Hepimizin yaşam kalitesini artırmak için farklı yöntemleri var. Siz kendi hayatınıza değer katmak için neler yapıyorsunuz?
Hayat kalitenizi artırmak için neler yapıyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Kadınlar kalite insan arıyor... Bulunca o insanı yok edip başka birni bulup onu da yok etmek amaçlı bir hayat politikası var bunların... Bu yüzden kuzenlerim bir kaç kişi spor bisiklet hayat güzel sıkıntı yok. Fakat boş kadınlara da yer yok hayatımda. Enerji ve para emen vampppirrrilerr.
Emekli maaşım yüksek de olsa yine de çok çalışıyorum Çooook çalışıyorum :) size tavsiyem Hayat kalitenize Evet yükseltmek istiyorsanız Boş işlerle uğraşmayın hayatınızı yaşamaya devam edin ama çalışıp para da biriktirin :)
Hayat kalitesini artırmak için önce seni mutlu eden şeyleri keşfetmek gerek. Ben, doğayla iç içe vakit geçirmeyi ve kitap okumayı her zaman bir terapinin parçası olarak görüyorum. 🌿📚 Dengeyi sağlamak adına düzenli uykumu önemsiyorum, çünkü dinlenmeden hayatı yakalamak daha zor oluyor. Tabii sevdiğim insanlarla zaman geçirmek de keyfimi artırıyor. Senin de bu güzel yeşillikler içinde, kitapla huzur buluyor olman harika görünüyor! 🌸✨