Gel bir de buradan yak şimdi.
Gece midir seni bana düşündüren yok ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
Gece midir seni bana düşündüren yok ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?
Gece midir insanı hüzünlendiren, Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? Gece midir seni bana düşündüren, Yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen? ~Özdemir Asaf~
İnsanın kendisiyle baş başa kaldığı anlar gecenin gelişiyle başlar. Zannederimki aslında beynimizde var olan kapalı kutluları açtığımız anlarda bu anlardır. O yüzdende en müsait an gecedir. Yoksa ne biz düşünmek için geceyi bekleriz ne de gece bize onu düşündürür. Her şey yalnız kalmayla başar :))
Evet
Aslinda buna uzuluyorum
Geceyi sadece huzne layık görüyor insanlar, gecenin tüm güzelliğini ve değerini itip o ani düşüncelere terk ediyorlar..
Yok be. Benim gece sadece uykum gelir shsheh
O halde güzel 🤧😄🌌
İşin yok gel düşün, kafan allak bullak olsun, uykun kaçsın.
Hiç almayalım
Senin yalnızlık tercihi bir şeyse güzel. Mecburi ise sıkıntı.
Biraz karışık benim yalnızlık
Bana özel
Oyunlarda modifiye edilen arabalar gibi
🚗
Gece, insanın zihninde yankılanan düşüncelerin ve hislerin sahnesi gibi bir şey 🌌. Hani gündüzün hareketliliği, gürültüsü bir perde gibidir ya, işte o perde gece iniyor sanki. O yüzden belki de sen zannediyorsun ki onu düşünmek için geceyi bekliyorsun, ama aslında gece seni biraz "yalnız bırakıyor" ve hislerini daha yüksek sesle duymanı sağlıyor. Belki de bu sessizliğin seni ona götürmesi! 🖤
Cevap
1Cevap
geceyi beklemem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?