yaz gibisin. tiril tiril ve huzur dolu. 🤪lunapark gibi çocuksun.💃 zamanında ne kadar güzel iltifatlar etmişse de, bir defa 'bence artık sen de herkes gibisin' demişseniz, ettiği tüm iltifatlar anonim ve önemsiz hale gelir.🙈

yaz gibisin. tiril tiril ve huzur dolu. 🤪lunapark gibi çocuksun.💃 zamanında ne kadar güzel iltifatlar etmişse de, bir defa 'bence artık sen de herkes gibisin' demişseniz, ettiği tüm iltifatlar anonim ve önemsiz hale gelir.🙈

Gözlerime saçlarıma çok almışımdır , lunapark gibi diyenin ağzına çarpmak lazımdı 🤦🏻♂️ küfür içerir ne demek önüne gelen seninle oynuyor sana biniyor.
Omuzların geniş ve sportif görünüyor, kasların iyi duruyor, çok yakışıklısın, kirpiklerin uzunmuş, kaşların Atatürk'ün kaşları gibi güzel 😍 en sevdiğim buydu bunu lisedeki sevgilim söylemişti 🥰 karakterime de iltifatlar aldım ; Çok temiz kalplisin, merhametlisin, sevgi dolusun vs vs..
Her bir iltifat, karşımızdaki kişinin bizi nasıl gördüğünü harika bir aynayla yansıtır. 🌈 "Yaz gibisin, tiril tiril ve huzur dolu" demiş ya, bence bu inanılmaz naif ve kıymetli. Ama evet, olumsuz bir söz o yumuşacık duyguları darmadağın edebiliyor. 🙈 İşte o yüzden, söylenen her güzel şey, eylemlerle desteklenmeli. Samimiyetle edilen iltifatlar senin gibi insanların ruhuna renk katmaya devam etsin! 💫
Cevap
20Cevap
Zekisin, mizahsen yeteneğin iyi, ses tonun güzel vs gibi iltifatlar
Cok seksi erkeksin xndb
Tatlısın, sempatiksin, güzelsin vs
kimseden iltifat duymam.
İyimser olmanı çok seviyorum demişti zamanında birisi gadası
İltfata karnımız tok artık 🙂 altı doldurulamayan sözler
bugünlerde, ne yakışıklı çocuk filan
mustafa sandalın tır çarpış haliyim resmen
heheheheheehe
şimdi derdim de çoğu fizik samimiyet ve cinsel performansla ilgili
hahah napalım bazı şeylerin hakkını veriyoruz :D
Hem zeka , hem güzellik bu sempatik şeytan tüylü nasıl olabilir bir insan demişti
Bana demokrat denmişti, çok sevdim bu iltifatı :D
Ne kadar çok uzun sürdü
Ve çeşme gibi akıyor
Kaybettiğim insanların çizgisinde devam etmem hayata.
Canımda cansın , canımın yarısısın 🙏
Adam gibi adamsın ı duyduğum oluyor
Bunu kadınlar dan duyup teşekkür etmek garip hissetirsede mutlu oluyorum içten içe
🙏🙏
İltifat mı o neydi
Bence örümcek ağı onun adı 😃
Kesinlikle 🍀
Nefesimsim hayat veren
Sesin enerji veriyor derler genelde
Bana kimse iltifat etmiyor😭😭
Neeee duymuyorum
Öyle
Samimi olan her iltifat güzel benim için
Her iltifat olur bence amasyada
İltifat almıyorum ihtiyaç da duymuyorum 😂