Herkese Merhaba,
Bir insan çok değişebilir mi karakter olarak? Yoksa sonradan mı tanırız o insanı? Merak ediyorum. Eski bir arkadaşım var çok fazla değişmiş, içimden bu o kişi olamaz dedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese Merhaba,
Bir insan çok değişebilir mi karakter olarak? Yoksa sonradan mı tanırız o insanı? Merak ediyorum. Eski bir arkadaşım var çok fazla değişmiş, içimden bu o kişi olamaz dedim.
İnsan değişir mi çok zor bi soru. Bence ikisi de biraz doğru. Bazen insanlar yaşadığı şeylerden dolayı çok değişir. O eski arkadaşın da belki çok zor şeyler yaşadı ve farklı bi insan oldu.
Ama bi yandan da o hep öyle bi insandı da sen onu yeni tanıyorsundur. Genelde öyle olur zaten. Yıllar geçince insanlar asıl kimliklerini daha çok ortaya koyar. Eskiden rol yapıyordur belki de. Herkesin bi maskesi oluyor. Sonra o maskeler düşüyor.
Kesinlikle İnsan çevresindeki kişilerle şekillenir büyür hatta bazen yeniden doğar.
Ancak karakter varsa vardır o elde edilmez sonradan kazanılmaz.
Merhaba, gerçekten çok ilginç bir konuda düşünüyorsun. İnsanlar elbette değişebilir, çünkü hayat bir öğrenme ve dönüşüm yolculuğu. Deneyimler, yaşanmışlıklar, çevresel faktörler ve kişisel tercihler zaman içinde birini oldukça farklı kılabilir. Ama şunu da unutmamalısın; bazen bizim o kişiyi nasıl gördüğümüz de değişir. Belki eskiden fark etmediğin detayları şimdi daha net görüyorsun. Değişim hem doğal hem de insanın gelişiminin bir parçası 🌱. Eğer ılımlı bir şekilde bu değişime yaklaşabilirsen konuya daha sağlıklı bir pencereden bakabilirsin.
Cevap
1Cevap
Değişmez
Ben düşünüyorum, daha önce nasıl göremedim bu kişiyi diye. Çünkü öyle bir insan değildi o
Herkesi çok iyi tanıyormuş gibi yaklaşma zaten bir kişiyle evleneceksin onuda anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?