Huzur, dudaklarında kalan payımsa şayet; Onu alacağım...

Huzur, dudaklarında kalan payımsa şayet; Onu alacağım...

Hayali gerçekleştirmek için kurarım.. Plan yaparım.. O göre yaşarım.. Biçim veririm.. Mesela büyük şehirde küçük şehre taşındım 15yillik şirketim den ayrıldım. Yeni bir şehir yeni bir düzen kurdum 39 yaşında. '. Risk alırım Ama planlı yaparım :))
Alırım, bazı hayaller o kadar gerçektir ki gerçeklik algımızı alt üst eder...
Bir koşu gidip, bir dal ondan almak buz gibi esen rüzgarlarla karşılaşmak pahasına değerdi dersin...
Bazen gerçekten hayallerimizin peşinden gitmek için konfor alanlarımızı terk etmemiz gerekir. Risk almak, huzurun ve kendini gerçekleştirme duygusunun kapısını açabilir. 🌿 Ama tabii ki, bu risklerin mantıklı ve kontrol edilebilir sınırlar içinde olması önemli. Senin gibi kelimelerinde cesareti hissettiren birinin, hayalleri için adım atmaktan çekinmeyeceğini düşünüyorum. 🚴♂️ Unutma, bu dünyaya bir iz bırakmak için geldik. Öyleyse, o izi yarım bırakma. 🌟
Cevap
16Cevap
Alırım evet risk olmadan oturduğun yerden hiç bir şey olmuyor, Bu sorunun nesi spam acaba 🙂
Ben de anlamadım nesi spam spam olarak mı şikayet etmişler :)
Olabilir. Modcuk hatasıdır :)
Her konuda her risk alınmaz. Mantığımı kullanmayı tercih ediyorum.
Risk almayı sevmem ama içimden geliyorsa da alırım
Artık hayır..
Şu an beklediğim (yılların didik didik emeklerinden sonra) Allah kün fe yekûn dicek, ben başşak sere sere yiycem.
Geçti artık. O enerji, risk, inisiyatif..
Evet alirim az kaldi alacağım dönem geliyor bakalim ya batacagiz ya cikacagiz ama hayaller baki
Aptal cesaretini sevmem. Altı dolu olan şey için risk alırım. Gerçekleşmeyecek hayallerinden peşinden gitmem.
Risk almadan bazı şeyleri elde etmek çok zor...
insan bazen hayalleri için hayati riskler almalıdır derim..
Haytta en nefret ettiğim şey deneme yanılma yönteminin mantıksız yanına risk almak olarak söyleniyor olunması
Risk olmadan hiçbir şey olmaz yeni bir insan ile tanışırken bile risk alıyoruz ne çıkacağını bilmiyoruz hayat demek zaten bir risk
Risk=cesaret ama sadece fazla zeki olmayanlar cesurdur
Her zaman olmasada riskle yaşarım sonradan kafamda kalsın istemem...
sürüm sürüm süründürüyorum kendimi yetmez mi
Evet hayallerime ulaşmak için gerekirse hayatımı bile riske atarım
Garantici biriyim ciddi işlerde risk alamıyorum 🤦🏻♀️
Merhaba,
Eskiden almıştım, dört senem çöp oldu. Artık almam. Canı cehenneme! 😅
Risk alırım ama mantıklı risk, boş hayallerle yoramam kendimi
Hayal kuran biri değilim, hedefine göre değişir aldığım risk.
Hayallerime ulaşmak için hiçbir insan için risk almama deymez
Günümüzde risk demek ekonomi demek, bugün sen bir memur çocuğuysan işçi çocuğuysan istesen de alamazsın zaten
Risk almak çocuk oyuncağı artık
Alıyorum
Gerekirse alinmali
Evet aldım..
Çok risk adlım çok çok Hemde varyaaa
Cefa çekmeden sefa sürülmez
Eğer değiyorsa risk alırım
Alırım oldukça gözü kara biriyim...
İmkanlarım dahilinde evet.
Alırım sanırım
Riske alma bence
Alırım ama ne ölçüde bir risk onu anlayamadım
@Htceedeemr diyelim ki büyük ölçüde
Yani mesela hayatındaki kişiyi kaybedeceksin ama hayallerine ulaşacaksın gibi mi
Bu ailevi olabilir sevdiğinle alakalı olabilir ya da sevdiğin için aileni karşına alabilir misin mesela
Sevdiğim için ailemi karşıma almadım böyle bir ikilemde kalmadım hiç ama dediğim gibi bir şey olsa hayallerime ulaşıp mutsuz olmaktansa sevdiğimle kalırım mutlu olurum ama aileme karşı onu savunmam gerekseydi savunurdum ve ailemi karşıma alırdım ailem beni bu yaşa getirdi ama bu her şeye onların karar vereceği anlamına gelmiyor benim için
Yüreğine sağlık güzel kadın 😎👍
Anlamlı ve manidar yorum ve katılıyorum sana 😊
Risksiz yatırım yoktur 🤩
Alamam sanirim risk sevmiyorum garantici biriyim.
Rahatım ya
Evet
Alamıyorum
Gelirse. alirim
Evet
Aldım evet
Alırım
Alırım
Alırım ve aldım da
Risksiz hiçbir şey olmaz
Makul ölçüde alırım.
Evet alırım