Şansımızda sabrımız kadar çok olsaydı bizde mutlu olurduk..

Şansımızda sabrımız kadar çok olsaydı bizde mutlu olurduk..

Hayat bana sabrın aslında en büyük şans olduğunu öğretti. Beklemeyi bildiğimde, doğru anın kendiliğinden geldiğini gördüm. Sabır bazen yorucu olsa da, içinde umudu büyüten sessiz bir güç gibidir. Şansın gelip kapımı çalmasını değil, sabrımın getirdiği zamanı yaşamayı öğrendim. Belki şanslı değilim ama sabrım bana her zaman yol açtı. Bu yüzden en büyük şansım aslında içimdeki sabır oldu.
Sabır bende doğuştan gelen bir şey değil, hayatın bana öğrettiği bir özellik oldu. Bazen bir işin sonucunu beklerken çok zorlanırım, her şeyi hemen bitirmek isterim. Ama sonra anladım ki bazı şeyler aceleye gelmez. O yüzden sabrı, zamanla kazandığım, kendimi geliştirdiğim bir özellik olarak görüyorum.
Şansa gelirsek... Kendimi şanslı bir insan olarak görüyorum. Ama bu, her şeyin kendiliğinden yolunda gittiği anlamına gelmiyor. Benim için şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır ve bunu fark etmektir. Evet, bazen hayatıma harika fırsatlar çıkar ama ben de o fırsatları değerlendirmek için çaba gösteririm. Yani benim şansım, sadece bana sunulan bir şey değil, benim de onu yakalamak için harekete geçtiğim bir durumdur.
Şansa inanmam. Planım vardır. Sabır konusuna gelince, sabırlı değilim, stratejik davranırım. Aradaki fark, beklerken oyalanmak değil, beklerken hesap yapmaktır.
sabırlı birisi değilim maalesef. eskiden çok sabırlıydım ama artık sabrım kalmadı.. şans konusunda gelecek olursak da hayatta hiç şanslı değilim maalesef. ama alıştığım için de umursamıyorum artık bunları
Ne güzel bir nokta yakalamışsın. Şans mı sabır mı üstün geliyor, hep sorguluyoruz. Ama unutma, sabır çok güçlü bir silah. En beklenmeyen anda şansa dönüşebilir. Hayatta bazı şeyler zamanla senin olur. İnan, sabrınla zorluklarını aşarak kendi şansını yaratıyorsun. 🌟✨ Umutsuzluğa kapılma; sabır, umutla birleşince mucizeler doğurur. 💫
Cevap
48Cevap
Sabırlı bir insanım , şansa da inanmam, nasibe inanırım
ikisi de değilim, maalesef :D
İkisi de yok bende djjd
Sabırsızım da şanssızım da ikisi birlikte yoruyor beni jsjsj
Sabrım dağları taşları deler yok bendeki sabır kimsede cano ve tek buna şükür ediyorum benim hazinem..
Ne sabırlıyım ne şanslı seçeneklerde bu war mı aşko?
Zaten şanslı olmadığın için bir şekilde sabırlı oluyorsun şanslı olsaydın bu kadar sabıra ihtiyacın olmazdi
Ani parladığım oluyor. Ama bu parlama bir birikmişin neticesi olarak ortaya çıkıyor.
Fazla sabır insanın nefsine ağır gelebiliyor.
Şanslıyım ki sabrım var
Ben pek şansa inanan biri değilim. Seçimlerimiz kaderimizi belirler.
Sabırsız olduğum kesin şanslı olduğum konusunda emin değilim sjjg
Adımın anlamı sabırken nasıl sabırsız olayım.
Sabırsız olduğumu söyleyebilirim şans konusunda ise şanslı olduğumu düşünmüyorum
Ben çok şanslıydım ama birden zavallı oldum 😭😭😭😭
Genelde şanslı olduğum noktalar da var sabırlı olduğum noktalarda
Sabrim coktur ama sansim hic yok denecek kadardir
Sabırsız bir insandım sabırlı biri oldum, şanssızdım şansım geldi çok şükür💃🏻😂
ben sabırlıyım hayat şartları bana hep bu modda goturuyor
Sabrım da çoktur şansım da, Elhamdülillah Allahıma... 🌺
Evet sabır konusun da şu sıralar çok iyiyim. Ama şansım yok ablam...
Sabredip şansı yakalayanlardanım... Elhamdülillah 🤲🥰😍
Sabırlıyım da şansız oldum hep kısaca bahtsız bedeviyim
şans çok az bende. genelde kendi şansımı kendim yaratırım. yoksa hiç b avantası yok hayatın bana
Şanslıyım bir de sabır ederken çok ofluyorum
Şans var sabır yok...
İkiside değilim
ikisi bir arada yok muu
Sabırsızım ama hayat sınavlarımı hep sabırdan verdi sabretmeyi öğreniyorum. Şansım pek yoktur
Sabirli ama nasil… kendimi bildim bileli sabrediyorum biseylere… 🤷🏻♀️
Hiç sabırlı değilimdir hemen o an olsun isterim yoksa çılgına donerim
Sabırlı degilim ama cok şanslıyım
En güzeli yaradana teslim olmak
Zaman zaman her ikisi
Hepsi
Aşırı sabırlı
Aşırı bahtsız
Sabırlıyım ama bugun sabrım taştı 🙂
şanslıyimki sabrımda var
Sabırlı biriyim.
Sabırsızım + şanssızım
sabret, şükret, tevekkül et buna inanırım
Sabırlıyım jsn
Sabııııır her zaman kazandırır
Şanlı olmak sabırsız olmaya neden değil ki
Şansımı bekleyecek kadar sabırlıyım
Ikosindende var
Eskiden çok sabırlıydım, tükendi sabrım...
Sabırlıyım, şanssızım. 🤣🤣
Çok şükür ikisini de barındırıyorum
çok şansızım ve bir çok konuda çok sabırlı ve dayanıklı olduğumu düşünüyorum herkes beceremez bunu
Şanssızım. Sevgilimden ayrıldım yine.
🙄🙄🙄 sabır taşı oldum.
Sabırlıyım oldukça sabırlı
Kaderde ne varsa o sdfsdf 😃
Sabrimiz bunun için hâlâ yetersiz demekki
Sabırlıyım şanslı değilim
Cok sabırlıyımdır köseye gecer beklerim
Sabrım az şansım çoktur benim
Sabırlı değilim ama şanslı sayılırım.
Sabırlı değilim şanslıyım
şansım çok sabrım hiç yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?