Sevgilim çok pis hiç yıkanmıyor ıslak mendille temizleniyor onun dışında sadece başını yıkıyor oda 1-2 haftada bir iğreniyorum ondan artık normal insanlar gibi duş alması için ne yapabilirim? Lütfen yardım edin :((((
Cevabın nedir?
O tür bir insan daha biliyorum adamın su fobisi var 50 yaş üstünde Ankara da ne kadar ünlü var ise onlara danışmanlık yapıyor. Süper bir kafaya sahip biri ama su görünce kendinden geçiyor. Senin sevgilin bu tür biri değil sanırım su fobisi olsa saçını yıkamaz. Pisliğini hayal bile edemiyorum kıl yumağı olmuştur. Belediye ile konuş bir temizlik aracı iste şu altı fırçalı olan makineler ile bir güzel fırçalayıp itfaiye hortumu ile yıkasınlar kabul etmez ise toplumsal olaylara katılsın tomalar iyice ıslatır polis joplar iyice kirleri çıkar :) eskiler çok çamaşır yıkardı tokmakla.
Şaka yollu değil leş gibi adamsın hamama git de sonra da hergün duş alacaksın de. ya yaparsın ya benden uzak dur de. ama kabul ederse götür hamama önce bir güzel yıkasın keselesinler40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu erkek arkadaşın Recep İvedik olmasın !
https://www.dailymotion.com/video/xvjz8e_hijyenik-mendil_fun03 Yorumla
Soran+1 yılRecep ivedik ondan daha temiz o derece
- +1 yıl
Ne yapacan hacı eş bir çukur göm içine biraz da kireç dök kokmasın
Soran+1 yıl:((((
+1 yılbence sen bulundugun şehrin müftüsünü ara konuştur onu gusulsuz gezdıgınde neler olacagını duysun hemen duş alır bence çokkk gunah sen duzeltırsın bu durumu sevıyorsan en akıllıca bu olur bence :((((( onunda sucu yok bence o insanı yetiştirende sorun vardır ALLAH yardımcın olsun
00 Yorumla
Kokusu sanada sınmıştır, kaç kızm bence. Insanları degıstıremezsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama :( sorun o iste nasil asik oldum ben buna ya
Yıkanmazsa ayrılıcam artık ciddi anlamda midem bulanmaya başladı
Soran+1 yılHaklısın canım yarın yıkanmazsa ayrılıcam kesinlikle
Pislik çekilmez çünkü gerçekten de...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
102Cevap
+1 yılGecen seneye ladar bende oyleydim hatta daha beterdim. Sacimi 2 ayda bir yikiyordum saclarimi hic taramazdim. Islak mendille bile silmiyordum kendimi dusun. Sadece 2 ayda bir sacimi yikiyordum. Duslerimi flanda ayda 1 fircaliyordum sonra dedem beni cekti koseye nasiyat verdi bir hafta falan yikanmaya flan basladim sonra alistim artik 2-3 gunde bir yikaniyorum ve her ogunden sonra dislerimi fircaliyorum
00 Yorumla
+1 yılBeraber gircen onu yikican o zaman yikanmaya razı olur bence
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :(
Bacım dök üstüne kolayı gazozu. Yapış yapış olsun da göreyim ben onu. ya da ne bileyim üstüne bişey dök işte. Benzin dök kız. Ya yıkan ya da yakarım seni de
10 Yorumla
+1 yılBirlikte duş alalım mı filan de. Duşa sok. kafasına sert bir cisimle vur. Duşta baygınken bir yıka onu. NOT : Eldiven kullanmayı unutma ^^
13 Yorumla
Soran+1 yılAhaha zorla duşa sokucam onu yarın görür o pis odun :D
- +1 yıl
ahaahah kolay gelsin :D
Soran+1 yılAhaha sag olasin :D
İçeceğine ilaç at uyut. Küveti su doldur içine yatır. Bir iki gün dursun kirleri yumuşasın. Son bir durulama yapar çıkarırsın :)
Manyakmısın l*n o nasıl adam öyle :D Kaç kaç kaç13 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D yarın zorla duşa sokmayı denicem bu ne yaa :(
Soran+1 yılAynen yaa :D pis adam :( yıkanır inşallah yarın :(((
+1 yılOhaa insanların derdine bak sevgilim yıkanmıyo :)))) asfdhgasdhjff
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim sonuçta temiz olsun istiyorum napıyım :(((
- +1 yıl
Temizi pisi falan geç başka bir boyuta geçmiş o artık :)
Fare ölüsü gibi kokar o be. Kendinden çevresindekilerinden utanmıyorsa bile ALLAH'tan utansın.
Su var sabun var.30 Yorumlahemen ayrıl ne sikim erkek * o alevimi yıkanmayı sevmiyor öyle erkekten ne hayırdır nede bişey kaç senedir cünüptür belki *
04 YorumlaÖYk one l*n , erkek adam deidğin temiz olacak... Nasıl yanında duruyosun bacım? Ben 1 gün duş almassa içime sinmiyor oakdar kirli insan mı olur
00 Yorumlaböyle şeyler sonradan öğrenilmez insanın içinde olmalı biraz. ıslak mendil falan mikrop kaparsın kızım onun yanında ayrıl gitsin.
00 Yorumla
+1 yıl1. ona temiz olayı sen öğretemezsın
2. kendisine saygısı olamayan ınsanın sana hıc olmaz
3. onu derhal bırak
4. yenisini bulman cok suzmez04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama :'(
Temiz olsun psikologa falan gotureyim her seyi denerim onun icin yeter ki temiz olsun artık sarılamıyorum bile- +1 yıl
o seni sevse en azında senin için temizlenir ,
sen aşk diyorsun ama 2 haftada bir duş alıyormuş çöp kutusu gibi kokan bir adamla evlenmek istiyorsun yanı?
Soran+1 yılYok yarin ciddi ciddi konusucam beni seviyorsa temizligine dikkat etsin artik yoksa ayrilirim yani baska caresi yok
- +1 yıl
bence hıc soyleme bıle senı soylemek zorunda bırakıyorssa bırak gıtsın onu
+1 yılbizim komşunun babası var oda öyle sudan korkarmış rahmetli öldu gerçi. sağlığında yanımdan bir geçiyodu kokudan varya midem ağzıma geliyodu. anlıyorum seni. bence pisikolojik. doktorun görmesi lazım..!
10 YorumlaLeş gibi kokuyodur o şimdi. Bel altı b*k sidik kokuyodur koltuk altlarına girmiyorum bile öğğg kuscamm. Ikna edebildin mi bari alıyor mu duş artık
00 YorumlaKendisi ile konuştun mu o ne diyor hiç bir şekilde doğru değil bu doktora götür onu bir şekilde. mutlaka sudan iten bişey vardır psikolojik olarak
10 YorumlaBoy abdestide almiyor demek ki. Igrendigin birini hala nasil sevgili diye takiyorsun
10 Yorumla
+1 yılkampanyada olan ıslak mendillerden hediye et ona bir de kuru şampuan aldın mı yanına tamamdır.
10 YorumlaAyyyy nerden buldun tatlım o pisliği ya insanlıktan çıkmıştır o
10 Yorumla
+1 yılOdaya kilitle 1-2 gün sonra bir ateş yak odanın içinde metan gazıyla patlasın 😎😎😎
42 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılnormal insanlar gibi duş alması için uğraşacağına normal bir insanla çıksan daha iyi olmaz mı ?
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama seviyorum işte yarın evine gidip zorla duşa sokmayı denicem olmuyor böyle artık iyice çığrından çıktı
- +1 yıl
bu pisliğin nesini seviyorsun anlamadım.
Soran+1 yılAskin gozu kor
- +1 yıl
seninki tam kör sağır dilsiz.
Soran+1 yılAynen oyle maalesef...
ıslak mendili de cok harcaamaz, baksana hiş duş almadığına göre.. 1-2 ıslak mndille işi bitirir.. ayrıl bence :((
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff felaket :( yarın duşa sokmayı denicem olmadı ayrılıcam dayanamıyorum valla canım ya sarılamıyorum bile :((
:D kusura bakmada hayvanlaşmış adam git azarla olay cıakr da işin ciddiyetini anlasın ya da ayrıl gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYarın ben ona ne yapıcağımı çok iyi biliyorum :D
Buzamana kadar durman büyük mucize one öyle ya direk söyle bence düzelmezse vur tekmeyi gitsin artı birinin söylemesine gerekte yok insan o şekil nasıl durur ya ben iki gün bile duramıyom adam nasıl rahat ediyo ya
00 Yorumla
+1 yılkısas yap:
sen daha pis ol onu iğrendir anlasın hatta totonu bile temizleme iğrençliğin dibine vur.
deli deyi görünce çomağını saklar :):):):):):)10 Yorumlaona sevgilim demeyi keserdim ben olsam :D biz akerde ıslak mendille veya 2 lt su ile duş alırdık çaresizlikten :D
13 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç yaaa zorla duşa sokmayı denicem yarın başka çarem yok :(
Soran+1 yılKatlanamıyorum dedim yaa
Düzelmesi için doktora götürmeyi denicem inşallah düzelir. ...
Cunüp tur de o herif. nasil bukuyo boyle adamkar kiz ya. sevgili okuncaya kadar anlamadinmi
10 Yorumla
+1 yılOnun için yapılacak birşey kalmamış ayrıl bence sen ondan
10 Yorumlane istiyorsan söyle, bu duruma darılacak kırılacak diyede düşünme bence temizlik önemlidir
00 Yorumla
+1 yılAklıma şey geldi ya bir ara bir kadın ki cam kokuyor diyordu o geldi Allah yardımcın olsun çok güldüm.
00 YorumlaHediye olarak güzel kokulu bir şampuan al ve hediye et banyo yaparken bunu kullan de anlamazsa eşektir.
00 Yorumla
+1 yılpisliğin tekiymiş askerde de öyle bir arkadaşım vardı antalya gibi sıcak yerde parfumlerle idare ederdi.
10 YorumlaKesin çözüm : beraber duşa girelim de. Bak o zaman duştan çıkıyor mu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :(
Boyle birine sevgilim diye bildiğine gore sende farklı degisin ya da midesizsin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hergün duş alıyorum
Gönül bu ota da konar... Da ne yapayım yani :(
Yarın yıkanmazsa biter ama çok ciddiyim
+1 yılaraba yikamaciya gorur bir ic dis yapsinlar artik evde temizleyemezsiniz siz onu
05 Yorumla- +1 yıl
gunluk dus alan super parfum kullanan hijyen otesi adamim daha aradigim kizi bulamadim boyle pisliklerlere bu kizlar nasil bakar hala anlamam igrendim
Soran+1 yılGonul bu ota da konar digerine de :/
Yarın yıkanması için büyük mücadele vericem valla şuraya yazıyorum. Olmadı biter
Dayanamıyorum artık sevgilime sarılamıcak mıyım yok böyle bir dünya- +1 yıl
seninki bildigin boktanda kotu kendine dikkat et avrupada veba salgini boyle basladi sanada veba ya da sarilik bulastirmasin
Soran+1 yılYok yok yarın ciddi ciddi yola getiricem ben bunu bana birazcik olsun deger veriyorsa temizligine dikkat etsin
Cok komik bu yaptigi cunku igrenclik tamamen- +1 yıl
ona gore komik degil yaşam bicimi onu soyleyim
Iyyyy midem bulandı şuam sen nasıl dayanıyorsun ona
04 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum artık iğrenç ya :((( öpemiyorum bile iğrendiğim için
Soran+1 yılYarın ciddi ciddi konuşucam yıkanması için olmadı zorla duşa sokarım yine olmadı ayrılırım başka çıkış yolu yok çünkü
+1 yılyağmur yağarken arada bir dışarı çıkart yeterli olur sanırım ;-)
14 Yorumla
Soran+1 yılYağmur temizlemez onu paslandı artık 2 saat ovalansa anca temizlenir
- +1 yıl
Pas ve kireç sökücü kullanman lazım ozaman :-))
Soran+1 yılAynen :/
- +1 yıl
:-)
Ya çok güldüm kiyamam neden oyleki acaba rahatsız olmuyomu
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D olmaz o canım bir odunla sevgiliyim :((
Vallaha zorla sokucam duşa canıma tak etti :/
+1 yılArabası varsa gel araba yıkamaya gidelim de sonra ben yıkayabilirmiyim de o tayzikli suyu iyice bir üstüne tut sonra tutamadım yanlışlıkla oldu falan dersin :d
00 Yorumlaimani yok ta yapamiyorsa bisey diyemiycem gerci hamama gonderirsin. ama usendiginden yapmiyorsa assagila ahir gibi kokuyosun falande sana yaklasinca, cesetmi yedin de assagila
00 Yorumlaaşk nelere kadir evet anladık :)) parfüm hediye et veya ciddi konuş sen banyo yapkmıyomusun falan güzelce kalp kırmadan şaka yollu işte :))
02 Yorumla
Soran+1 yılKalp kırması mı kaldı zorla duşa sokucam yarın bu kadar da olmaz :(((
+1 yılVe sen halen bu adama sevgilim diyebiliyosun ya nediyim sana...
10 YorumlaBunu dile getir, rahatsız olduğunu söyle başka yapabileceğin bir şey yok yani
00 YorumlaIslak mendille duş alıyor nasıl bir tabir yahu. Islak mendilin suyunu sıkıp suyuyla mı duş alıyor anlamadım ki.^^
00 Yorumla
+1 yılBen 2 gün yıkanmazsam rahat edemiyorum seninki nasıl dayanıyo :( :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa her gün duş alıyorum
Alıştı pisliğe :(((
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç yaaa öfff tam da kahvaltı yapıyodum lanet olsun nasıl katlanıyosun sen ona yaa
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de iğrenç zor katlanıyorum aşık olmasam 1 dk durmam yanında
Yarın yıkanmazsa bu ilişki burada biter
Ben böyle birini nasıl ailemle tanıştırayım ...- +1 yıl
vallaha ayrılmakta haklısın ailenle öyle birini tanıştıramazsın ki
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
allah yardımcın olsun
Sevgilin cok matrakmis. Ayril bana birak.
Tuvalet kagidila mumyalarim ben onu.00 YorumlaBem köpegimi bile 3. Hafta bir yikiyorum yaa. Insan dayanamazya okadar.
00 Yorumla
+1 yılGerçekleri söyle, bu durumdan rahatsızlığını dile getir.
00 YorumlaBen üç günde bir alıyorum eğer bir hafta yıkanmazssam kesin ölürüm sevglin yaşayan ölü
10 Yorumla
+1 yılAkşamdan suya basmak lazım onu yoksa rengi de solar onun.
00 YorumlaSen en iyisi bunu posete koyup psikologa gotur, gerci psikolaga yazik ahaha.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç harfliler sudan korkar su ile temas etmekten hoşlanmazlar. bir ihtimal hani...
43 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaba
Cevap sahibi+1 yılBen ciddiydim ama
Islak mendil ile duş alınmaz sadece kaba pislik temizlenir gusül almalı ki tam temiz sayılsınsayılsın
10 YorumlaAy çok kötüymüş geçmiş olsun canım bence ayrıl direk
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım çok sağ ol
Yarın yıkanmazsa ayrılıcam canım başka yolu yok ne yazık ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılpis kokuyosun falan desen de alınmıyor mu hiç üstüne ya:D
00 YorumlaÇare ayrılık. Aynı yatağı paylaşan insanın sığır gibi kokmasına katlanıyorsan başka tabi
21 Yorumla- +1 yıl
Yazmaya üşendim. (:
Katılıyorum.
+1 yılIyyy ne pis adamlar var yaa Bence hic durma ayrıl temizlik nedir bilmeyenden ne eş olur, ne dost.
00 YorumlaBen dedim maymundan gelmedikde maymuna gidiyoruz diye. muz ver çocuğa yavaştan uzaklaş :D
10 YorumlaYosun bağlamıştır artık vücudu çıplak görmemeye çalış mümkünse
00 YorumlaYaz mevsimini beklesin bu soğukta ne banyosu ahah :D denize girince artık :))
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilime arkadaş bulduk aman ne güzel :(
Soran+1 yılŞaka gibi :(
+1 yılSevgilin recep ivediği çok izleyip etkisinde kalmış sanırım 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!