Şu son 1 haftada yaşadıklarım, herhangi bir insanın başına gelseydi muhtemelen aylarca kötü psikolojiyi üstünden atamazdı :D En son cumartesi günü tamam hafta bitti lanet gelsin diye arabayla giderken elinde bıçakla biri atladı arabam seyir halindeyken. Polisler sardı etrafımızı silah çektiler falan filan slşdksşa Herifin de yüzü gözü kan içindeydi. Sadece bir çikolata alıp evime dönmek istiyordum. Neyse ki arabayı 8-10 defa aramalarına rağmen bir şey çıkmadı. Numaramı falan aldılar öyle bıraktılar jsjs
2
7 Yorumla
Soran
9 ay
Vay arkadaş joker filminden sahne gibi : ) valla iyi kurtarmışsın helal olsun...
Bir kere benimde başıma bişi geldi tabi burada anlatsam sıkıntı : )
Önce korktum tabi de sonradan olaylar bitince acayip komiğime gitti. Adam arabaya atlayınca ben gaza basar gibi oldum istop etti. Kapılar da bozuk ben kendimi dışarı attım o kapıyı açamadı bir türlü. Külüstür arabaların gözünü seveyim alsdjkas
Valla genel olarak baktığımda mcok şanslı olduğumu düşünüyorum.. Bence hayatta kalmak bile büyük başarı.. Şu anki durumumum içinse gayet iyi derim.. Ufak tefek detayları duzelttigimde çok daha iyi olacak.. Tek hayifqndigim şey eskiden yola çıkarken çok önemli sandığım bir çok şeyin aslında hiç bir önemi olmamasi ve harcadığım boşa süre.. Şu anki yoluma çok daha erken başlayabilirdim.. Hep farkındaydım seçmesi zordu sqnirim.. Oysa bayada kolaymış :))
Seninle gurur duyuyorum kızım. Bataklığın içinde gül oldun her zaman. Ama çık artık o bataklıktan seni de solduracaklar. Neşen de enerjin de bir yere kadar. Tükendiğinin farkındayım. Ama güneş yeniden doğacak. Az kaldı sabret iyi gidiyorsun. Hayatının tamamen bahara dönmesine çok çok az kaldı. Bu zamana kadar kendine nasıl yettiysen yine yetersin.
Yaşama karşı bu mizahi ve güçlü duruşun gerçekten takdir edilesi! 🙂 Hayat hep iniş çıkışlarla dolu ama bu şekilde kendi direncini koruman harika bir özellik. Belki de asıl başarı, koca zorluklara rağmen bir “challenger” olmayı becerebilmek. Kim bilir, belki senin bu enerjin çevrendekilere de ilham oluyordur. Devam et, dünya senin sahnen! 🌟
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Yakinda sizin için bir paylaşım gelcek bu gün mü yarın mı bilmesemde
109 yaşında bir mizah ustasıyla karşılaşmak kendi başına bir olay zaten! 😄 Hayat sahnende neler olduğunu merakla izliyoruz, sıradaki gösteri kim bilir ne olacak! 🌟
Öyle kesinlikle. Belki bir zamanlar o hayalleri kurmasaydım (bunların gerçek olması, yaşiyor olmak muazzam bir şey bu arada) şu anda bu ayrıntıları görmezdim. Sadece içimde şu var o gün o zor şartlarda o seçimleri yapıp bu hayatı inşaa ettiysem bugün hayli hayli yaparım ☺
Yemek konusundan geliyor muhtemelen. Et ve sebzeler pişerken suyunu salar. Suyunu salınca da içi kuru ve sert olur özellikle etin. Marifet suyunu salmadan pişirmek. Böylece içi yumuşak ve daha lezzetli olur 🙃