsun amn a kodugmn erkeği seni delik deşik ederim kezban demissin sen nesin eerkegin kezbani senin tum sulaleni seni de parqmparca yaparim patlq k erkek git yaşamına son ver sokakta gorsem suratına yumruk atarım senin o kafani duvara yapıştiririm tipe bak dağitirim o suratini. beyijn siz m4l. orspu senin anan dir patl4ak seni. senin tum sulalendeki kizlari sever anani da uste koyar onu da sever tipine soktuğumun ne saniyorsun lan kendini. seni yırtarım paramparça yaparım ananin bacak arasina sopa sokarim. sırf bir erkeğe cirkin dediğim icin " ucuz orspu teklif eden olur " demişsin anana sokarim senin patlak erkek milletin kızına küfür ediyorsun senin elini kolunu kırarız ananin vahgnaasina sokariz patlak erkek fa hise anqni * senin ucuz orspu senin anan dir ananin * sokayım onun bacak arasıni skeyim çirkin seni sende ahlak bile yok.
- 3 ay
kas mer seni
- 3 ay
senin kafanı keserim anan in vaginas ina sokar im kas mer erkek
- 3 ay
senin kafanı keserim ananin * bıçak sokar im kezban erkek kas mer seni
- 3 ay
patlak erkek 🤣🤣🤣🤣🤣
- 3 ay
kaş mer erkek orspu senin fa i se anan dir agzini burnunu kirarim senin
- 3 ay
senin suratini dağıtırım çok kötü döverim eerkegn orspusu kasmer orspu senin anan dir beyin siz embesil geri kafali m4l
- 3 ay
Kes a. nneni si. keirm senin kaşar
- 3 ay
Gel de senin habeş maymınu yüzünü düzelteyim kim kime dayak atıyor ne ayıp
- 3 ay
@patlakerkek_dayak Senin saçını yolar bak kardeşim basarım
- 3 ay
A. M. I. NNA BASARIM
- 1 ay
Senin kafanı keserim ananın vajinasına sokarım kaşar çocuğu erkek kaşmer seni.. suratını dağıtırım suratında ki kanı anana motive ederim fai se nin çocuğu mal erkek tüm sülaleni si. kerim senin tipini ananın vajinasına sokarım kaşar senin anan dır erkeksen Twitter de yaz bunları bana.. fahi senin çocuğu.. ananın amın... a kazık sokar im... Seni doğrarım o saçını koparırım go tü ne sokarım pis Ortadoğulu kezban.. fai se ananın * molotof atarım suratına yumruk atarım senin kezban erkek... Ananın vajinasına geri sokarım seni.. kah pe ananı ak erim got u ne sokarım.. kuzum pu ananı döv erim senin o yazdıklarını ananın vajin.. asına sokarım. . senin kafanı kırarım ananın vajinasını dağıtırım erkeksen konum at korkak seni...
- 1 ay
hadi ordan ucuz kaşar hadi ordan git belanı *
- 1 ay
Saçını yolar mına basarım senin
- 1 ay
Senin anneni düt kuzum çocuğu
- 1 ay
Mk kaşarı senin gibi kukusu sikilmediği için kuduran feminazilere yem veremem
- 1 ay
Kes kuzum hayat kadını evladı git twitterda kimse seni ve anneni * diye ağla
- 1 ay
Kudurrrr hahahaha kimse si. kmedi mi * hüüüüiüü
Sen o adama layık misin önce onu sormak gerekir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı.
8 ayBulmak değil de saptamak çok zordur belki 😀
00 Yorumla
8 ayArtık pek görünmek istemiyoruz, sakinliği, sessizliği, huzuru seçtik👍🏻
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Devamını Gör(260)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?