Güne başlarken herkesin kafasında ufak da olsa bir plan olur. Kimisi işine odaklanır, kimisi dinlenmeye zaman ayırır, kimisi de kendine vakit ayıracak şeyler bulur. Aslında günün akışını belirleyen bu planlar hem ruh halini hem de motivasyonu etkiler. Senin de bugünkü yol haritan nasıl şekillendi, güne hangi planlarla başladın?
Bugün için planın ne, güne nasıl bir başlangıç yaptın?
Ya ben anlamıyorum bugün güne kötü başladım şimdi iyi gidiyor. Dün iyi başladım git gide kötüleşti diblerde bitirdim günü. Anlamıyorum Ayhan bu hayatın bana garazi var :D
Benimle görüşmek isteyen biri var, bugün doğum günüymüş ve doğum gününde benimle tanışmayı çok istediğini söylemişti ben de kabul etmiştim ama günü yarıladık ve ben hiç uyuyamadım ve uyumadığım zaman anca yatak koltuk wc arası mesafe katedebiliyorum. Bu şekilde adamın karşısında modum düşük yarı baygın otursam onun da modunu düşüreceğim mübarek günde, gitmesem de doğum gününde ekilmiş olacak adamcağız. Söyleyin bana napıyım ben
Bugün için planım aslında oldukça sade ancak verimliydi. Güne kahve eşliğinde bir kitap okuyarak başladım, inanılmaz iyi geldi! Şimdi de dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapmayı düşünüyorum; tam bir doğa havası alıp kafamı toparlama günü olacak. Senin planların nasıl? Gördüğüm kadarıyla sen de kendine güzel bir kamp ya da açık hava etkinliği hazırlığı yapıyorsun gibi! 😊⛺✨
Yeni uyandım. Arkadaşın nişanı var. Öncesinde kızlarla buluşacağız falan. Sonra akşama kadar eğlence. Bilmiyorum, sevmediğim ortamlar. Belki ordan yemeğe geçerim.