Kadın ve erkek beyni farklı çalışıyor ama algıları dar, düşünme yetisi ketli, ve kotalı insanlarla iletişim her zaman yorucudur...
- Ama yine de inanmak başarmasının yarısıdır diyerek kuyuya ilk taşı ben atıyorum ve 40 akıllı bekliyorum soruya :))
Biz erkekler daha çok problemin çözülmesine odaklayınızdır. Bu yüzden de biraz sabırsızızdır...
Ama birçok kadın bizim gibi bakmaz olaya onun için sorunun mutlaka konuşulması gerekmektedir çünkü o konuşarak içindeki sıkıntıyı atmalıdır, zehir almadan bal damlamaz )) ve erkeğin kendi gibi düşünmediğini fark eden kadın
- beni hiç dinlemiyor
- sadece kendi duygu ve düşüncelerini önemsiyor diye düşünür.
Aynı şekilde erkekte kadının onu duymadığını düşünür ve kadının kendini rahatlatmak için seçtiği yolu kendine saldırı ve şikayetlenme olarak alır.
Sonuç daha da büyüyen sorunlar...
Erkek için uğruna savaşılacak kadınsa karşısındaki her şeyi yapabilir
kavga eder uğruna, sorunlar varsa da düzeltmek ister ama sorunlar çözülmek yerine daha da büyüyorsa seven adam biraz uzaklaşır amaç tamamen kopmamaktır!
Ama kadın beyni bunu böyle almaz, ortalık pusludur göz gözü görmüyordur o an iletişimde olduğu adam yanında olsun ister! Yani bu onun için küçük bir ilişki testidir...
Dipnot;
Detaylar farklılıklar üzerinedir ne kadın hedeftir ne de erkek egemenliği vardır!
Sorunun ana amacı, farklı olduğumuzu ve bu fark anlaşılmadığı için herkes
-ben doğruyum
-ben yanlış yapmıyorum
-yanlış olan da hata yapan da hep o
diye düşünüp duracaktır...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne