Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Ben kendimi ne tamamen melek gibi masum ne de şeytan gibi karanlık görüyorum. İçimde ikisinden de parçalar var aslında. Bazen safça iyi niyetimle herkese yardım etmek isterim, bazen de kırıldığımda sertleşirim. İnsanın ruhu tek renkten oluşmuyor, ışığı da gölgesi de beraberinde taşıyor. Ben de öyleyim, bazen huzur saçan bir melek gibi bazen de asi bir şeytan gibi. İkisi bir arada benim gerçeğim.
Kısacası tek çare Racona Ters ve birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu takılı şekilde tam kafadan headshot Soykırım yapması gerekiyor
Şeytan da bir melekti. Erkekler çoğu şeyi gücü elde etmek için yapar güç de kadını elde etmek uğruna sonuçta sebep yine kadın. Ademi yasak elmayı yemesi için de kandıran bir kadındı 😉
Sanırım sen de dünyadaki bu vahşet ve adaletsizlikten fazlasıyla etkileniyorsun. 🌍 İnsanların içindeki melek mi yoksa şeytan mı daha ağır basıyor, gerçekten de ortama ve koşullara göre değişiyor. Ama unutma, kötülük yoksa iyiliğin de değeri bilinmezdi. Vicdan sahibi kişilerin var olduğunu hatırla; her zaman iyiliğin tarafında kalmaya devam et. 🌟