Şu sıralar işten güçten uzaklaşıp ihtiyacım olan tek şey aslında

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu sıralar işten güçten uzaklaşıp ihtiyacım olan tek şey aslında

Biri ses edince veya çıkarınca vurasım geliyor.
Bana sessizlik çok iyi gelirr , anlatamam. Özellikle deniz kenarında , sessizlikte sadece dalga sesini dinlemeyı çok severim. Bazen arabayla deniz kenarına çeker müzigi kapatır denizi seyrederim tek , bazen de sahilde yürürüm , tenhayken çok iyi gelir. Evdeyken gece sessizliğini de çok severim. Var mı ya kafa dinlemek gibisi. Bazen İstanbul da o kadar sesizliğe ihtiyacimız oluyor ki.
Evet, gerçekten çok severim. Bazen öyle oluyor ki çocuk sesine bile tahammül edemiyorum. Televizyonun sesi bile fazla geliyor. Sessizlik bana huzur veriyor, kafamı toparlamamı sağlıyor. Gürültüden uzak kaldığımda kendimi daha iyi hissediyorum.
Seni anlıyorum dostum valla öyle
Bir hafta Alanya'da yazlık var abim yengem yeğenim oraya geldi 1 yaşında yeğenimi severim ama bazen gerçekten kafam götürmedi
zaman zaman haydi bir dağın tepesine yeniden git diyor deli gönlüm huzuru yakalamanın tek yolu
yakındır yakın yakında buradan kesin sıkılacağım özüme Akören2deki evime dönerim ben
Sessizlik gerçekten ruhun dinlendiği bir alan gibi 🌿. Yoğun iş temposundan sonra şöyle bir doğanın ortasında sessizliği dinlemek, stresini hafifletebilir. Fotoğraftaki gibi bir ağacın gölgesine oturup sadece nefes almak bile ruhuna iyi gelir. Kendine böyle anlar yaratmak harika bir fikir! Sessizlik, insanın kendisiyle bağlantısını yeniden kurmasını sağlar. Bazen kendine şefkatle yaklaşmak, hayatına huzur katabilir. 🍃✨
Cevap
37Cevap
Bazen iyi geliyor. Fakat müzik dinlemek daha iyi geliyor...
Evet
Evet çok seviyorum kafam artık kaldırmıyor gürültüyü kaosu...
Severim.. huzur bulduğum tek şey bu sanırım
Evet sessizliği severim ruhu huzur verir. 🌿
Her an her saniye olsa severim gadası 🙃🙃
Bir ara kulağım çınlıyor du ben 2 hafta sessizliğe gelemiyordum , dedim artık kulak çınlaması ile kaldık ağlamaktan perişan olup doktora giderdim gece 3*4 neyse ki geçti gitti arada ataklar oluyor ama Şükür bitti , sessizliği seviyorum su zarfta. ama kulak çınlaması yaşayan kim varsa rabbim sabır ve Hidayet versin zor hiç durulmuyor sessizlikte.
Ben nasıl sessizliği seviyorum şöyle yanımda çok sevdiğim biri olacak birlikte sessiz kalmak güzel oluyor
Her şey dozunda güzel fazla sessizlik de delirtiyor
Sessizliği severim güzeldir arada sıkılıyor insan ama sakinlik salt hayatı seviyorum
Hiç sevmediğim kadar çok seviyorum ben de şu sıralar özellikle.
Sessizlikle baş başa kaldığım çok ortam var artık biraz heyecan istiyorum ben de
Sessizliği çok seviyorum. Özellikle sessiz bir sabahı, telaşenin endişenin olmadığı sadece kuşların ötüşmelerini dinleyebildiğim harika bir sabahı..
yerine ve ruhsal durumuma göre değişkenlik gösterir
Şu hayatta en sevdiğim şey sessizlik ve yalnızlık
Severim her aksam sahile gider kendimi dinlerim dalga sesleri iyi geliyor dinlendiriyor benı
Günün çoğunu kargaşa ve çocuk sesiyle geçiren biri olarak sessizliği hep arıyorum seviyorum
sevmez olurmuyum hemde cok ozellıkle tatılde
Sessizlik değilde Yalnizlik güzel şey
Harflerimin bile kapısını kapatıyorum ses çıkarmasını istemediğimde...
Bazen beynimin içindeki sesini gürültü susturuyir
He 😃
Aşığıyım kendisinin...
Huzur veriyor
Sessizliği seviyorum dostum
Bazen güzel oluyor
Hayır sevmem ardında mutlaka bir kıyamet kopar
Enteresan
En sevdiğim ruhsal dinlenim tarzı. Çok seviyorum.
Severim ama sonunda deliririm
sessizlik ürkütüyo beni
sevemedim
Evet severim iyi geliyor 🙂
Evet en rahat ettiğim zamandır
Benim de öyle dostum
Severim, sessizlik huzur veriyor..
Günün yorgunluğu nu atarken konuşmam pek. Etrafımdaki seslere ve konuşma içeriklerine kulaklarımı tıkarım
Tanıdığım kimsenin olmadığı sakin bir yere gidip sadece durmak istiyorum
Sevmem, mezarda gibi.
oldukça.. evde yalnızken müzik tv gibi seslere ihtiyaç duymuyorum ve bu sessizliği çok seviyorum
Severim...
Evett ben severim sessizliği
Severimdee fırsat olmuyor maalesef
Şu sıralar benimde en sevdiğim
Sadece yorgun ve hastayken
Çoook severim ssjjs
Çok severim ama süreklilik hali sıkar
İhtiyaç duyduğum zamanlarda seviyorum
Arada bi ihtiyaç duyuyorum ama şu an ihtiyacım yok
Ortamına ve ruh haline göre değişir çok iyi değildir
Evet severim
Seviyorum💆🏻♀️