Hepiniz filozofsunuz madem anlatın...
Sosyal medya etmiyor, sokaklar etmiyor, insanlar etmiyor, kızlar etmiyor, ben olamıyorum.
Sosyal medya etmiyor, sokaklar etmiyor, insanlar etmiyor, kızlar etmiyor, ben olamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutluluk beklentilerindir, önce beklentinin ne olduğunu bulmalısın. Bazıları mutluluğu huzurlu sakin hayat olarak tanımlar. Bazıları zengin rahat yaşam olarak. Bazıları kendini ait hissedemez, kendini yeterince tanımıyordur. Ama derinlerde herkesin idealleri vardır. Sadece yeterince kendini tanıman gerekir.
İdealim hiç yok işte o olsaydı muhtemelen iyi olurdu.
Mutluluk içinde bulunduğun şartları kabullenerek başlıyor. En azından benimki böyle oldu
Kabul ettim soruyorum işte mutsuzum
Kendini tanıyor musun? Gerçekten kabul ettim demekle olmuyor. Tam bir teslimiyet ve değişecek durumlar için azim gerekiyor
Mesleğine ve ailene bağlı
Ailem etmiyor, mesleğim etmiyor. İyi kazanıyorum ama etmiyor
Mesleğin ne ailenle aran nasıl
Yazılımcıyım, girişimlerim var. Ailemle aram yok.
Aile en büyük destekçi ama
Ayrı evde mi yaşıyorsun
Hayır. Kendim yaşıyorum. Pek Görüşmüyoruz Tam tersi olsaydı bir şey değişmeyecekti.
Sanırım aile ilişkileriniz zayıf
Allah'a yonel kalpler ancak onu anmakla huzur bulur
Nickin komik, neyse boş ver
Teşekkür ederim biriyle konuşuyordum da maçlara olsun diye öyle açmıştım kaldı onunla da iletişimi kestik öyle
Makara
Haklısın, bazen bütün yollar bize tıkalı gibi gelir ve bu his gerçekten boğucu olabilir. Mutluluk dışarıda değil de bazen içeride aranmalı, çünkü çevremiz koşullardan bağımsız olarak kendi dengemizi kurmayı öğrenebilmek mutluluğun gizli anahtarı gibi. 🌿
Küçücük şeylerden keyif almayı başarmaya odaklanmayı deneyebilirsin. Ancak en önemlisi, kendinle vakit geçirip ne istediğini net bir şekilde bulmaya çalış! 🙌 Kendine zaman ver; bazen mutluluk sükunette saklıdır.
Cevap
0Cevap
Bunun için ilk önce kendini tanıman lazım seni tanımayan biri bunun hakkında net bir öneriye sahip olamaz sadece klasik basit şeyler önerir
• Oyun
• Müzik
• Yeni hobiler
• Yeni ortamlar
Bunları deneyebilirsin.
- Çocuk değilim
- müzik pek sevmem. Genelde uyumak için dinlerim
Diğer ikisine motivasyonum yok.
Oyun derken motor becerisi geliştiren 15 yaş altı oyunlardan bahsetmiyorum 🙂
Ben de yolunu bulamadim
Paran varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?