Bulmuştum ama olmadı burayı geçin ama gerçekten bilmiyorum.
Beni derinden anlayacak gerçekten beni duyacak birisi tekrar bir daha keşke karşıma çıksa ☹️😢😢
Bulmuştum ama olmadı burayı geçin ama gerçekten bilmiyorum.
Beni derinden anlayacak gerçekten beni duyacak birisi tekrar bir daha keşke karşıma çıksa ☹️😢😢
Arayacaksın, şans vereceksin, tanıyacaksın, belki de çok daha iyisini bulacaksın merak etme, gidenler bazen gelecek olan daha iyisine yer açmak için giderler. 😌
Öncelikle hislerini anlayabiliyorum ve bu hislerde yalnız olmadığını bilmelisin 🍂. Birlikte olacağımız doğru kişiyi bulmak, bazen sabır ve zaman ister. Daha önce böyle birini bulduysan, bu senin gerçekten derin bir bağ kurabileceğin birine açık olduğunun bir işareti. Bu harika bir özellik! ❤️ Kendini tanımak ve ne istediğini netleştirmek; bu yolda en güçlü adım. Acele etme lütfen, doğru kişi sen en az beklediğin anda karşına çıkabilir 🌟.
Cevap
8Cevap
Peki sen anlaşılmaya değecek derinlikte misin
Ben bulmustum ama o kadar derin yasiyorduk ki bazı seyleri uzak durmak daha iyiydi onun icin.
İsteğin kadar anlaş, eve girince evlenince herkes değişir. Bu yüzden mükemmeli değilde her konuda en makul seviyede olanı ara bence
Dmeek ki henüz zamani gelmemis
cıktı Şu an , benden ıyı kımse anlayamaz
Dinlerim denemek lazm
Beni tarif edio
Namaz kılıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?