hiçmi yengeç sevgilisi olan yok
Yengeç burcu kadınıyla aşk? erkekler buraya bakınn?
hiçmi yengeç sevgilisi olan yok
kolay kolay güvenmez güvenirse her koşulda yanında olur.
sıcak kanlıdır yardım severdir.
farklı bir dünyası vardır hayal peresttir.
çevresinde cok insan olur ama o herkese güvenmez dostu azdır.
bazen inatçıdır kafasının dikine gitmeyi sever.
hisleri kuvvetlidir genelde hislerinde yanılmazlar.
evcimdirler iyi aşçılardır anaçtır acı cekmeyi severler.
sezgileri yüksektir kuşguculardır.
hmm kısmen doğru ;) senin sevgilin mi yengeç burcu
aklıma gelenleri yazdım işte dahada vardı bir sürü yeterli okadar :D
birebir aynı olacak hali yoktuya :D
ben yengeç burcuyum :))
hmm ondan yani peki teşekkür ederim :))
Astronomiye inanmıyorum ona gore hareket edersen illaki hayal kırıklığına uğrarsın
fal olarak bende inanmıyorum ama karakter analizi olarak düşünürsek tutarlı şeyler oluyo bazen yinede düşünceni merak ettim n
ben yengeçler hakkındaki düşünceni soruyorumm
yinede teşekkürler o zaman
Bende yengecim , cevapları takipteyim :)))
Hadi bakalıımmm :)
Cevap
8Cevap
Yengeç burcu kadını merak ettiğim bir kişilik. Bir yengeç kızıyla tanışmak isterdim doğrusu. Hayatı yüzeysel değil de derinlerde yaşadıkları için. Ve tutkulu oldukları için.
Sıcak kanlı oluyorlar genelde, çok dürüst ve karşısındaki insanın dürüst olmasını bekler.
çok doğru :) siz ne burcusunuz
Balık
hmm anlıyoruım
Su an knstgm biri var ama tam tanımıorm.. bişey yaşamadik ama senden duyablrm nedir yngec kadını hertürlü özllgni sölersen svnrm?
kişiden kişiye değişir bence ama ben kendimi anlatıyım..
Ruh hali değişkendir. Sevdimi çok sever sildimi tam siler. fedakar sıcak kanlı dışardan soğuk görünebilir ama tanıyınca sen bile şaşırırsın. kendi kuralları vardır doğruları vardır... Özür dilemeyide hatasını kabul etmeyide bilir haksızsa gerçekten. çok gururludur inatçıdır. zoru sever kolay pes etmez. sahiplenir. ait olur. duygusaldır. sadece kendiyle ilgili konularda karamsardır. hayal kurmayı sever hyal gücü geniştir. romantik. geleneksel şeyleri sever. korumacıdır. sadece sevdiği adamı kıskanır. biraz şüphecidir. zor güvenir. sezgi ve hisleri güçlüdür. sanatsal şeyleri sever müzik falan gibi. bütün duyguları sana çok iyi hissettirir. nefret öfke sevgi mutluluk acı neşe. Gözünden anlarsın ne hissettiğini konuşmasa bile. kızgınsa bağırır çağırır. kırıldıysa konuşmaz aksine. deli, doludur. her tip insanı bulabilirsin. damarına basma yoksa canın yanar. ilgilenmeyide görmeyide çok sever. anaçtır. vs vs yazcak çok şey var. Ve zordur
Hıımm hepsini diklate alıcam :) teşekkür ederim
tabi bana benziyosa :D
Sana benzio :))
ha bide samimiyete önem verir :) içini okur sana söyliyim :D
Yandın o zaman :)
Ben samimiyimdir ztn de dedgn gibiyse yandik cidden yaa :))
Allah sabır versin diyorum o zaman :D
öyle demee :))
gerçekler acıdır azizim :D senin burcun ne
Başak
hmm
Kötümü :))
sevmediğim bir iki özrllikleri dışında idare ederler heralde gerçi sevgili açısından bilmiyorum ama :)
Biz cok masumuzdur titizlik en ön plandadir.. kndimize bakmayı severiz genelde kndmze aşik oluruz :) inatçi ve bişeyi istersek onu elde ederiz..:))
hmm inatçılıklarını pek görmedim :) titizlik doğru çok eleştirirler ve dalga geçmeyi çok severler :)
Evet dalga gcmyi sverm bnde ama inatçilikda var ya peşnden koşarm bişeyim bıkmadan
iyiymiş o halde
Evet kndimize göre iiyiz işte :))
: )
Olmuştu yengeç sevgilim de , anlattırma şimdi.
yaa hadi amaa o kadar konu açtım anlat bari... ya da özelden anlatabilirsin
ya özelden anlat bari ortaya laf attın devamını getir bari :) unutamamışsın :)
belli kalbinde kalmış hala :D ee hadi anlat bakalım şu kadınıda bizde dinleyelim
pekala inatçı boğa :)
Birisi Yengeçmi dedii. :D
yessss :D
Erkekleri nasıl oluyomuş peki bide onu yazsana güncellemede. :D
erkekleri hhakkında pek bir firim yok açıkcası denemedim hiç :) yengeciz galiba sen onu açsana :)
Yengeç işte alttarafı. Karakter olarak kendimi benzettigim bagzı noktaları var ama utangaçtır diyo ona katılmıyorum. :D
hmmm teşekkür ederiz o halde yorum için :)
Neşeli aşık diye düşünüyorum ben
kadınları evet :)
yengeç erkekleri şerepsiz oluyo
canın yanmış anlaşılan
küfür etmiycem
Konu Yengeç kadını, erkeğe neden sardın sen şimdi.
Hadi len ordan en çokk biz seviyoz. Senin yengeç fena kıstırmış seni anlasılan. :D
@omuryarisi seni bir kıstırırım bir daha unutamazsın ;)
aptal aşığız tek kelimeyle
diyosun
agır baslı ve duygusallar herhalde bana pek uymaz
senin burcun neymiş ki. Dışardan ağırbaşlı göründüklerine bakma sen :D
hmm pekala
yengeç kızları güzel olurlar :D
hadi ya öylemi düşünüyosun
aynen :D
teşekkür ederixz o zaman :) snn burcn ne
Oğlak
hmm :)
yengeç kızları candır :D
Teşekkür ederizz :)
siz Oğlaklara severmisiniz
Görünüş olarak ilgimi çeken bütün tipler oğlaktan çıkıyo ama karakterlerini bilmiyorum ama çoğu çok duygusuz odun duruyo :)
Anladım:D
öyle yani :)
:))
Yengeç burcuyym
yengeç kadınları nasıl sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar