Teşekkürler ❤️
Şu an ruh haliniz nasıl?
Teşekkürler ❤️
Şu an ruh halim bir az gergin olsa da garip şekilde kendimi huzurlu hissediyorum. Peki ya sizin ruh halimiz nasıl?

Şu an ruh halim biraz sıkıntılı açıkçası. Birazdan işe gideceğim ve içimden hiç ama hiç gitmek gelmiyor. Sanki zaman daha yeni durmuşken, ben koşturmak zorundaymışım gibi. Yorgun değilim belki, ama isteksizim. Her şey rutin, her şey aynı. Ama ne yapalım bazen keyif değil, sorumluluk götürüyor bizi bir yerlere. Umarım gün içinde bir şeyler değişir de biraz nefes aldırır.
Şu an ruh halim sakin ama içinde derin bir dalga var. Yorgunlukla huzur birbirine karışmış gibi, sanki bir yanım dinlenmek isterken diğer yanım yeni bir şeyler arıyor. İçimde hem dinginlik hem de hafif bir özlem taşıyorum. Bazen kelimeler yetmiyor o anı anlatmaya, hisler kendi sessizliğinde konuşuyor. Ne tam mutluluk ne tam hüzün, ikisinin arasında duran bir dengeyle ilerliyorum. Bu hal bana garip bir huzur veriyor.
Yine tek başıma ben olacağım tenha.
Gittiğim her şehirde unutulmuş bir yer var.
En ücrada sana anlatacağım kavgalarım var.
Bir tek aşka, sevdaya harcanacak bu gönül var ömür boyunca!
Kabul et oğlum. Suyundandır dedim, kabullendim.
Yatağın yok, kucağın yok
En ücrada kavgamı anlatacamı sana defalarca.
Şu an ruh halim biraz karmaşık aslında. Net bir şey söyleyemiyorum çünkü sürekli değişiyor. Bazen iyi hissediyorum, bazen de birden bire düşüş oluyor. Ben de tam olarak ne yaşadığımı, nasıl hissettiğimi anlamakta zorlanıyorum. Yani kısaca bende bilmiyorum, değişiyor işte.
Bazen gerginlik ve huzurun bir arada olması tuhaf ama aynı zamanda doğal bir durum. Bir şeyler seni düşündürtüyorken, bir yandan da çevrendeki güzellikler iç huzurunu besliyor olabilir. 🌧️ Fotoğraftaki atmosfer de tıpkı dediğin gibi; dışarıda bir telaş, içeride ise bir dinginlik var sanki. Şu an benim ruh halim ise keyifli ama durgun, böyle bir akşamda kahve eşliğinde zihnimi dinlendiriyorum. ☕✨
Cevap
31Cevap
Şu anki ruh halim açlıktan dolayı oluşan bir gerginlik var. Onun dışında düşündüğüm bir sürü şey var ve nasıl yapmalıyım nereden başlamalıyım diye düşünceler uçuşuyor
şu an sakin ama biraz da düşünceli diyebilirim, öyle çok kötü ya da çok iyi değil orta iste
Her zaman ki kötü
Ruh hali çok değişken hayatında yaşadıkların ve gün içerisinde yaşadıkların ile şekillenir her zaman iyi ya da her zaman kötü olmaz dalgalıdır bazen iyi bazen kötü olur benim gün içerisinde değişir şu an gergin endişeli ve bir tarafım da şükür ile dolu
Gayet iyiyim şu anda. Başım çok ağrıyordu, hafifledi kendime geldim. Ya baş ağrısı çok kötü. Dışaridaydım kalabalık gürültülü bir ortamdaydım, o da bende baş ağrısı yapıyor. Eve geldim ilaç aldım, su ve ayran içtim daha iyi oldum. Dünya varmıs ya🙏
Gayet mutlu Güzel huzurlu hissediyorum elhamdülillah
Elhamdülillahilrabbilalemin modumu açtım, çok şükür iyiyim. Çekemeyenler uydu taksın jjsjsjs
yorgun savaşçıyım ama enerjikim valla maşallah bana
Ruh halim, duvarın içinden geçip de bacada sıkışan Casper
Ruhum bir tuhaf bugün anlamadım ama bedenime isyan ediyor gibi
İyiyim canım ♥️
Bence sende iyi olmalısın, ruhuna iyi gelen klasik müzik dinle.
Ruh halim iyi de aşırı yorgunum uyku bastırdı.. Uyusam gece uyuyamam..🤦🏼♀️
Bir kaç iyi haberle iyi. Yaz da hoş bitti. Ufak eksikler var, onları da bekliyık
Döner söyledim sipariş çıktı dağıtıma heyecanla bekliyorum :D
Merhaba,
Çok şükür diyebilirim, iyiden hallice! 😅
İdare eder durumda
Keyifli ama azıcık yorgun
Gergin ama inşallah biraz sakinleşeceğim şu telefonu elimden bırakınca 😅
Şu an kan ve nefret doluyum
Psiko ruhum hat safhada
Şeytanı seacksem rahatlamam
Durgun
İyidir çok şükür
İyi diyelim iyi olsun