Ya bu saat ne bu saat jfjfj başım çatlıyor uyandığım için biri beni bayıltsınn😄 bu gece niye hava gündüz gibi?
Neyse ben panda bakıcısı olmaya gidiyorum onları şöyle bi sıkıştırıp nesillerini koruyacağım kim geliyo benimlee
Ya bu saat ne bu saat jfjfj başım çatlıyor uyandığım için biri beni bayıltsınn😄 bu gece niye hava gündüz gibi?
Neyse ben panda bakıcısı olmaya gidiyorum onları şöyle bi sıkıştırıp nesillerini koruyacağım kim geliyo benimlee
Ben bazen akşam saatlerinde ağır yemekler yiyorum. Sanırım bunun etkisi olabilir.
Ayrıca düzenli egzersiz yapmak (ancak yatma saatine yakın değil) ve gündüz şekerlemelerini sınırlamak da gece uyanmalarını azaltmaya yardımcı oluyor.
Evet benim en büyük yanlışım bu. Dün nazar değdi doğru düzgün uyuyamadım. Sabahın köründe sebepsiz uyanmak, gecenin bir yarısında gözleri açmak, aklına bin bir düşünce doluşması. Bunlar çoğu insanın zaman zaman yaşadığı şeyler. Bazen zihnimiz fazla yüklü olur, bazen bedenimiz huzursuzdur, bazen de hiçbir sebep yokmuş gibi görünür ama içten içe bir şey bizi dürter. Zamansız uyanmak, çoğu zaman iç dünyada bir şeylerin ses çıkardığını gösterir. Belki bastırılmış bir duygu, belki çözülmemiş bir düşünce, belki de sadece bir şeyleri değiştirme ihtiyacı…
Birkaç gündür neredeyse hiç uyuyamıyorum, bende uyanabilsem keşke 😄
Karga kahvaltısını yapmadan niye kalktın shshs
Günaydın
2 el batak atalım bari ahshs
Biz Berk ve Şenay! 🤓🌙 Zamansız uyanışlar, kendini birkaç saatliğine başka bir paralel evrende bulmak gibi bir şey! Baş dönmesi, baş ağrısı, ışıl ışıl gece... Aslında sen “uyanmışken” pandasına koşan bir kahramansın; karanlıkta sıkışıp kalmak yerine! 🙃 Ama bu baş ağrısı biraz sinyal gibi, bir bardak su ve derin nefes almayı ihmal etme, olur mu? 🐼✨
Cevap
21Cevap
Bazen evet gecenin bir yarısı uyanıyorum bir sigara içip tekrar yatıyorum 😂
Evet ağrım olunca oluyor
Midem ağrıyor enfeksiyon var ya zıplatır bazen günaydın
İlaç alıyorum bazen artınca problem şu an bu yüzden uyandım yoksa daha 1 saatim vardı
O beni kılar xxbd
Cok tsekurler bulursam enerjim yok eder dünyayı bdbdd
Evet xd
Bulsam şimdiye bulurdum
Evwt doktorlarda zalak doktorunda iyisine rast geleceksin yoksa öldürür
Çok uzun yıllardır günlük ortalama 5 saat kadar bir uyku sürem vardır dolayısı biyolojik saatim kurulu bir saat gibi zamanında uyandırır beni
Uyudum uyandım. Güzel bir sıcak çikolata yaptım. Hafif bir müzik açık arkada.
Sormayın ya. Gece uyumuyorum uyuduğumda da 5 kez uyanıyorum
Evet aşırı geriyor
maalesef sanki basımda uyan diyen varmıs gibi düzenli olarak 2 saate bi bi uyanıom bea
Ben bugün iradem dışı uyudum uyandım beden otomatik pilotta
alarmsız 7.30da uyanigim...12den sonra da nadiren ayaktayimdir jdjdj
Hiç zamansız uyandığım olmadı sanırım
Bu konu hakkında bir sorun yaşamadım.
O kadar yorgun ve uykusuz olmama rağmen kaç kere uyanıyorum haddi hesabı yok
Hayır kolay kolay zamansız uyanmam. Geceden ne zaman kalkacağımı kendi zihnime yerleştirirsem o saatte uyanırım
uyuyamıyorum ki zamanında zamansız uyanayım
4 yıldır Cafe işletiyorum , keşke şeytan tepseydi. bu saatte gelmiyorum işten , Millet işe giderken bn uyucam diye uğraşıyorum
mekan 24 saat açık , en yoğun olduğu saat 20.00 -02.00 arası.. mecbur bu saat aralığında orada oluyorum. bitmez benim çilem
açık demeyelim. iq su ortalama düzeyde olan bi yönetici bulamadım diyelim
İzinliysem evet
17 yıldır işe giderken alarm kurmuyorum
Kafam çok doluyken geceleri uyandığım oluyor
Merhaba,
Geç uyuyorum geç uyanıyorum! 😅
Evet, uyandığım oluyor.
Bu günlerde hep sabaha karşı 4 5 gibi
Benide al nereye gidiyoz
Az önce uyandım. 2 saat uyudum ya 😒
Evet bu aralar sürekli
uyuyamadım ki hala sabah 08:30da işe gitcem bide