Aranızda telkin dinleyen ve değişim gören var mı arkadaşlar?Neler dinlediniz ve ne gibi sorunlarınıza faydası oldu.
Şimdiden yorumlar için teşekkürler.
Şimdiden yorumlar için teşekkürler.
Kuzenim eski sevgilimden ayrılmam için beni uyarmıştı ve ilk defa birinin uyarısı dinledim ve çok mutluyum. Çünkü o piç bana kuzenini de çağır grup yapalım dedi, seviştiğimizi beni tanıyan bir arkadaşına anlattı ve en sonunda da beni aldattı. Çok boktan bir kişiliği olduğunu biliyorum ama aşıktım işte. Neyse ki şimdi tekmeyi koydum tabi bunun daha ne olduğundan haberi yok. Bayadır kafam rahat ve iyi ki onu zaman geçirmeden dinlemişim diyorum.
iyi yapmışsın..
çok dinledim ama bir faydasını görmedim ne yalan söyleyeyim :)
hımm
belirli zamanlarda bilinçli olarak beynimize düşünceler ekiyoruz sonrada unutuyoruz onları
bilinçaltı unutmuyor yerine getiriyor
telkinde hedef bilinç altı
yani neden şikayetçi isen sebebi sensin
geriye dön ve düşün
geleceğin tohumları bugünün topraklarında filizleniyor
yani telkini olumlu buluıyorsun anladığım ben bu avatarı sevıyorum daha once dedım mı bılmıyorum..:)
teşekkürler
ben şunu demek istedim o seni engelleyen parmaklıklar zincirler senin koyduğun zincir , parmaklıklar telkin hiç denemedim
lakin duydum yalnız birinin benim bilinç altıma girmesini istemem
aslında bunu bende cok dusundum zaten dısarıdan o kadar cok sublımınal mesaj alıyoruzkı bırde ben bunu yapmak ıstemedım ama eger bu benım ısıme yarayacaksa neden olmasın.Teşekkür ederim yorum için.
Evet dinledim nisan ayının sonunda başladım ve şuanda inanılmaz değişimler yaşıyorum 4 ay gibi kısa bir sürede...Ayrıca ücretli telkin cdleride siparis verdim ve iyiki de vermişim şuanda bile kulaklıkla dinliyorum bu cevabı yazarken :) buradan dinleyebilirsin..
Ne için dinliyorsun kendıne güven mi?
kendine güven ego güven güçlendirici sosyal fobi sosyallik arttırıcı suçluluk duyguları bunları dinledim sosyal fobi vardı bende kendine güvensizlik vardı kızlarla iletişim kuramıyordum şimdi ise inanılmaz değişiklikler var...
Hepsını nasıl dınlıyorsun bır telkını kac saat dınlemek gerek?
bir gün içinde beş altı farklı telkini dinleyebilirsin ortalama 8 saat dinle günde daha fazla dinlersen daha iyi olur kendime güvenim had safhaya ulaştı dinlediğimden beri önceden çok fazla güvensiz biriydim korkak biriydim şimdi belirgin düzeyde düzelmeler var zaten bir ay dinledikten sonra etkilerini sende kendi gözlerinle görmeye başlarsın..
iyide gün içerinde ders falan yapıyorum bır 4 saat. kalan zamanlarda nasıl bmlüşcem yaa..Bıraktıgın zaman sorun tekrar edıyor mu?
sorun kalıcı olarak çözülüyor düzenli dinleme süresi bir ay sadece...telefonun hoperlöründen kısık sesle aç öyle dinle kulaklık şart değil...günde sekiz saat şart değil ama etkisinin bir ayda görülmesini istiyorsan öyle yoksa daha az dinlersen bir ayda değilde etkisini ancak altı yedi ayda görürsün etki süresini hızlandırır dinleme süresi..
hımmm gece yatarken acık kalsa mesela kulaklık kulagımızda etkıs aynı olur mu bılınc o zaman uyku halınde mı yoksa uynaık mı oluyor?
uyku halindeyken dinlemen daha da etkisini artırıyormuş ben hem gündüz hem de gece yatarken dinliyorum.. müzikler ücretsiz zaten sitede..
ben ındıremedım yaa:(
buradan dene..
oldu yaa valla oldu demınden berı olmuyordu.:)
bıraz değişimleri anlatır mısın
Ben içine kapanık yetiştirildim çok hakkını arayamayan haklı olsa bile susan kendine güvensiz sosyal ortamlardan korkan bildiğin ezik bir insan tiplemesiydim sonra bu siteyi buldum ilk başta çekindim güvenemedim ve dinlemedim sonra böyle olmaz denemem lazım dedim denedim iyiki de denemişim yürüyüşüm bile değişti kendine güvenen birisi oldum daha kararlı hale geldim kızlarla konuşmaktan çok çekinirdim şimdi konuşmak çok zevkli bildiğin zihinsel olarak değiştim yani..
süper zaten sotedekı yorumların coguda boyle tabı olumsuzlarda var..
olumsuz neden var biliyor musun iki gün dinleyip sıkılıp bırakanlar ve dinlemeyenler sanıyorlarki fayda göremeyecekler bir ay dinleyip de fayda göremeyen yok zaten sitede yazmışlar ablama da söyledim o da dinliyor artık bir iki aydır..
sen nıye kendını gızledın bu arada cok mu mustehcen bır soru sordum:D
Senı sımdı ekleyemıyorum.
Kimse telkin dinlediğimi bilsin istemedim sonuçta telkin dinleyen bir erkek olunca daha da kötü bir durum oluyor hani erkek güçlü olmalı imajı var ya o yüzden kusura bakma :D
o zaman özgüven telkınınıde dınlemelısın:D
Aksine özgüven telkinini dinledim ve özgüvenim tam şuan gizlememin sebebi şu bir hayli tanınan biriyim bu sitede ve hani kimse bilsin istemedim şimdiye kadar telkin dinleyerek bu duruma geldigimi :D
vay vay vay vay :) küstüm o zaman sana ben..
neden küstün ama :(
öyle:(
söyle :(
Burdan söyleyemem olmaz..
neden ama?
ya şaka yapıyorum ya tamam gızlen sen bundan sonra benım butun sorularıma gızlı cevap ver tamam mı ceza sana :D boylece senın burdakı gızlı oldugunu anlayayım..ok:D
normalde prensip olarak kimseyi eklemem genelde başkaları beni ekler ama belki soracagın bir soru olur müziklerle ilgili dinlerken buradan ulaşmak zor olur o yüzden arkadaşlık isteği gönderiyorum hem dinlerken yardımcı olabilirim :)
Şu ana kadar bende kimseyi eklemedim..Sana söylediysekde havalanma hemen..o özgüvenler bana sökmez:D
:D hava değil prensip meselesi :)
o zaman cok havalı bir prensıpmiş
zaten hemcinslerim hemen herkesi ekliyor ben de eklemiyivereyim birşey değişmez :)
ekleme o zaman :)
Merhaba size danışmam gereken şeyler var, bende isme özel telkin yaptırdım 2 ay dinledim değişen bir şey yok diye bıraktım aceleci mi davrandım, hasta olmadığımı biliyorum bilinçaltı inancım sorunlu sadece, sizin yazınızı okuyunca umutlandım, gece tekrar telkini dinlemeye başladım
@FERHAT628 www. hayatımdeğişti. com
Çok umutlandım bu yazıyı okuyunca👏
Cevap
3Cevap
telkin 3-5 gün dinledim sanki psikolojim daha da bozuldu. bunun yerine nefes egzersizlerine başladım, faydasını gördüm. şimdi koçluk sertifikası almak istiyorum( nefes atolyelerı mevcut).
nefes egzersizi evde bir kitap var baktım bugün ama faydası nedir bilemedim açıkçası ilgimide çekmedi kitap.Anlatır mısın biraz..
Nefesle ılgılenmem nette psıkolog ararken Yıldız Burkovık'e rast gelısım ve o'nun fobısını nefes egzersızlerıyle yendıgını ogrenmemle basladı. Arastırdıkca kısıtlı nefes aldıgımızı, kotu olaylar karsısında nefesımızı tutup dusuk enerjıyı ıcımızde hapsettıgımızı olumsuz dusuncelerın boyle boyle gelıstıgını okudum. Karnın alt bolgesınden baslayarak ( dıyaframı calıstırmakla oluyor), yukarı dogru
nefes almak... Nefes butun olarak dusunulmelı aradakı baglantıyı kesmemek onemlı. Bu bır nevı donusum saglıyor (fızıkı ve ruhsal). Tavsıyem arastırıp uzerınde durmandır, bol sanslar.
sağol teşekkürler arastırcam ve uzerınde durcam..başarılar.
Tesekkur ederım.
En iyisi kendi kendine yaptığın,en işe yarayanı o bence.
kendi kendine ne yaptın meselada başarılı oldun?Nasıl yaptın fikir verir misin?
bu kadarını bende yapabiliyorum hatta fazlasını..
mesela korkularımın üstüne giderim.Eskiden tartışmalarda kimseye cevap vermezdim haklı dahi olsam şimdi cevap vermediğim adam yok...Bu konuda pasiftim mesela ezile ezile öğrendim.
ölü bir böcekten başla istersen bunu yenmeye ne bılım al elıne ıncele falan.
al terliği vur:D
:D:D:D
aylı böcük
Benim bildiğim bir karışım var o daha etkili. Telkin saçma ya
Nedir o yaptığın karışım?
daha önce ders calışmakla ilgili dinlemiştim iyi geldı sonra bıraktım tekrar devam ettım olmadı. ..o yuzden once toplumun nabını yokluyorum önerebeılcegın sey nedir?Bunun gıbı bırsey mı telkın.
Hatta telkin insanı bayıyor bence sacma geldi bana bir kere deniyim demiştim
Telkin ne?..
Bilmiom :(
kendi kendimi telkin edebiliyorum nema problema
Aferin sana..Güzel.
Kimden dinlediğine bağlı.
nasıl kimden dinlediğine bağlı..
Kim sana hangi konuda ne diyor? bunu bilmek lazım.
ne sorduğumu anlamamışsın galiba..
daha açık anlatabilirmisin?
çok fena yaaa. benim saçma hikayemi dinle daha iyi gerçekten.
anlat o zaman hikayeni dinliyorum..
neyini anlatayımki. tiksindirici gelir. bşver
benim yerime karra verme belki tiksinmem..
özeline yazabilirim. uluorta yazmak istemiyorum
ok.
yıl 2012 hala telkin dinleyenler var...
yani ne demek istiyorsun aç biraz?
:D
2012 yılında telkin mi kaldı yahu ?
kalmış işte:)
Türk kızlarının ve telkin normal karşılıyorm zaten..
Ben türk değilim türkiyeliyim.
neyse böyle konulara girmeyelim,Türkİye'de yaşıyosan Türk'sün bitti!..
Türkiyeed yaşıyorum türk değilim bitti.
hangi millettensin ?
Ne yapıcaksın çok mu lazım..
merak ettim hangi millettensin Türk'lüğü kabul etmiyorsun yaa ondan!.
Kabul etmemek değil türkiyeliyim dedim zaten.Türk değilim hepsi bu ayrıca konuyla alakası yok kalktın turklugu koydun.Sınırlendım gereksız seyler bunlar kım neyse ne.Madem Türklüğün çok önemli niye oxfordlusun okusaydın ya sütçü imam üniversitesinde .deli ediyorsunuz beni..
ben bu nickli makara amaçlı aldım eminim bunu biliyorsun ama kendini savunmak için söylediğini biliyorum,Türkiye'de yaşayıpta Türk'lüğü,Türk bayragını kabul etmeyenlerin bence Ermeniden farkı yoktur..
ne oldu zoruna gitti yazdığım galiba..hatta madem bu kadar türklüğe önem veriyorsun türk kızlarına niye laf atıyorsun ne dediğin belli değil.Anca öyle nikte hava atarsın oxfordluu diye.Güle güle sana illa bir sorumda bir kahraman çıkacak yani.
burada makara amaçlı bulunmaktayız,herşeyi ciddiye alırsan yandık demektir,tekrar diyorum Türkiyede yaşayıp Türklüğü kabul etmeyen Türk bayragına saygı göstermeyen bence erivan'daki ermeniler kadar,ermenidir..
tamam makarana devam et sen.ciddiye almıyorum seni..Ermeni falanda değilim kaldıkı ermeniler senden daha hoşgörülüdür eminim.
OZaman belli ne oldugun senin...
neymişim ben.
söylememe gerek varmı ?
söyle istersen
biliyosun benim senin ırk'tan(ırkta değilde neyse) oldugunu bildiğimi..
Ha benımkı ırk olmasın senın kı ırk olsun tatmın oldun mu..
olmadımda yazık size...Ama devlet kurulsa gidermisiniz devletinize?
Defol..
Gitsinler aga bunları burada isteyenler yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar