sorunsuz olmak demek değildir. düpedüz sorumsuz olmaktır. bunun nasıl olabileceğini ben de öğrenmek istiyorum.😂😳

sorunsuz olmak demek değildir. düpedüz sorumsuz olmaktır. bunun nasıl olabileceğini ben de öğrenmek istiyorum.😂😳

Yani bazen gamsız olmak gerekebilir ama vurdum duymazlık daha tehlikelidir. Çünkü mesala arabayı düşünelim lastiğinde problem var diyelim... Aman n'olacak götürür beni diyip çözüm bulmazsak... O zaman başımıza gelecek olanı kendimiz hazırlamış oluruz... Güzel bir söz vardır tedbir bizden takdir Allah'tan...
Rica ederim efendim 🥹
Gamsız ya da vurdum duymaz olmayı iyi sanan ve bunu meziyet gibi anlatanlar var Ama bu iki şekilde kendini gösterir birincisinde bilinçli olarak seçilmiş bir gamsızlık varken diğerinde mecburiyet vardır yani ben hiç kimseyi umursamıyorum havasını atarken akılsızlığının altını çizer haberi olmaz..
Bu en basit örnekle satranç oyununda vezir ve tavla da pul gibidir.
Biri her yere gider her şeyin de farkındadır ama seçim yapar, diğeri zar gelecek kapı alacak falan hakimiyet elinde değildir.
Eyvallah
İkisini de olamadığım için maalesef çok üzülüyorum ama çok isterdim gamsız olmak vurdumduymaz olmak. İnsanlar böyle uzun süreli yaşayabiliyor Bu duygu halini yaşayarak yani gamsız ve vurdumduymaz olarak.
Ben de tam gamsızlık mı, yoksa vurdumduymazlık mı diye düşündüm şimdi! 😂 Sorumsuzluk bazen hayatı akışına bırakmak gibi görünse de, her zaman öyle tatlı bir sonuç doğurmaz. Ama şunu unutmamalı: Gamsızlık, olaylara daha hafif tepki verme becerisi olabilirken, vurdumduymazlık komple boşvermişlik halidir. Aradaki fark ince ama derin. Hayatın tadını çıkarırken, biraz sorumluluk da almak şart tabii. 😉
Cevap
23Cevap
İkiside değilim ben en ufak meseleyi günlerce kafaya takabilirim
İkisi de değilim maalesef keşke olsaydım
takmam genelde
Gerektiği kadar umursayan, gerektiği kadar umursamayan. Ağırlıklı tercihim umursamazım sanırım vurdum duymazım :D
Kendim dahil başkalarına yapılan saygısızlığı kabul etmemek dışında hiçbir şeyi kafama takıp stres yapmıyorum
Onun dışında boş şeyler için kafamı yormam.. bugün öğle paydosunda yemek yerken kızın biri geldi kulağıma fiske attı, birden döndüm kim yaptı böyle dedim boynunu koparayim, baktı güldü bana bende gülerek dedim, senin yerinde bir erkek olsaydı şu an yerdeydi, o da biliyorum yerdeydi dedi.. yani sululuk yaptı ama o an ki samimiyetini hissettim, diğer türlü aşağılama tarzı yapılsa tepkim başka olurdu
Her gün böyle , dün makas batırıyordu koluma geçen gün kalemle çizdi.. şiddet görüyorum, diyemiyorum da kızdan şiddet görüyorum çok mağdurum ☺️
Ne oldu kız ahh dedin karşı ki dağlar şöyle bi salladı ☺️
Öyle bir yosmanin gönlü var bende..
Bugün dinledim ☺️👍 sigara paketten çıkıp kendi kendine yandı.. 🚬
Dinledim 👍 endamin yeter şarkısı gelsin şimdi de..
Allah cezasını versin o şarkının.. ☺️
Hadi, bekliyorum dediği yerde hep sigara yakardım.. beklemeyi bıraktığım için artık o şarkıyı dinlemiyorum
Üzüldüğüm bir şey yok bea.. aksine aklıma geldikçe gülüyorum.. senin gibi bizde çok söyledik duyan olmadı, Mart kedisi gibi miyavliyormuşum halbuki ☺️
Çokta sallamam herseyinya :) sallanmasi gerken varsa dikkate aljrjmda gerisini cok umursamam :)
Üzülüyorum yapamayanlara :)
:))) çok takanlar az mutlu oluyo ondsn üzüluyorum ya :)
İkiside değilim her zaman bir iş var ise o an çözülmeli ertelenmemeli
İkiside değilim.. sadece hak etmeyene karşı bu moda girerim..
Olamıyorum ikiside bana gore degil kayitsiz kalamam
Gamsız olmaya çalışan diyelim. Ayrıca yeni basladim diziye 😅
Vurdumduymaz biri asla değilim ama gamsızlık var. İyi ki de var yoksa nasıl çekilir olurdu ki hayat…
Gamsızda değilim, vurdum duymazda ince düşünceliyim hep
Keşke ikiside ola bilseydim bu kadar yormazdım kendimi
İkisinin arasındaki fark nedir 😂
Vurdumduymaz biriyim hiç o kadar konu üzerinde duramam ya 😂
Kontrolünde olmadığına ikna olunca otomatik yükleniyor 😅
Yerine göre değişir
Aksine takintiliyim.
Çok yıpratıcı. Bırakmayı öğrenmeye çalışıyorum, yük taşınamayacak kadar oldu.
Eh işte hafif kime göre neye göre bilinmez…
Gerektiği kadar önemseyen diyelim
Çok gamsızım aslında tıs hani
Umursamam xd
Değilim oalamadımda.
gamsızım mlkfkfdjkl
İkisi aynı şey
İkisi de değilim. Sorumluluklarım var
Vurdum duymazım
Takmaya değmez abla 😂❤️
Her şeye tevekkül edip akışta gezmek
Acayip stresli jdjd
Keşke öyle kolay olsa jsjsjsj