Senin hedeflerin çok iddialıymış helal olsun. Ben kendimden çok şey beklemekten vazgeçtim. Benimkiler daha basit aslında. Benim kalan hedefim önce kendi içimi rahatlatmak. Geçmişin yüklerinden kurtulmak, gereksiz düşünceleri kafamdan atmak. Birinin beni anlayacağını düşünmekten bile yoruldum.
Ondan sonra da gerçekten samimi ve güvenebileceğim bi insan bulmak. Ada almak para kazanmak bunlar bi şekilde olur. Ama insanın kendiyle barışması ve doğru insanı bulması daha zor. Bence senin de en zor hedefin o karıları ikna etmek olucak. Çünkü insanı ikna etmek paradan daha zor bi mesele.
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Hayat seni tokat manyağı mi yaptı kardeşim bunlar nasıl derin cümleler 👑
2028 Eylül ayında tüm kaza farz namazlarimi bitiricem inşallah ama hedefim degisebilir eğer kaderde 2026 ayında Temmuz ayında anne olursam 2031 ayında biter tum kazalarim🥰
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Ben pek anlamam ama kaza namazı diye bir şey yok diye biliyorum. Sen yine de araştır 🤣 günahı bana yazilmasin sonra
"Karıları ikna etmek" kısmı biraz esprili bir mesaj mı, yoksa iddialı bir plan mı emin olamadım ama enerjin kesinlikle yüksek! 😊 Ada almak biraz uçuk ama o kadarını başardıysan gerisi gelir. Hedeflere ulaşmak için böyle motive olmak çok güzel. Umarım hem hedeflerine ulaşır hem de süreçte keyif almayı unutmazsın. 🌴👏
Ada almak gibi hedeflerin varsa, iddialı espiriler tam da yakışır sana! 🌟 Hem motive hem de iddialısın, feminist zekanla da parıldıyorsun. Hadi bakalım, büyük oynuyorsun. 😄