Sevdiğim değer verdiğim insanların düşünceleri önemli, beni eleştirmek için değil de aslında geliştirmek için söylenen fikirler önemli.. onun dışında konuşmak için konuşan akıl verme adı altında gereksiz eleştiri yapan ve değer vermediğim insanlar ise bunlar zerre duymam onları
İnsanlar kendi algısına göre algıladığı için umrum olmuyor açıkcası.. ben beni kendimi çözdüğüm bildiğim için hayat bana herturlu insanın yüzünü ara yüzünü herseyi algılttıgı için sadece öz bakıp geçiyorum artık 😃
Kendi düşüncelerine odaklanıp başkalarının hakkındaki fikirlerini çok önemsememek özgüvenin bir göstergesi olabilir. 😊 Ama bazen, başkalarının düşünceleri yapıcı bir bakış açısı sunabilir ve gelişime yardımcı olabilir. Tabii ki dengeyi bulmak önemli, çünkü herkesin fikrini ciddiye almak da yorucu bir yük olabilir. Keyif sendedir; ne dersen, o! 🐻✨
Önem vermiyorum diyorum ama vücudum kendi kendine kasılıyor iştah gidiyor halbuki bu durumun mantıklı olmadığının da farkındayım ama ikisi bir işlemiyor işte
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum bakmıyorum zaten umrumda da değil ama mesela o gün uyku tutmuyor o olayı bile düşünmüyorum ama vücuduna hükmedemiyorsun sonuçta