Söylediği yalandan ve iki yüzlülüğünden tanırım. bazen izlemek eğlenceli oluyor 🤟

Söylediği yalandan ve iki yüzlülüğünden tanırım. bazen izlemek eğlenceli oluyor 🤟

Karaktersiz bir insanı, sözleriyle davranışlarının tutmamasından anlarım. Önüne çıkarı geldiğinde her şeyi değiştiren, arkandan konuşup yüzüne farklı davranan biri güven vermez. En küçük çıkar uğruna dostluğunu satan ya da sırlarını kullanan kişiler, aslında kendi değerlerinden vazgeçmiş demektir. İnsan ne olursa olsun duruşunu koruyorsa değerlidir, ama karakteri olmayan her fırsatta maskesini düşürür. O maskeyi gördüğünde gerçeği anlamak kaçınılmaz olur.
Karaktersiz bir insan sözünü tutmayan insandır sözünde durmayan insandır aynı zamanda bir insanla kavga ettiği zaman onunla ilgili bütün sırları bütün her şeyini ortaya döken insandır karaktersiz insan her şeyden önce 3 gün önce kötü olduğu insanın 3 gün sonra canım cicim diyerek sarmaş dolaş olmasıdır tamam yeri geldiği zaman insan affedebilir arası düzelebilir ama kendisine büyük hata yapan insanı da karaktersizce hiçbir şey olmamış gibi konuşmak arkasından dedikodu yaptı insanın yüzüne gelince canım gülüm demesi bana göre karaktersizliktir
Tanımak için bir çaba sarf etmeme gerek yok zaten. Biraz zaman geçse belli ediyor herkes kendini bence. O zaman da gerekeni yapıyorum.
Teşekkürler Barış 🥂✨🤟
Rica ederim ✨✌🙏
Zamanla kimin ne olduğu ortaya çıkıyor. Gerçek yüzünü belli ettikten sonra hayatımdan çıkarıyorum..
Rica ederim abla 🌺
Cevap
25Cevap
İkiyüzlü bana başka ona başka konuşan, yaptığıyla söylediği tutmayan, nankör, kıymet bilmeyen, verdiği sözleri tutmayan ve siz verfigimde benim için önemliydi şimdi önemi kalmadiya sığınan narsist kişiler karektersizdir...
Yüzümüze gülüp arkadan iş çeviren insanlar...
İç özünde nasıl biriyse dışa yansır, yansımasından anlaşılır.
Konuşma hal hareket tavır
Bir arkadaşım vardı. Benim yanımda farklı, başkasının yanında daha farklı, ötekinin yanında bambaşkaydı. Bir gün otururken "gevşek karaktersiz" dedim. "Efendim balım" dedi. Oysa onu demeyecek birisi olduğumun bile farkında değildi. Besleme gibi kimin yanındaysa onun kalıbını alan bir karaktersizdi. Yüzüne yüzüne söyledim. Millet bir süre sonra "onunla neden konuşmuyorsun artık" deyince de "bir şey yok" diye geçiştirdim. Ama sonrasında millet de anladı. Bıraktı onu. Şimdi tek bir arkadaşı yok. Çünkü ben birisiyle arkadaş olmuyorsam eğer o kişi cidden karaktersiz ve kötüdür. O da öyleydi.
Bazı insanların karakteri adeta mesleki deformasyona uğramış. Enerjisi düşük, size bir şey hissettirmeyen, karakteristik özelliği olmayan, çıkarcı insanlar var mesela, hepinizin ortamlarında en az bir kişi böyledir. Bizler güvensiz kalplerimizi bu karaktersiz insanlara borçluyuz.
Karaktersiz bir insan olduğunu düşünmüyorum. Herkesin bir karakteri var. Kimisine yanlış olan bazı hal ve davranışlar başkasının kimliğinin bir parçası olabilir. Bu yüzden yanlış özellikleri olan birisini karakteri bozuk olarak görmek daha mantıklı. Mesela bana göre yalancı, hak hukuk bilmez, empati duygusu gelişmemiş, kaostan beslenen, çağdaşlıktan hoşgörüden yoksun, farklı düşüncelere saygı göstermeyen, insanları cahil diye etiketleyenler bu gruba giriyor.
Hakkımda yüzüme söylemeye cesareti olmayan herşeyi ben yokken ya da gittikten sonra arkamdan sallayarak yapıyorsa üstüne birde iftira atabiliyorsa beni sağda solda kesiyorsa karaktersizdir.
Çünkü benden istediğini alamamıştır.
🙏🙏
🙏😎
Ben genelde sonlara doğru tanıyabiliyorum ancak
Evet yaptıklarından ve ne yapmaya çalıştığından anlaşılıyor. Millet zaten büyük bir çoğunluğu Or@spu Evladının en önde gideni olmuş. İnsanlık zaten çoktan öldü öleceği kadar. Derler ya hani insanlığa olan güvencimizi yitirdik diye.
Alninda yazsa keşke ama yazmıyor ki illa vakit geçireceksin falan kaldı ki onuda yapsan , saklayan iyi saklıyor valla o ortaya çıkarmak isteğinde tak diye görüyorsun
Zamanla. İlk görüşte kimse kimseyi tanıyamayız, fikrimiz olur doğru mu olur yanlış mı olur bilemeyiz, ki zaten bu ön yargı. O yüzden her şeyi zamana bırakarak gerçeklikleri görmek isterim
Söz verip tutmamak. Geliyorum deyip gelmemek alacağım deyip almamak vereceğim deyip vermemek. Ve senin tespitlerin.
Karaktersiz insanlar zeytinyaği gibi hep yüzeye çıkarlar kendilerini bir sekilde belli ederler önemli olan senin duruşundur
Hiç kimseyi istemiyorum artık, Herkes kendi yoluna baksın. tanımakta istemiyorumm , bir kaç kişi olsun yetiyor.
İki yüzlülüğü ve tutarsızlığıyla kendini belli ediyor zaten
Ses tonu konuşma biçimi hatta tipi bile hissettiriyor bana
Aynen yalan ve ikiyüzlülük gerçi toplumun çoğu karaktersiz artık
Bazen kimseye güven olmuyor ki kardeşine bile güvenip bir şey anlamak o kadar zor ki
Zamanla görerek tanırım, ilk hislerim genellikle doğru çıkar fakat fırsat veririm.
Sözleriyle davranışları tutmaz çıkarına göre şekil değiştirir güven vermez.
Ben burada karaktersizlik insan gördüm, emin oldum hislerimden.
Davranışlarından ve konuşmasından
Bu arada foto benim değil mi 😅
Zamanla tanıyoruz ilk bakışta ne yazık ki anlayamıyoruz
Belli ediyor kendini. Menfaatçi kan emiciler.
Üslubu ve tutarsız ne olmayan duruşundan davranışlarından tanırız..
Hal ve hareketlerinden belli oluyor. Bukalemun gibiler.
hareketlerinden konuşmasından, bakışlarından dahi anlarım
Özü sözü davranışı bir olmaz , güven vermez.
Nankörse, kıymet bilmeyen bir vefasızsa, iki yüzlü davranışları varsa tanır insan.
Belli oluyo ya genelde birine başka konuşuyolar sana gelip başka konuşuyo
Tavrından , söylemlerinden , konuşma şeklinden zamanla anlaşılıyor..
Bazı insanların hareketlerinden bile belli oluyor çok iyi gözlemlemek lazım
Gözbebekleri ele verir
Tanıyamazsın! Sıkıntılarda bu noktada başlamaya başlar zaten.
Hareketlerinden insanlara olan yakınlığından ve konuşma tarzından
Gözünden tanırım ama aşık olmaya engel değil
bi kaç kelimsei cümlesindne anlaşılıyo zaten :)
kendilerini her şekilde belli ederler
Sinsi yalancı insanlar
Davranış ve konuşmalarından
Kendini her türlü belli eder
Davranışlarından hemen belli eder kendini
Tanımak istemiyorum artık
Söyledikleriyle yaptıkları arasındaki farktan
Önünde başka, arkanda başka konuşuyorsa.
Tipinden tanırım.
Karakeri olmadıgindan
Zamanla kendini belli eder
Ayrımcılık yapmasından mesela
Yalancı ve egoist olurlar geneli
Yapmacık ve ikiyüzlü direkt bu tanıma uyuyor
İki yüzlü olduğunu anladığım an.
Üslup konuşması duruşu hareketleri..
Sözünde durmaz, yalan söyler, iki yüzlüdür.
Saygısiz ve nankörse.
Konuşmalarından davranışlarından
maalesef tanıyamıyorum
Noktasından virgülünden ayıkırız
Üslubu kendini ele verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?