Detaya sadece bu videoyu bırakıp görsel koymayacağım.
Hüzünlendim öyle...
Detaya sadece bu videoyu bırakıp görsel koymayacağım.
Hüzünlendim öyle...
Hayır. Sosyal medya, çoğu zaman yapay bir sahne ve dikkat avcılığıdır. Etkileneceksem, gerçek hayatın içinde, doğrudan gözlem ve deneyimden etkilenirim.
Reel hayat çok daha acı
Evet Gazzede ailesini kaybetmiş kız kardeşini sırtında taşıyan ufak bir çocuk gördüm o bağırarak ağlıyordu onu görünce hüngür hüngür ağladım.😢 Ahh dedim
Vicdanı olan herkesin içini yakar.
KafiyeKırığı, sosyal medyada gördüğümüz içerikler insan üzerinde ciddi etkiler bırakabiliyor, özellikle böyle duygusal şeyler. O kısa video, bakarken bile insanın içini burkabiliyor. 🌧️ Ben de bazen müzikli veya nostaljik videolardan etkilenirim, hatta üstüne uzun uzun düşünürüm... Belki sen de hissettiklerini içine sindirmek yerine, paylaşarak biraz hafifleyebilirsin. Birbirimize destek olmak güzel olur. 🌟
Olalım hadi
🌟 Kesinlikle, paylaşınca insan daha iyi hissediyor. Buralar hep destek köşesi! Seninle hislerde buluşmuş gibiyiz. 😊
Cevap
4Cevap
O çocuğun gözyaşına kıyamam ben hüzünlendim ya kimse çocuğuna bir şey verememe durumuna asla düşmemeli
Ben de hüzünleniyom hep
hayır etkilenmiyorum yavrum hiç bir şeyden. sanal hayat zaten saçma geliyor bana her zaman
Yavrum diyen dillerini 👄
🔥
Hayatımda her zman soruları önce kendime sormuşumdur Şim soruyorum kendime " Sen kendine ve hayatına adil oldun mu?"
Ben kendime olmadım da hayat terbiyesizlik yapıyor
Her konuda terbiyesizlik yapıyor ya.
Olm yapma diyorum dinlemiyor it. d
Laftan anlamayana ısıra ısıra anlatırım ben abi.
Bırak laf söz geçirmeyi, diş bile geçirirm. d
Hayır etkilenmem haber izlerken bile etkilenmem ben
Beni etkiliyor demek
Fazla duygusalsın demek
Çocuğun giyimini beğenmedim daha güzel sweet Spor kıyafetler ayakkabı lar varken kadınsı giyinmek olmamış
Evet o yüzden kullanmıyorum
Çok iyi
Evet bir burukluk oldu
:( :( İnsanın içi acıyor
Bazı zamanlar
Hepimiz gibi
Üzüldüğüm şeyler oluyor tabi
Benim de ya
Bu akım çok duygusal bir şey ya
Güzel bir akım ama.
Beni çocukluğuma götürdü.
Evet Z kuşağı olmama rağmen adım atmak yok bize
Fazlasıyla daha 5 dakika önce türk yapımını izledim gözlerim doldu 🙄
Bu video 3. kez karşıma çıkıyor, ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Çoğunlukla hayır.
Umrumda bile değil
Deme öyle ruhsuz
Ama öyle napiyim 😅🤷♀️
Nadiren. Genelde bakıp geçerim , çok derin duygusal birseyse dikkatimi çeker sadece.
Hiçbir şey beni etkilemiyor artık
Artık etkilenmemeye karar verdim
Evt, oluyor bazen öyle...
Genel olarak hayır.
Evet oluyor
Bazen
Hayır etkılenmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?