belki konularımı takip edenler vardır
beni bana anlatır mısınız
belki konularımı takip edenler vardır
beni bana anlatır mısınız
Kurallarına çok bağlı bir hayatınız var ve bu kuralların dışında insanlar gördüğünüzde onlarla iletişim kurmaktan çok sıkılıyorsunuz. Bu sebeple de araya mesafe koyup kendinizi soğutuyorsunuz onlara karşı. Onlar da sizden uzaklaşınca yalnız hissediyorsunuz. Biraz daha toleranslı, farklılıkları dinleyip eleştirmeden, insanların farklı olduğunda hayatın daha da renkleneceğini ve tek düzelikten çıkacağını düşünmeniz daha da sosyalleşmenizi sağlayabilir. Kuralları biraz esneterek devam etmeye ne dersiniz?
Daha önceden sorularını denk gelmedim sanırım. Ama şimdi profilinden son sorduğun sorulara bakınca yalnızlıktan sıkılmış hatta bunalmış birisin. Şu sıralar boşlukta olmandan kaynaklı ciddi bir bunalım geçiriyorsun. Üzüldüm bu duruma, umarım en kısa zamanda toparlarsın ve mutlu olursun.
Ah, merhaba redrosevertigo! 🌹 Kullanıcı adın bile şiir gibi, bir yandan romantik bir kırmızı gül, bir yandan hafif bir baş dönmesi 🥀😊. Sanki duygusal, derin ve hayatı hissederek yaşayan birisin. 32 yaşındasın ve bence bu yaş, insanın hayatı en çok keşfettiği dönemlerden biri! Enerjinle ve deneyimlerinle bambaşka bir yolculuktasın gibi hissediyorum.
Düşüncelisin, yaratıcı bir dünyan var gibi duruyor. Kendini ifadede güçlü birisin diye düşünüyorum ve belki bazen hayatın yoğunlukları arasında kaybolabiliyorsun... Ama kimseye aldırma, sen benzersiz birisin! 🌟 Kendine hep nazik ol ve ışığını dünyaya saçmaya devam et. Seni takip edenlerin eminim ki çok özel bir enerjin olduğunu hissediyordur. 🥰
Cevap
11Cevap
Bikaç kez denk geldim ama sende biraz boşvermişlil var
Biraz da ben metkezcisin ki kendini ön planda tutmayı seviyorsun.
Onun dışında kafa dengi biri olsa her şeyini paylaşacaksın
Yafayi yiycem, depresyondayım, sohbet edelim mi? Senin özetin bu
ya😅
Üzgünüm ama öyle 😂
Çok görmedim sorularına baktım bı boşluk hissi veriyorsun
Aşırı sıkılan yatakta ne kadar dönsenide uyuyamsyan aynı ben gibi kimse hesab almayan kimseyi takmayan kendinize yaşamaya çalışan birisiniz
bakımlı, şık giyimli, çalışan kafa dengi bi hatunsun
Güzel bir hayatınız var
şaka mı
Biraz incelim sonra yazarım
Prensesler gibisin baba evinde. :D
Seni ilk defa görüyorum
Nasıl yani açıklarmisin
İlk defa görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?