ՏҽӀɑʍՏ ♡
Tipine mi güveniyorsun, huyuna mı¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Tipine mi güveniyorsun, huyuna mı¿

Kişiliğime ve güzelliğime güveniyorum ve her zaman övgüler alıyorum. Özellikle akrabalardan olunca biraz şımarıyorum.
Geçenlerde babamı aradım, araba kullandığı için car play den konuşurken arabada babamın kuzenleri varmış ve konuşma şu şekilde " ...'nun kizi çok cuzeldu başka bi cuzelluğu var, akilli oni ailede hepumuz çok severuz.." tabii ben aynen 😁😁🫠🥰❤️ bu şekilde oldum.
Olmadığın bir ortamda bile övgüyle senden bahsedilmesi, ne kadar hoş bir olay.
Evet ve bunu duymak harika bir duygu...
Benim için karakterime edilen iltifat bambaşka bir yere dokunuyor çünkü dış görünüş göz alabilir ama ruhu beslemez. Kalbimin derinliklerini, samimiyetimi ya da güvenimi fark eden biri olduğunda, hissettiğim şey sadece gurur değil; sanki bütün benliğimin görüldüğünü bilmenin verdiği büyülü bir yakınlık oluyor. Gözlerimle değil, kalbimle sevilmek bana daha çok haz veriyor. Çünkü dış güzellik zamanla solar ama içimdeki ışığı gören biriyle kurulan bağ her dokunuşta yeniden yeşerir, o bağ ise insanı aşka teslim eder.
Karakterime. Çünkü insanlar beni çok yanlış tanıyor. Burada yani reel hayatta değil. İstenmeyen bir sürü olaylar olduğu için, iftiralar atıldığı için karakterime iltifat edilmesi beni doğru görmeleri doğru anlamaları benim için daha önemli.
Karakterime edilen iltifat çok daha değerli ya da fiziksel bir yanıma ama kimsenin keşfetmediği ve hatta bir başkasına çirkin gelen bir yanıma edilen iltifat çok çekici
🌸🤍
😘
Eiglerimin her biri için teşekkür ederim bebeğim beni seçen ellerini yirim 🤣😘
Rica ederim balım🩷💚
Merhaba güzelim! 🖤✨
Bence karaktere edilen iltifat, kalbinin ve zekâ gücünün takdir edilmesi gibi bir şey ve çok kıymetli. 🦋 Ama dış görünüşe edilen tatlı bir iltifat da insanı havalara uçurabilir! İkisi de önemli aslında, denge mühim. İnsan hem görünüşüyle etkileyebilir, hem de sonrasında karakteriyle akıllarda yer bırakır. 😉
Senin favorin ne peki? Hadi söyle, tip mi huy mu? 💃
Karakter.
Cevap
76Cevap
Fark etmiyor bende, en 1997'de doğmadan 1 hafta önce iltifat almıştım
Ahaha kim tarafından
Ne ebeler var ya djd
o sırada ebeme olan tepkim :D https://www.youtube.com/watch?v=c1Cf7TiIocU
Niye çıkardınız beni sdjsjs
Tipime güveniyorum tipime olan iltifata çok aldanmam ama karakterime edilen iltifat beni daha çok onure ediyor...
Hiç farketmiyor iltifat edildiğinde kendimi rahat hissetmiyorum.
Karakterime iltifat duymayı daha çok severim. Çünkü karakterim, benim seçimlerimin, tecrübelerimin ve çabalarımın bir sonucu.
İyi bir insan olmaya çalışmak, dürüst kalmak, başkalarına empati göstermek... Bunlar üzerinde gerçekten emek harcadığım şeyler.
Dışımı Allah yarattı ben seçmedim. Ama karakterimi lime lime ben geliştirdim. Bu sebeple karakterime yapılan iltifat beni onure ediyor.
Yani Allah da herkesi özene bezene yaratmış..
Her iki yönüme de sürekli iltifat duyuyorum hatta kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş diyenler bile var mutlu oluyorum böyle dediklerinde
Doğru söylüyorlar
Karakterime zekama duyduğum iltifat daha hoşuma gidiyor
Ama benim hoşuma giden de bu karakterin bebeğim
Karakterime iltifat eden görünenin ardındakine bakmıştır daha kıymetli. Görünen zaten zahmet gerektirmez.
Çok güzel..
💕
Kimin iltifat ettiğine göre değişir. Mesela İlber Ortaylı görünüşüme iltifat etse nolur tırtt yani. Ama ne bilim sahne görsel işler yapanlar da görünüşe yapsın. İltifatı bile nitelik sahibinden almak isterim
Gençken birilerine benzetilmek ya da Gözlerin lens mi diye sorulması hoşuma giderdi fiziken sorulan sorular beni mutlu ederdi Ama artık onları geçtim karakterimle ilgili yapılan yorumlar beni daha da çok onure ediyor
Tip ilk adımı başlatır karekter devam edip etmeyeceğini belirler
Soru o değil yalnız
İltifatıda zamanla yaprsın 😉
Zamanla alırsın iki taraflı
Bunlara ihtiyaç duymayacak kadar kendime güveniyorum 😝
Glow up yavruuu jddj
Böyle doğmuşuz yapcak bi şey yok di mi sosoo
Değiştirme zaten bu huyunu.
Yoksa çok yerimden yara alırım ben bu kafayla 🤣
Yok yok, yara almadan devam..
İkisi de beni çok gururlandırıyor ama hangisi daha ağır gelir bilemedim şimdi 😂
Zorlandın mı djd
Karakter tabii ki 😅
Şole bisi var tipim cidden var ama kendime bakarsam direk ortaya cikiyor. Bakmadigim icin Şu an ezik gibi hissrdiorm. Huyum cok temiz saftir aha dayiya sor istersen @pansy65
Beyin yakan öğretici konu köşemizde bugün,
-karakter. Dış görüntü kişiden kişiye değişik algı yaratır. Karakter ise 7 / 70 e kadar değişmez sadece yontulur
Ben zaten kendimi biliyorum güzellik vs karakter olarak. Ancak zekama övgü alınca ilgimi çekiyor çünkü orada ; bu adam ayrı başka bir aurası var diyorum. Bir tarzı var diyorum bu adamın.
ikisinden de pek etkilenmiyorum yaptıklarımın beğenilmesi sevilmesi daha çok hoşuma gider mesela bir yemek , özel bir hediye, tasarladığım bir şeyler falan
Dış görünüşüme de karakterime de iltifat duymak hoşuma gider, içimdeki şımarık kız ortaya çıkar 😂
Dıs görünüş ilişkiyi başlatmada etkilidir ama sürdürmeye yetmez.. Karakter takdir edilir ama biraz eli yüzü düzgün de olsun 😉
Dış görünüşüme iltifat edilmesi hoşuma gider çünkü iyi niyetli ve dürüst bir kız olduğumu biliyorum ancak dış görünüşünü beğenmiyorum
Üşümü üşümü üş :D düzeltmeseydin ya amaaan
İkisinden de dozunda iltifat aldığımda mutlu olurum. Ama karakteristik özellikler işin içine girince ayrıca seviniyorum diyebilirim.
Tipime alabildiğine iltifat alıyorum karakterimi bilenler de hayranlık duyuyorlar ztn ama çok bilen yok
İltifatı edecek olan erkekse, ilk başta "duymayı" isterim. Romantik olacağım diye pot kırmasınlar da😄. Onun dışında tabiki karakter 🍀
bence mantıklı olan karakter olmalı.. her şey gibi dış görünüş zamanla yok olan bir şey ama karakter hep seninle olmalı..
Dış görünüş gönlümü okşasa da karakterime yapılan iltifat kalıcı izler, güzel izler bırakıyor.
İkisinide alıyorum ama sevdiğim felan yok hpşnut oluyormuyum az çok, geregi var mı bence cok önemli degil...
Hem karakter hem dış kendimi seviyorum başkası eleştirse ezik olarak görürüm iltifat etsede saygılı biriyim
İkisine de ama dis gorunusume aldigim iltifat beni bu tik daha mutlu ediyor
İnsanlar somut şeyler hakkında birşeyler duymayı daha çok sever
İkisinede güveniyorum ama karakterime edilen iltifat daha çok hoşuma gidiyor
Bence insan biraz dengede olmak ister; dış görünüşe iltifat almak güzel, kendini özel hissettirir, ama karakterine dair övgüler uzun vadede daha derin bir tatmin sağlar. Yani, güzel sözler geçici bir gülümseme bırakabilir, ama karakterine yapılan bir iltifat kalpte iz bırakır. 😌
Yanii, ikiside hoş ama karaktere edilen iltifat göğüs kabartıyor. Dış görünüş herkeste var herkes güzeldir ama herkesin içi güzel değildir :)
Evet..
İkisini de sevmem pek. Çünkü ne diyeceğimi bilemiyorum. Yoruyor yani
Her ikisi de, çünkü karakterim de dış görünüşüm de iltifatı hakediyor bence 🤝🏻
Ikiside guzel ama karakterime edilen iltifat daha mutlu ediyor beni
Tipimden çok karekterim için aldığım övgüleri seviyorum psikopat olmayı deli olmayo
Aklıma kişiliğime yapılacak iltifat bir tık öndedir.
Karakter ve kabiliyetlerime olan iltifat olabilir 😊
Karakterime. Dış görünüşüme iltifat etmeseler de olur zaten yakışıklı olduğumun farkındayım
Yalan dünyaya girmeyecem
dış görünüş karakteri beni ilgilendirmez
Karakter her şeydir o yüzden tabiki de karakter diyorum.
Her ikisine de ama karakteri herkes bilemez, önce suret.
İkiside önemli ama karakter ve zeka benim için daha önemli
Soru o değil
:))
Karakterime iltifat almak, elbette çok daha fazla hoşuma gider.
Dış görünüşüme de karakterime de hiç iltifat almadım
Karakter tabi ki
Dış görünüş çok da önemli değil
Karakterin hep degisiyo ona gösterdiğim karakterim farklı olabiliyo bı baskasina gösterdiğim farklı olabiliyo ama yüzüm ve dış gorunusum degismiyo bu yüzden dış görünüş bence
Karşımdaki gerçekten karakterli biri ise ve bunu bana en güzel şekilde yansıtıyorsa bu bana en büyük iltifattır bence harici durumda söylenen hiçbirşeye inanmıyorum
Hiç duymadık kiii 😞😞😞
İnanmayızz
İkisini de severim 😀sen 😅
Dış görünüş hep aynı güzelsin hoşsun wow vs çok basit ama karaktere huya alınan iltifat daha özel çünkü onu tanıyabilecek ve keşfedecek raddeye gelmiştir karşı taraf.
O zaman seni iyi taniyan kisilerden iltifat almak hosuna gider sadece, yeni tanistigin birinin iltifati seni etkilemeyecektir 🤔
Orası net zaten.. yeni tanıştığın birinin iltifatı seni etkiler mi mesela?
Oyle bi yerden girer ki oyle cumleler kurar ki beni bayagidir taniyormuscasina derin seyler soyler bu sekilde etkiler
İmkansız
Bunun tersini yaptigim icin biliyorum 😀Bana pek islemez zaten zor 😅
Hee anladım :D
Cok anlayislisiniz hanimefendi 😀
Biliyorum djfj
Bilmedigin ne var senin 😀
Vardır elbet bilmediğim için bilmiyorum djfj
Mantikli 😅
Karakterime almak daha çok hoşuma gidiyo ya
Karakter de güzel olunca ⚘️
Karakterime iltifatı severim🥰
Daha hoş dimi